Stranica 107 od 189 PrviPrvi ... 75797105106107108109117157 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,301 do 5,350 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jučer 30DS level 3, danas BFBM prvi put. Neke vježbe su mi teže, neke lakše, ali standing mountain climbers sam preskakala ovaj put.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja, smrc, od petka navecer nista. Putovanje, popodnevne obaveze van kuce i nikako. Popodne se bavim djecom, stanom, ujutro krepana, cak i u 9 kad one legnu, ne mogu.
    Danas se nadam da cu uspjeti.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam danas ponovila jucerasnji trening sa sandbagom, ali sam promijenila runde. Ovaj je bio mrak. I produzila sam trajanje. Super je bilo.
    Razmisljam da opet sutra napravim neku kombinaciju sa sandbagom.
    Ocito ce X2 malo pricekati.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bravo, zhang

ja sam tako sretna jer sam danas ubacila vježbanje i nadam se da više nema eskiviranja :D

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja sam u svom ritmu, bas uzivam...
    veceras opet cardio od 55 min, super koreografija
    prosla dva treninga 30 min cardio + rastezljiva traka 30 min, uf kako su mi se tresle ruke i noge poslije...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jutros nisam, bas sam lose spavala, ujutro sam trebala jos rucak pripremiti, pa sam odlucila preskociti. Najvjerojatnije cu popodn streching.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer zumba.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jutros opet callanetics, ovaj put bez videa pa sam vježbala stare vježbe uz par novih

i bome sam već zaboravila zašto sam "reklamirala" callanetics, evo nakon 2-3 tjedna što sam malo češće počela vježbati sam već malko zategnutija i čvršća

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros nisam, bas sam lose spavala, ujutro sam trebala jos rucak pripremiti, pa sam odlucila preskociti. Najvjerojatnije cu popodn streching.
    oprošteno ti je

ja opet good old jill, lijepo mi se opet družiti s njom
    i paše mi ovaj trening od svojih 35 min, stignem ga ubaciti
    sljedeći level traje 50-ak, ali, organizirat ću se nekako valjda

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

danas pauza nakon 2 tjedna BR, sutra ispočetka

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas nista, nije bilo sanse.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Danas treći tjedan BR-a. Workout 3 mi je bas težak, neke vježbe su ajme. Nadam se da cu to apsolvirat u dva tjedna. Nisam bas svojski to danas, beba ovo ono.

al moram rec da jer par ljudi primjetilo promjenu na meni nakon samo dva tjedna . Dobar podstrek za dalje !

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zwow 54, vrijeme 18:35

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    al moram rec da jer par ljudi primjetilo promjenu na meni nakon samo dva tjedna . Dobar podstrek za dalje !
    bravo

meni ovaj tjedan bio dosta naporan pa danas pauziram, zapravo me u vježbanju osim nedostatka vremena najviše sprečava posao, kad sam pod ful stresom i zatrpana bome nemam energije ni za vježbanje...navečer sam preumorna, ujutro se ne mogu ustati, uf...

u svakom slučaju ovaj tjedan sam super odvježbala, cijeli tjedan me nešto boluckalo i zatezalo što je dobar znak

a nešto čituckam i da su jako efikasne vježbe (na podlozi) od Tracy Anderson, jel tko čuo/probao?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

danas sam bila u nabavci utega, u metrou je akcija, mada nisam primijetila veliku razliku u cijeni od prije

danas krećem i s 3.tjednom BR-a, ali ću se još zadržati na w1-w2-c1 kombinaciji, samo s težim utezima

prije svakog treninga vozim i stacionarni bajk 20 i koju min. ne znam ima li to kakvog smisla, je li premalo ili bi bilo bolje da jedan dan vozim bajk 45 min, a drugi odradim trening?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    danas krećem i s 3.tjednom BR-a, ali ću se još zadržati na w1-w2-c1 kombinaciji, samo s težim utezima
    Da, ja isto sve radim s utezima koje imam doma, onima od kile. Da ne velim da se nisam udostojala ni elastičnu traku nabavit, nego i to s utezima od kile. Da ne velim da nemam ni sportski grudnjak, pa me ovo ubija. Da ne velim....

Evo, sutra ću u nabavku, časna pionirska. Al do Metroa neću, daleko mi.

Super kavoob što uvališ i bajk, ja imam orbi, ali nemam šanse, ne mogu iskopati toliko vremena. Da mi je muž više doma, onda da.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

došla sam škicnuti jel još uvijek vježbate. ja sam par puta počela i uvijek odustanem -obavezno nađem neki razlog, prošli vikend izvukla sam utege, prostirku i dvd i ela je zakurila preko 39 i dobila kozice. mislim da se izvlačim i sramim se.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku

Super kavoob što uvališ i bajk, ja imam orbi, ali nemam šanse, ne mogu iskopati toliko vremena. Da mi je muž više doma, onda da.
    ma ja sam štreber, moram sve imati :D ovi iz Metroa su mi najbolji jer nisu glomazni.

joj, ni mog dragog nema, ali ako me hoće opet vidjeti u formi u kojoj sam bila kad smo se upoznali, mora se malo žrtvovati

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prije svakog treninga vozim i stacionarni bajk 20 i koju min. ne znam ima li to kakvog smisla, je li premalo ili bi bilo bolje da jedan dan vozim bajk 45 min, a drugi odradim trening?
    To je super.
    Nekada davno (prije E.), obicno bih dosla doma s aerobica (isla sam 2-3x tjedno) i onda opalila bike uz TV.
    U danima kad nisam isla na aerobic, obicno bih odvjezbala uz Cindy (imam jos uvijek taj njen DVD koji mi je jako drag) i onda opet bike, 20-30 minuta.
    Znam da izgleda obrnutim redoslijedom, no meni je tako odgovaralo jer bi se misici nakon vjezbanja relaksirali.
    I to je bio period kad sam bila bas... zategnuta, u formi.
    (jedva cekam da se vratim u tu fazu ).

E. je bolje, a ja sam sva omlohavila od gripe i nevjezbanja, pa sam jedva docekala da se vratim setnjama:
    - petak: 2h
    - subota (po kisi!): 2h

Za danas planiram brzi hod, 7 km.
    I od sutra ponovo Jillian.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danas: Insanity Asylum Vertical plyo.

Sto se tice bikea i slicnih light intensity cardio aktivnosti, moje je misljenje da je to bezveze. Trla baba lan...
    Efekt na cijelo tijelo je zanemariv, a vrijeme je potroseno.

Ako imas jos dodatno energije, onda radije odradi zesci trening (npr zwow), ili svaki dan cardio iz BR (ti to vjezbas, ak se ne varam). Potrosit ces isto vremena, a efekt ce biti drugaciji.
    Proguglaj malo o HIIT konceptu treninga, Jillian ih tako slaze.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Elly, ima nas još koji jedva čekamo

moram reći da sam se skroz navukla na vježbanje i puno više mi se sviđa vježbati doma nego u teretani, dok nisam vas počela čitati nije mi ni napamet palo da vježbam doma, a sad mi dan nije potpun bez jillian

i rezultati su tu; lchf + 5-6x tjedno vježbanja = 7 kg manje u 45 dana

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zhang, hvala ti na savjetu, idem guglati

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, odlično!

mene s ovim dužim danima "primilo" opet vježbanje a i odlučila sam se definitivno pozabaviti gvaljom ,
    zato jučer opet callanetics a danas zavaravanje protivnika s 6w 6 pack, baš dobra vježbica

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kavofob,nama je trener rekao da je min vrijeme na orbitracku za postici neki efekt (citaj topljenje masnog tkiva) 30-45min!
    a za toliko vremena mozes puuuno ucinkovitije odradit bilo koji od ovih home programa....
    ja ga imam i nisam ga "zajasila" vec 2g,sve ga se mislim rijesit no neka ga jos malo...

zato sam kupila mali trampolin,15-20 min skakanja na njemu i riknes...puno ucinkovitije,zabavnije i jeftinije od orbitracka!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam biciklirala jedno vrijeme na sobnom. No, draze mi je vjezbanje i mislim da ima vise ucinka.
    Ovo je, kao i rolanje, onako, malo rekreacija.

Danas opet 6w6p

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opet nisam nista vjezbala preko vikenda. Jednostavno ne mogu nista ugurat cetvrtkom ni vikendom. Cetvrtkom L ima muzicku, jedan tjedan u 4 jedan u 7 i po i to mi totlno razbije rutinu svkai put.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam imala periodu popracenu finim grcevima pa sam preskocila vjezbanje dva dana
    veceras nastavljam i bas se radujem

kavofob, genijalno!!!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

orbitreck je dobar za zagrijavanje ali baš da ćeš imati puno efekta od vježbe, mislim da bi trebalo vježbati sate na njemu da se vide rezultati

rolanje je super ali ako baš puno i brzo rolaš, inače ako se laganini rolaš onda je više za razgibavanje, uf, nisam stala na role od prve trudnoće, bit će 5 godina
    baš bi ih mogla koji put izvući kad zatopli...

ja jutros opet callanetics evolution, superiška, još da traje ca. 45 min bilo bi idealno, ovako mi je mrvicu predugo ujutro cijeli sat... ali ako vježbam bez videa neću čuti ono "pelvic floor engaged" (evo koga zanima malo više o tome http://www.lowcarbfriends.com/bbs/ex...vic-floor.html )

a koje su vježbe najefikasnije? pa svejedno je, ako (poslije) boli, djeluje

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala, cure

jučer BR c1 i pola sata bicikla

čitala sam o HIIT vježbama i mislim da sam shvatila bit. još ću neko vrijeme furati bajk i jillian, dok si ne složim plan kako bolje iskoristiti vrijeme umjesto bajka. za sad mi je to skoro jedino vrijeme kad razgovaram s dragim pa barem nije uzalud

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Uh, ja obozavam rolanje, no nije takvo da umrem poslije kao nakon vjezbi. Bas mi je gust proci krug.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pitanje: vježban 30 DS već 16 dana (još ne vjerujem kad to napišem), level 1. uspijem odraditi sve, čak i prave sklekove (15 komada, vauuu). osim onog prvog cardio intervala - jumping jacks, jump rope. moram stati i malo se odmoriti (10 sekundi)
    tvrdoglavo ne želim na idući nivo dok to ne odradim.
    pa pitam one koje vježbaju po 30 DS - jeste li prešle na nivo 2 tek kad ste sve savladale?
    i moram priznati da mi ostatak vježbi s levela 1 postaje lagan, tak da se pitam zašto me taj prvi cardio toliko muči?!?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Roza, možeš slobodno nastaviti i dalje po level 1 dok ga ne usavršiš ali bi bilo dobro da malo kombiniraš neki drugi cardio (malo za promjenu)
    (ja ne vježbam po tome ali pratim )

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Roza, mislim da sam ja prešla na level 2 iako sam još uvijek radila sklekove na koljenima. Ali ako ćeš i dalje nastaviti level 1 slažem se s Willow da kombiniraš jedan dan 30DS, drugi nešto drugo. Uz bar jednom tjedno odmor.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

danas opet 6w6p, sve sam bolja :skromna:
    i dalje su mi teške sve varijante vježbi koje uključuju sklekove, ali savladala sam side planks. sad se još mučim s onim spider sklekovima. njih ne napravim kao one. radim uz naprednu žensku :D

roza, ja bih na tvom mjestu išla dalje.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

danas pola sata u teretani

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje: vježban 30 DS već 16 dana (još ne vjerujem kad to napišem), level 1. uspijem odraditi sve, čak i prave sklekove (15 komada, vauuu). osim onog prvog cardio intervala - jumping jacks, jump rope. moram stati i malo se odmoriti (10 sekundi)
    tvrdoglavo ne želim na idući nivo dok to ne odradim.
    pa pitam one koje vježbaju po 30 DS - jeste li prešle na nivo 2 tek kad ste sve savladale?
    i moram priznati da mi ostatak vježbi s levela 1 postaje lagan, tak da se pitam zašto me taj prvi cardio toliko muči?!?
    Ni ja to nisam uspjela napraviti i prešla sam na L2.
    Mislim da to ionako nikad neću moći i baš me briga.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Rosa, predji na level 2. Cardio kondicija se stice s vremenom.

Jucer stretching. Danas cu ovo: http://www.lovingfit.com/exercises-w...annie-workout/

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

napokon, jučer trčeća šetnja i callanetics.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala na savjetima, mislim da ću danas započeti s level 2

Elly, ima nas još koji jedva čekamo

moram reći da sam se skroz navukla na vježbanje i puno više mi se sviđa vježbati doma nego u teretani, dok nisam vas počela čitati nije mi ni napamet palo da vježbam doma, a sad mi dan nije potpun bez jillian

i rezultati su tu; lchf + 5-6x tjedno vježbanja = 7 kg manje u 45 dana
    u potpunosti potpisujem ovo s vježbanjem doma, a za skidanje kila - svaka čast! 7 kg mi izgleda jako puno, smijem li pitati koliko kg imaš viška? ja moram skinuti 5 kg, od početka vježbanja sam na skinula 1,5 kg, ali nisam ni na kakvoj dijeti.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer zumba. Nadam se da ću i danas uspjeti nešto odraditi.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    danas opet 6w6p, sve sam bolja :skromna:
    i dalje su mi teške sve varijante vježbi koje uključuju sklekove, ali savladala sam side planks. sad se još mučim s onim spider sklekovima. njih ne napravim kao one. radim uz naprednu žensku :D

roza, ja bih na tvom mjestu išla dalje.
    bravo
    ja sam vježbala uz onu početnu "Barbie", ali mogu pravi side planks
    meni je najteža ona vježba (e ne znam kako se stručno zove) kad moraš iz pruženih nogu skočiti u čučanj (ako sam dobro objasnila )

inače mi se ove vježbe 6w6p puno više sviđaju nego 30 day shred

koliko bi često trebalo vježbati 6w6p?
    meni žao što nemam malo više vremena za cardio, baš mi pašu i chalene i ove vježbice, a ova Jillian mi baš ima neki lagano provocirajući stil, e baš njoj za inat mogu odvježbati

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislim da bi skolski islo 3 tjedna level 1 pa 3 tjedna level 2. Ako ti se da.
    Ja vjezbam uglavnom 5,6 puta tjedno. Ali ne uleti nesto.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anci, ima li rezultata?

meni se još od svega najefikasnije čine baš one core vježbe, meni je loš baš donji dio trbuha i genetski a i zbog sjedenja...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

danas 40 min u teretani

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

znam da se u ožujku spominjalo prebrojavanje, rezultati, dostignuća...
    ali ja sam se upravo izmjerila. Tako neredovita sa blagim korekcijama u prehrani mogu napisat -5cm u struku, doduše guzica -1, noge nisam mjerila .
    Morala sam se tu pohvalit, mm mi ne vjeruje i misli da sam izmislila i napisala više na papir, večeras detaljnije mjerenje s potpisom.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ideš Pikula, ti to za ozbiljno .
    Jel se nisi ti nešto ozljedila?
    Jesi dobro sada?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Willow
    Ima ucinka, ne znam jel pridonosi i cinjenica da vec duze vremena vjezbam, ali sad mu se vide tragovi na trbuhu :jupiii: onaki, misici mi se naziru, a to cekam vec dugo

Vec sam pisala, trbuh mi je bio kritican i u najmrsavijim fazama zivota. Sad sam malo promijenila i prehranu pa i to vjerojatno utjece.

6w6p su super vjezbe.
    Ja cu jos ovaj tjedan raditi level 1 i onda idem na level 2.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kombinacija - rower ili 6w6p, uz vježbe s utezima za ruke. Ne vidim nekog napretka na rukama, osim što su me prestale boljeti, al zato trbuuuuuuh, baš je plosnat :presretna:

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A ja sam jutros krenula i nekako mi se nikako nije dalo, a mislila sam gornji dio tijela jer sam prekjucer istegnula desni list.
    A u zadnjih 10-15 dana treninge samo odradjujem, nije da im se onako veselim...i nistami nije po volji, ni cardio ni snaga, ni samostalno vjezbanje, niti netko od trenera. Pa sam skuzila da jedno 3 mjeseca nisam uzela onaj rest week (iako sam ga mislila ne uzimati) ali ocito je doslo do momenta kada treba duza pauza.

Tako mi se vec jednom dogodilo, ocito je doslo do zamora materijala, a ja nisam stajala pa samse bila zblesirala dok sam radila sa kettlebellom (7,5kg) i onda me bilo trznulo u ledjima. Od onda slusam sto tijelo ima za reci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •