cure, pitajte za cijenu, u Breyeru sam vadila dva puta i cijena je bila 600 kn + 10,00 kn vađenje.
naknadno sam saznala ovo da je u suncu skoro pa duplo jeftinije.
cure, pitajte za cijenu, u Breyeru sam vadila dva puta i cijena je bila 600 kn + 10,00 kn vađenje.
naknadno sam saznala ovo da je u suncu skoro pa duplo jeftinije.
Al to nije dodatnih 300 kn :D
Mislim da je u steli 10 kn, tak nesto
Pa zasto je onda amh u breyeru duplo skuplji?
Jel u suncu radi lab popodne?
Posljednje uređivanje od Vrci : 04.02.2013. at 16:11
Beta preko 1500. Sorry sto nisam javila prije. Strka na poslu. MM isao po nalaz pa ga jos nisam vidjela.
Sad cekam da mi jave kad mogu na uzv.
Raditi u stresnom okruzenju ali fizicki laganom ili ne pitanje je sad?
Edina I sirena cestitam!
juhuu beta preko 1500. Nalaz jos nisam vidjela jer je kod mm a zaboravila tocnu brojku.
Cestitke edini I sireni!
E zasto su dva posta to ne znam. Prvi mi je nestao. Malo sam poglupitis danas![]()
Legal, jeeeeeeeee![]()
!!!!Evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV i srčekoa
![]()
Ajme koje divne vijesti!!!! Pa da krenem:
Legal alien beta ti je stvarno betastične! Čestitam na trudnoći! Bilo je i vrijeme, zar ne?!
edina i sirena čestitke i vama na trudnoći!
Zadnje vrijeme rjeđe stižem na Rodu pa ne stignem sve popratiti, u svakom slučaju svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta vam treba!
legalica, dobro dosla u klub poglupitis, ja to politicki korektnije zovem propuh u glavi
cestitam i kruci!, edina i sirena cestitke
Cure molim vas pomoć. M kasni 7 dana, tj. 9 jer su meni ciklusi uvijek 26 dana uredni i u životu mi M nije kasnila. A trebala sam početi sad s kontracepcijom i u postupak. Danas sam bila kod dr. i nalaz sljedeći: uterus s jako prosirenim hiperplasticnim endometrijem ali nema gv i dr. mi veli da to liči na trudnoću,možda kasnija oplodnja, možda biokemijska. Vadila betu i ona čista nula. Veli on na to po izgledu endometrija M niti neće tako brzo doći pa mi rekao ako želim da pijem duphaston 2x1 5 dana. Pitala ga šta se događa veli nema pojma....jel imao netko sličan slučaj? I koliko dana nakon prestanka duphastona dolazi M? I nakon toga mogu normalno započeti sa kontracepcijom za postupak ili ne sad? Ništa mi nije jasno i sva sam u bedu![]()
čestitke curama na velikim betama i na trudnoćama! A što se tiče vađenja amh privatno ja sam ga platila 260 kn u Laboru- on se nalazi na Bukovćevom trgu u blizini Petrove , Merkura i VV.
Ok nista od amh u steli, ceka se mj dana na nalaz. Jel barem u breyeru za tih 600 kn brze gotovo?
Ili u Laboru,koliko se ceka?
Posljednje uređivanje od Vrci : 04.02.2013. at 18:59
Vrci a zasto ne na VV kao vanjski pacijent?
Ma ne znam, cini mi se kao zezanje. Em moram kasniti na posao, pa ici po nalaz (ili oni salju na mail?). A isto ne znam koliko se nalaz ceka
mislim da salju na kucnu adresu, 10ak dana. najbolje da nazoves i pitas. besplatno je, ako nista drugo.
Legal jeeeeeeeeeeee
Neka trudnickog poglupitisa
Vrci, sunce radi i popodne, jednom sam vadila betu u 17.50
AMH sam cekala 10 dana, mislim
Za ostale ne znam
Arianm ne znam ti pomoci draga
Ja m nakon duphastona dobijem 3.dan od prestanka
Ginger hvala,sad tu baš tražim po netu pa piše 7-10 dana nakon prestanka pa mi se to čini nekako dugo....
A cure koliko lijepoh vijesti danas !
Čestitam svima !!
Baš to ono prvo ajme možda sam trudna,pa za sat vremena eh ipak nisam!!!!
Molila bih te ako još možda znaš ti ili netko drugi jel mogu sad kad dođe M nakon duphastona počet sa kontracepcijom odmah jer u 3. mj idem u postupak ili moram čekati??? I mogu li vaditi hormone ako pijem kontracepcijske pilule?
Arianm meni je jednom dosla nakon 7 dana, al to kad sam se malo predozirala, jel....(duga prica)
Ostalo kao i bubekici, 3.dan nakon zadnje tablete
Je, ovo za sunce sam zicala da me cekaju za vadjenje bete dok stignem u zg
Bila sam tamo uvjerljivo zadnja
ne moras cekati s kontracepcijskima nakon duphastona, ali ne mozes vaditi hormone (lh, fsh, progesteron i sl.) u ciklusu u kojem pijes kontracepciju (a neki preporucuju ni ciklus iza).
Arianm žao mi je da se sve poremetilo, baš sad kad planiraš u postupak. Želim da sve bude ok što je prije moguće i da kreneš u borbu s pobjedničkim predznakom!![]()
Hvala ti Moe,evo to sad ko za inat,nikad u životu al moralo je baš sad pred postupak!!! GRRRRRRRRRRRR!!!!!!
KONTAKTI
MEDICINSKO-BIOKEMIJSKI LABORATORIJ
Adresa: Bukovčev trg 4, 10000 Zagreb
Tel.: +385 1 2442 015
Tel.: +385 1 2442 016
Fax: +385 1 2442 017
labor.centar@zg.htnet.hr
www.laborcentar.hr
legal, nisam stigla prije napisat zbog propuha-níjedan doktor ti nece reci da je stresni posao prijatelj trudnoce
arianm, i meni bilo kasnjenje prije postupka, reko mi dr da se to zna dogoditi
Sirena,edina,legal od srca cestitam na trudnoci
Samo sada uzivajte u mrvicama!
wtf??? nesto smedjkasto pomjesano s utrogestanom na ulosku. panicking. ne mogu opet reprize.
ujutro zovem doktora. sad horizontala i nema posla vise.
jel' ima netko sa slicnim iskustvom a da je sretno zavrsilo?
Sanda u krivu si. S cistama ne puste u postupak i daju kontracepciju da rjesi ciste. Zato je meni odgadan postupak, zbog ciste, i dobila jasmine, i nakon njih ostala T spontano jeeeeeej.
Arianm baš mi je žao zbog ovoga, mogu misliti kako ti je.. Nadam se da ćeš što prije riješiti sve te nedoumice i napokon krenuti s postupkom
Legal čestitam na beti, a za ovo brljavljenje nemam iskustva, ali koliko znam puno cura ga je imalo i sve je bilo u redu, samo miruj i javi se svom dr.
Čestitam i našim novim trudnicama![]()
Jutroooo !
Kavica je kuhana, poslužite se !
Ja odoh na uzv , nadam se dobrim vjestima.
legal, sad si sluzbenó u klubu, ja kad sam vidla smedje nisam ni trepnula jer sam se o tome nacitala na forumu, meni je curkao hematomcic jedno dva tjedna
mami, hvala na kavi i sretno na uzv