Stranica 59 od 80 PrviPrvi ... 949575859606169 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    O dragi Bože, koliko moje srce može izdržati... sad smo zvali gore, vele da dojdemo, da su se dvije uspavane ljepotice probudile... kaže biologica mužu- imam dobre vjesti... Ne želim se nadati, idemo, pa kako Bog da...
    Inana, ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe....ja sam se rasplakala kada sam saznala da imamo blasticu tako da znam kako se trenutno osjećaš. Držim fige da se dalje sve nastavi u najboljem redu!!!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

inana šaljem puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Inana, jesam ti rekla. Želi ti scenarij poput moga

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Inana, sretno!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

O dragi Bože, koliko moje srce može izdržati... sad smo zvali gore, vele da dojdemo, da su se dvije uspavane ljepotice probudile... kaže biologica mužu- imam dobre vjesti... Ne želim se nadati, idemo, pa kako Bog da...
    A šta sam ti ja rekao u inbox???

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Zahvaljujem na odgovoru, danas sam se naručila i slijedeći tjedan idem kod dr.Kune na konzultacije, pa ćemo vidjeti što nas dalje sve čeka. Vjerujem da ćemo trebati puno nalaza napaviti i ponoviti jer ovo što imamo starije je od godinu dana s obzirom da nismo ništa po tom pitanju radili dok se meni osobno situacija sa štitnjačom i povišenim šećerom nije sredila.

Iskreno, svega toga se bojim i zato mi je bilo i teško napraviti prvi korak, no nema smisla više čekati.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Inana...od ti želim sreću i da što prije prođe vrijeme do bete...da ona bude pozitivna...iskreno se nadam dobrim vijestima..držim fige.
    Mi imamo isto jako loš spermiogram,u prošlom postupku dobili smo 9 j.s. kad ono budim se iz anestezije i kaže biol. da nema pokretnih spermija i neka suprug ponovno da uzorak i oplodili su s nepokretnima.Sad smo se osigurali pa smo S zamrznuli.
    E sad u petak punkcija i Bože pomozi.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

eto, i to je prošlo... dvije male spavalice su s nama... neznam kaj da mislim, od silnih suza jučer, od silnog veselja prekjučer, ogromni su to šokovi... uglavnom, doma smo utopljeni, gledamo filmeke, i nekak... ne nadam se ničem, jer sam jučer odplakala svoje, ali ako uspije, onda prestajem vjerovat sebi, i razumu, i počinjem vjerovati u čuda, makar... i ove dvije spavalice su neka vrsta čuda... biologica mm rekla da su ove ostale bile nezrele jer sam štopericu dobila prerano...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

eto, i to je prošlo... dvije male spavalice su s nama... neznam kaj da mislim, od silnih suza jučer, od silnog veselja prekjučer, ogromni su to šokovi... uglavnom, doma smo utopljeni, gledamo filmeke, i nekak... ne nadam se ničem, jer sam jučer odplakala svoje, ali ako uspije, onda prestajem vjerovat sebi, i razumu, i počinjem vjerovati u čuda, makar... i ove dvije spavalice su neka vrsta čuda... biologica mm rekla da su ove ostale bile nezrele jer sam štopericu dobila prerano...

Sve znaš....

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku

Sve znaš....
    <3 tebi, onak, jedno mrcinsko veliko i pretoplo, i bezbroj malih slatkih <3 za sve moje navijačice i navijače...

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure pomagajte ako Boga znate....dobila sam neki isjcjedak vodenasti (bez mirisa i boje) i to kad ustanem baš jako teče,sad me strah da mi nisu folikuli popucali i ništa od punkcije fack !!!??? Možda sam smješna ali fakat mi se ovo nikad nije dogodilo

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pomagajte ako Boga znate....dobila sam neki isjcjedak vodenasti (bez mirisa i boje) i to kad ustanem baš jako teče,sad me strah da mi nisu folikuli popucali i ništa od punkcije fack !!!??? Možda sam smješna ali fakat mi se ovo nikad nije dogodilo
    draga, niš nije popucalo, tak ti je i meni...nemaj straha, to je onak, prozirno, sluzasto, vodenasto, i obilno, ali nije niš posebno, to se zna desiti tak na sredini ciklusa, ali nemaj straha- eto, meni se desilo par puta, i sa stimulacijom, i bez, i sve bilo ok. PS- i ja sam odmah zabrijala da su mi folikuli popucali, ali slušaj me- nemoj se bojati, sve će biti u redu, opusti se i ne brini, to je sasvim normalno, a razbijanjem glave sigurno si nebudeš pomogla. Opusti se, smiri se, i nemoj se bojati

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozivam vas da nam se pridruzite na odbrojavanju

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E draga moja nažalost bila sam u pravu samo,oni koji su bili veći popucali prijevremeno e sad šta je ostalo sam bog zna, 3 folikula su punktirana i što je najgore neznam ni dal su zrela,ovo čekanje me ubija! Neznam sve mi krenulo nizbrdo u ovom postupku,znala sam da će tako biti,a bar su moje cimerice imale sreću. Čestitam..i da se što više oplodi,a transferašicama pozitivna betica..kiss

theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nova sam na forumu i pozdravljam vas...
    i ja se družim s našim doktorima gore u vg. u ponedjeljak imam 2. aspiraciju, nadam se da ćemo ovaj put dobiti i koju stanicu...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Stena, baš mi je žao ali nisu popucali svi, sutra čekam da javiš, nekak si mislim da bi morali biti zreli... ma jesu zreli... a kaj su ti rekli, ikaj ili nikej? Eto, meni uvijek počupaju prerano, tebi popucali... sve neka polulutrija....

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stena, znam da ti nije lako, ali znaj i jedan je dovoljan za pozitivan ishod. Stoga hrabro.

Mene sad kopka koliko je od onih mojih 11 stanica dobro. I već me sad strah sutra kad ih budem zvala.

Jel te boli kaj od punkcije?

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ma neznam sve mi se čini da ovaj put nema zrelih....5 puta sam pitala biologicu kolko od tih 3 je zrelo a njezin odg. je bio kao neznam..sutra nazovite pa budete sve znali,mislim ludim zbog ove neizvijesnosti. Ja mislim da se odmah može vidjeti jesu zrele ili nisu,šta nas još više muce pobogu

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa ne boli,malo kao neki pritisak,a zadnji put kad ih je bilo 10 bolilo za poludit,nisam nogu mogla pomaknut ni normalno hodat. Ma gledaj ako ništ drugo barem se tješi da imaš više šanse za oplodnju,držim fige. A ovog poziva sutra ,ajme..bojim se STRAŠNO...srce mi u gacicama,i to onim koje sam zaboravila svuci....madona mija...baš sam smotana ko sarma!!!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Za sve ovo treba imati živaca i strpljenja.

Sad samo treba dočekati sutra
    Posljednje uređivanje od Lotta81 : 08.02.2013. at 19:44

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni je svako pomicanje bolno, ali popušta.

Bit će sve ok, još se mi vidimo na transferu

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Kako si ti poslije punkcije s obzirom da ih imaš 11 (neću reci j.s. da nešt ne pocopram) ??? Ma da mi je sad ona anestezija da prespavam...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Svako pomicanje je bolno, ali popušta.

Za anesteziju te razumijem, neke stvari najradije bi prespavao.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Živjela tvoja pozitiva,nadajmo se...je ipak...nada umire zadnja..
    Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je svako pomicanje bolno, ali popušta.

Bit će sve ok, još se mi vidimo na transferu

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ma neznam sve mi se čini da ovaj put nema zrelih....5 puta sam pitala biologicu kolko od tih 3 je zrelo a njezin odg. je bio kao neznam..sutra nazovite pa budete sve znali,mislim ludim zbog ove neizvijesnosti. Ja mislim da se odmah može vidjeti jesu zrele ili nisu,šta nas još više muce pobogu
    da te utješim... moje iskustvo znaš... meni je rekla odmah- imamo 10 stanica_ ja se plačem _ ali budemo vidjeli koliko ih je dobro _ ja se plačem i pitam jesu se zabunili... Sad kad si mislim, sve mi je u stvari rekla... i onda šok drugi dan, i onda dupli šok treći dan sa transferom . Zaključak- znam da ti je teško, i grozno i sve, ali, stvarno, da ti je mogla kaj više reći, rekla bi ti, sigurno. Opusti se, odmori se i nemoj se sekirati, jer moraš biti tip top za male mrvice. Oni sada odrađuju svoje, a to odradi svoje, i sutra obavezno javi. Ja isto nemrem dočekat kaj budu rekli. Ps, kad sam ja išla na transfer mojih uspavanih ljepotica Grrr, bila žena čekala transfer- jedna punktirana, jedna oplođena, i to je osmostanična bila... mene odmah zabolila i glava i zub, i kuk.... a ja od deset jedva nekaj... Sve smo različite, jako različite... Nemoj se bojati, opusti se, i vjeruj.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Eto, obavila poziv od kojeg sam strepila.
    Ukratko, od 11 stanica 9 su oplodili, 5 za sada je ok, a onih 4 još budu vidli kaj je s njima.
    E sad što bude bit će. Ma da mi vrate i jednu ali vrijednu ja sretna.

Stena kako je kod tebe?

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Lotta81 ma super za tebe dao bog da dođu do blastice i da imaš i nekoliko smrzlića. Kada ideš na transfer?

..evo kod mene od onih tri,dvije zrele,oplodile se i sad cekanje,rekla je za pon transfer..AKO BUDE SVE U REDU. A da me zove sutra ako nešto pođe po zlu,najrađe bi isključila mob jer sad samo gledam u njega,a kad zazvoni oblije me tri vrste znoja;hladni,vrući i mrtvački....

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hahahaha, kak si šašava sve bude ok, kaj bi ja trebala reći, moje se nisu ni mrdnule.... a ona to tak veli, ziheraški, opusti se, nemaj straha

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma šta bude bit će iz ove kože ne mogu....nego ti si na odbrojavanju,kako se osjećaš, koje lijekove koristiš?
    hahahaha, kak si šašava sve bude ok, kaj bi ja trebala reći, moje se nisu ni mrdnule.... a ona to tak veli, ziheraški, opusti se, nemaj straha

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

crinone gel 8% navečer, duphaston 3x1, decortin 3x1, folacin 2x1, andol100 1x1... i mislim da je to sve... jedino kaj mi se desilo dan nakon transfera, oko 22 sata natekao mi trbuh kao balon, a bol.. neopisiva, cijelu noć sam bila budna, nemreš mrdnut, i boli, i boli.. ujutro malo trbuh splasnuo, a i bol postala podnošljiva, zvala gore humanu, da može biti od stimulacije rekli mi ak se kroz dan ne smiri, da dođem na hitnu, hvala Bogu, smirilo se... i boluckalo me jučer, a danas niš, muk i tišina.... čudno jelda? Mislim, ja od one vjesti njima dajem male šanse, sad nakon ovog još manje, i temperaturu dobila tu noć, ma užas... ako to uspije, ja neznam... bumo pametniji sljedeči ponedjeljak, sad ne želim misliti o tome, sad želim navijat za sve vas koje ste navijale za mene, i mislit na vas i na vaše male junake

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da te utješim malo sa svojom pričom,ukratko; može biti i dobar znak,ja sam na prvom ivf-u isti dan prokrvarila ,a ono implantacijsko,jedino što bi te možda savjetovala i nije na odmet piti i normabel 2 mg,da sam ja pila meni bi to spasilo trudnoću zbog kontrakcija maternice a normabel opušta mišiće tijelo i um...više ces spavati a i to su jedine tablete koje ne stete bebi,tako je barem meni objasnio dr. Šimunić u prvom postupku u poliklinici ivf.
    Jedno pitanje, koje tablete su bolje duphaston ili utrogestan?????? I dali si crinone gel dobila preko recepta ili si ga plačala?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, nemojte na svoju ruku uzimati lijekove, pogotovo ne normabel. Stena, da i meni su ga u Vinogradskoj u nekoliko postupaka davali, a u kasnijima nisu, pa tako ni u ovom dobitnom. I crinone ide na recept

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A može biti zbog punkcije mene je boljelo skoro 5 dana poslije,kada sam ih imala 10,ne zamaraj se s tim miliuj bušiku,odmaraj i sretno na beti....svi mi koji smo prošli ovo čekanje do bete znamo kako ti je ali strpi se i želim ti pozitivan ishod. Kisssssss
    Da te utješim malo sa svojom pričom,ukratko; može biti i dobar znak,ja sam na prvom ivf-u isti dan prokrvarila ,a ono implantacijsko,jedino što bi te možda savjetovala i nije na odmet piti i normabel 2 mg,da sam ja pila meni bi to spasilo trudnoću zbog kontrakcija maternice a normabel opušta mišiće tijelo i um...više ces spavati a i to su jedine tablete koje ne stete bebi,tako je barem meni objasnio dr. Šimunić u prvom postupku u poliklinici ivf.
    Jedno pitanje, koje tablete su bolje duphaston ili utrogestan?????? I dali si crinone gel dobila preko recepta ili si ga plačala?
    Posljednje uređivanje od Stena : 09.02.2013. at 13:52

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, nemojte na svoju ruku uzimati lijekove, pogotovo ne normabel. Stena, da i meni su ga u Vinogradskoj u nekoliko postupaka davali, a u kasnijima nisu, pa tako ni u ovom dobitnom. I crinone ide na recept
    a koje si lijekove koristila? I za šta se koristi decortin?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pa neznam kaj je bolje, ali eto, meni napisali duphaston, a crinone gel ti je opet neki progestron, pa sad ti budi pametan... duphaston mi je elegantniji od utrića, jer su oni bjeli, neuredni, i od toga su mi sise ko baloni... a gel dobiješ na recept, ali upozoravam te, nema ga svugdje, tako da nazovi dežurnu ljekarnu kustošiju, oni će ti reći gdje ga u zg ima, i onda ga rezerviraj, jer svi kažu da ga mogu naručit... inače ti košta prek 300 kn, i nije mi fora...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja sam pila duphastone 3x1, uzimqla crinone 1x1 (on je istog sastava kao utrogestan samo je u gelu te ga je zbog aplikatora puno lakse i po meni higijenskije korisiti, andol 100 kojega pijem i danas i folnu. Sve to propisano mi je u bolnici. S decortinom se nisam susretala pa ti ne znam odgovor

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala na informaciji....imam nešto gela što mi ostalo od prije,ali svakako ču rezervirat A gel mi je super za koristit i higijenski. Imaju aplikator što je po meni puno bolje od guranja utrića.
    pa neznam kaj je bolje, ali eto, meni napisali duphaston, a crinone gel ti je opet neki progestron, pa sad ti budi pametan... duphaston mi je elegantniji od utrića, jer su oni bjeli, neuredni, i od toga su mi sise ko baloni... a gel dobiješ na recept, ali upozoravam te, nema ga svugdje, tako da nazovi dežurnu ljekarnu kustošiju, oni će ti reći gdje ga u zg ima, i onda ga rezerviraj, jer svi kažu da ga mogu naručit... inače ti košta prek 300 kn, i nije mi fora...
    Anddu;meni sestra A. rekla isto da uzimam taj duphastone a zadnji put sam koristila utrogestane.Pa sad ti znaj koji su bolji. Koja je cijena duphastona?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kaj te briga za cjenu duphastona kad ide na recept?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stena bit ce sve u redu. Jesam ti rekla da se vidimo na transferu ( i ja sam u ponedjeljak)

Inana sretno i da nas za tjedan dana razveseliš velikom betom.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Anddu;meni sestra A. rekla isto da uzimam taj duphastone a zadnji put sam koristila utrogestane.Pa sad ti znaj koji su bolji. Koja je cijena duphastona?[/QUOTE]

Duphastone i Utrogestan su lijekovi za istu namjenu: pomoć žutom tijelu. Duphastone ide na recept, ali se treba nadoplatit čini mi se nekih 27kn. Decortin su kortikosteroidi i ja sam se osobno razveselila kada sam ih vidjela na novoj listi lijekova nakon postupka u Vg. Zašto? Za nedavne posjete endokrinologu pričale smo malo o našoj dijagnozi, spomenule nekako u cijeloj toj priči Prag i kaže ona meni da se tajna njihovog uspjeha krije djelomično i u kortikosteroidima, posebno kod onih parova koji imaju iza sebe nekoliko neuspješnih postupaka. Objasnila mi je da se oni daju za pomoć imuno sustavu organizma, samim time pospješuje implantaciju i da su to jako male doze koje ne mogu apsolutno nikako štetiti, ali da mogu jako pomoći.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo friška informacija. Duphastone ne treba nadoplatiti u ljekarni ako je na šifru N67 (mislim da je ta).
    To je šifra vezana uz neplodnost( a na šifre za to se ništa ne plaća)
    Tako da ne plaćate nešto što ne trebate.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kaj te briga za cjenu duphastona kad ide na recept?
    ja napišem, i nitko me ne čuje... od sad bum kričala

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pitala sam za cjenu jer nisam znala da on ide na recept pošto nisam imala susret s njim Ja cu isto koristiti duphaston ,mada sad do transfera koristim utrogestan,jer moj gin u petak radio ujutro,subota neradna,pa cu ga tek u pon zvat da mi pošalje ljekove u ljekarnu a i tek cu sutra točno znat kaj mi sve treba.Sva sreca sto imam dobrog gin reko je da ga sam nazovem sta treba od ljekova da ce mi sve poslat,da se ne zamaram i da odmaram .

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo friška informacija. Duphastone ne treba nadoplatiti u ljekarni ako je na šifru N67 (mislim da je ta).
    To je šifra vezana uz neplodnost( a na šifre za to se ništa ne plaća)
    Tako da ne plaćate nešto što ne trebate.
    Šifra za neplodnost je N97 - ja je imam na svim receptima i uputnicama, ali sam svejedno platila duphastone

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vidim da dvojite oko utrogestana i duphastona...u MPO postupcima u svim drugim bolnicama se najviše daje utrogestan, sad su počeli i crinone ali zbog svoje skupoće ga nerado propisuju. Uglavnom utrogestan vam je besplatan i propisuju ga i u inozemnim bolnicama tako da je sigurno dobar i mene recimo uspavljuje stoga vam ne treba nikakav normabel za smirenje...
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 10.02.2013. at 16:34

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vinogradskoj kapa dolje jer je odustala od utrogestana, od kojih sam bila grogi kad sam ih uzimala oralno, a vaginalno tri puta dnevno je stvarno prevelika gnjavaža. Duphastone i Crinone je za mene puno elegantnije rješenje. Ne znam zbog čega uzimati normabele samo za smirenje, nisu to bombončići. Ionako već uzimamo gomilu lijekova i doktorirale smo živciranje i briganje.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Duphastone se plaća bez obzira što ide na recept i na šifru neplodnost N97...tj. nadoplaćuje 27 kn po kutiji.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Duphastone se plaća bez obzira što ide na recept i na šifru neplodnost N97...tj. nadoplaćuje 27 kn po kutiji.
    Ja ih nisam ništa nadoplatila. E sad možda su u ljekarni nešto pogriješili.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    ja u srijedu bila na transferu, i dobila to za terapiju, nazvala sestru da mi pošalje recept u ljekarnu, to i folacin, i niš nisam platila, ni kune... onda se i kod mene zeznula... ah, bar nekaj da mi se kao posrečilo

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sretno svim curama koje su trenutno u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No svratila sam kako bih provjerila info da je došlo i u Vinogradskoj do nekog zastoja s lijekovima? Znate li išta o tome? Navodno nema lijekova niti za cijlei mjesec 02/2013 te da će i 03/2013 i ostali mjeseci iza zbog toga kasniti!? Koliko se sad dugo čeka u Vinogradskoj na postupak? 5-6 mjeseci?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •