Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Moram te ispraviti. S dijagnozom niskog AMH 8.dc itekako moze biti kasno za 1. UZ, jer uz tu dijagnozu obicno ide poviseni FSH zbog cega ovulacija nastupa ranije. Osim toga, kod niskog AMH isplati se rano pogledati jajnike pa procijeniti ima li smisla ista raditi i sto, ili cekati drugi ciklus. Da ne spominjem moguce ciste...koje ako postoje, a cesto da, nema smisla "hraniti".

Sigurno je bolji UZ 3. dc.
    Eto, tako je i bilo nama objašnjeno kod dr. L. baš kao što Charlie kaže. A da ne spominjem da su nam dva postupka bila otpala upravo zbog cisti i ranog uzv na 3. dan. A sad i ako bude cista, mi to nečemo znati do 8. dana, a hranit čemo ih do onda. Nikako dobro po nama... Ali dobro, živi bili pa vidjeli...

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, tako je i bilo nama objašnjeno kod dr. L. baš kao što Charlie kaže. A da ne spominjem da su nam dva postupka bila otpala upravo zbog cisti i ranog uzv na 3. dan. A sad i ako bude cista, mi to nečemo znati do 8. dana, a hranit čemo ih do onda. Nikako dobro po nama... Ali dobro, živi bili pa vidjeli...
    Ja sam isto prvi uzv imala 8.dan i pojavila se cista koju su punktirali zajedno sa folikulima...nije bilo nikakvih problema..i taj postupak je bio dobitni

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj niki78 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto prvi uzv imala 8.dan i pojavila se cista koju su punktirali zajedno sa folikulima...nije bilo nikakvih problema..i taj postupak je bio dobitni
    Čestitam!

Evo mi danas počeli s pikanjem. Dva gonala, preksutra prvi uzv...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •