Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Argente istina ali kod nas u Ri rade većinom duge protokole pa onda zato ni ne treba taj 3. dan folikulometrija
    Hm, može biti, ali koliko ja znam ne rade je ni u kratkim. Ono što htjedoh reći jest da IVF poliklinika tu nije neka iznimka, odnosno da to vjerojatno nema veze s činjenicom da je M@ttov postupak financiran sa strane HZZO.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, može biti, ali koliko ja znam ne rade je ni u kratkim. Ono što htjedoh reći jest da IVF poliklinika tu nije neka iznimka, odnosno da to vjerojatno nema veze s činjenicom da je M@ttov postupak financiran sa strane HZZO.
    Znači onda je ipak ovaj uzv na 3. dan ipak izuzetak.... Bili smo kod dr.L. do sad samo pa smo naučeni tako...

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Znači onda je ipak ovaj uzv na 3. dan ipak izuzetak.... Bili smo kod dr.L. do sad samo pa smo naučeni tako...
    UZ na 3 dan ima smisla da mi se iskljucila cista. U najgorem slucaju ukoliko cista postoji bi se nepovoljno odrazilo na postupak, stimulirali bi vec postojecu cistu i ev. bi doslo do prekida postupka zbog toga. to je ekstremni slucaj.
    Osim toga je low respondere dobro pogledati da se vidi koliko je antralaca na raspolaganju.

tvoja draga je imala problrma sa cistama ako e ne varam.
    ja sam uvijek inzistirala na uz. pa makar i pred kraj menge ili 1-2dc.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •