Stranica 113 od 189 PrviPrvi ... 1363103111112113114115123163 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,601 do 5,650 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Nemoj tako oštro kavofob, ovisi i koliko godina imaš , sumnjam da ce mene vaga tako razveseliti a fakat sam karakter. I dojim i ne spavam.

Ja sam danas na pola BR-a . I iako sam mislila da cu duže ostati na w5-w6, ipak ne mogu jer mi onda bude predosadno pa gubim motivaciju. Sta cu, sklekove ne mogu i gotovo, preteska sam jos i preslaba, radim ih na kaucu pa dobro. Javim dojmove o w7 i w8 .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bravo angelina! ja sam još uvijek na w3-w4-c1 kombinaciji (skršile me 2 viroze pa sam radila pauze 2 x 3 dana) i ostat ću sigurno još 2 tjedna. prognoziram da ću završiti s br-om kad mi kćeri budu punoljetne

sklekovi, uf, ni meni ne idu. još uvijek sam na koljenima, ali sam jako napredovala; na početku ni na koljenima nisam mogla

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Da, ja sam mogla na koljenima i mogu jos uvijek. Na kaucu je malo teze i može se napraviti side plank iz w5, sto bi na koljenima bilo skroz bezveze. Na kaucu je ipak malo bolje.

rest day radim samo kad skupim 6 dana u nizu. U početku je to bilo uvijek, a sad bome teško. Il neki posjet, il na put za vikend...pa mi bude rest day prije
    Posljednje uređivanje od angelina1505 : 07.03.2013. at 19:04

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kavofob, poslat ću ti na pp.
    Betty blue, gdje se kupe te bučice i kolika težina? Mogu ih možda doma napraviti?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bučice možeš kupiti u dućanima sportske opreme, a vjerujem da ih ima i u bolje opskrbljenim supermarketima
    na tvom mjestu ne bih uzimala teže od 1kg
    ili napuni dvije litrene boce vodom pa njih koristi, ali postoje vježbe gdje boce nisu baš zgodne za držanje, pa svakako preporučujem bučice

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zuska, imaš bućica svugdje u većim dućanima, meni su najbolje iz Metroa jer su malene. mada, za težinu 1kg nije toliko bitno. cijena je cca 20 kn/kg

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Zuska, garantirano bi izgubila 10+ kila za cca 2 mj. na lchf-u i BR da imaš 20+ viška (kao što sam ja imala ). proradio mi net, pošalji mi mail pa ti šaljem dropboxom.
    a taman sam htjela rec da je to previse kad sam ti vidila prvi post....vjerojatno ces sad usporit,ovo prvo je otisla i voda...
    cini mi se da je optimum gubljenja 2-3kg max mjesecno,odnosno 0,5kg tjedno...ono,da bude trajno...

Zuska, ja sam nagovorila sestru i kolegicu s posla da se pokrenu nakon godina nerada i sa JM 30DS su nakon samo par dana bile odusevljene!
    Instant zatezanje misica,bolja probava (jer su probudile uspavani metabolizam).....i navukle su se!

Sto se tice forme,ja sam prije godinu i pol kad sam pocela bas redovno vjezbat sklekove mogla samo na koljenima a sada mogu i do 15ak muskih u komadu! Kad se sagnem (ispravljenih koljena) do poda mogu spustiti cijeli dlan a prije bi jedva vrhovima prstiju doticala tlo....
    Nema boljeg motiva od toga...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    a taman sam htjela rec da je to previse kad sam ti vidila prvi post....vjerojatno ces sad usporit,ovo prvo je otisla i voda...
    cini mi se da je optimum gubljenja 2-3kg max mjesecno,odnosno 0,5kg tjedno...ono,da bude trajno...
    slažem se, što je više viška to je veći gubitak na početku, posebno kod lchf prehrane jer UH vežu vodu. prvih 4-5 tjedana lchf-a sam bila kronično žedna, a pila sam oko 4 litre vode dnevno

baš sam to željela naglasiti, osoba koja ima 5 kg viška ne može ih jednako brzo izgubiti kao osoba koja ima 25

i u pravu si što se tiče motivacije, stjecanje kondicije i fleksibilnosti, kao i energija i dobro raspoloženje koje dolazi s vježbanjem su baš injekcije motivacije, možda i više od pomaka na vagi

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure totalno ste nabrijane!!! Upravo mi ovo treba!!!
    Koliko pozitive na jednom mjestu!!

Mogu li i ja dobiti taj jillian ak su to nesto laganije vjezbe?! Il se to moze skinut odnekud?
    Zuska krecemo)

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam glupo pitanje: skinula sam sve vježbe od jillian koje sam našla, ali ne mogu naći body revolution? može direktan link?

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Švrćo prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo u Lidlu je prošlo, ako je uopće i bilo nešto. Ja sam bila u utorak i kod nas nije bilo ništa od toga.
    Vidjela sam podloge u Metrou za cca 60-70 kn. I bude tih podloga (takvih istih kao što su u Lidlu) nekad u Plodinama ili Intersparu.
    Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Zna ih biti u Iglu. ili sličnim sportskim dućanima.
    Hvala, pogledat ću Plodinama ili Kauflandu. Iglua nema kod mene.

Netko je pitao za 30DS. Ja ga imam na kompu, ali ne znam kako se može poslati. Sestri sam slala preko skype-a, mailom neće.

Nas je skrpala neka viroza. Djecu temperatura, mene samo prehlada za sad. Cilu zimu ništa pa nam sad mora naplatiti. Al možda se odlučim za neku vježbu na brzinu.

Zuska i giussepe

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zuska i giussepe, dobrodošle!
    vidjet ćete, ovaj topik je jako motivirajuć i edukativan
    svašta se sazna

ja opet ne vježbam, imam neku virozu izgleda. jučer sam preležala cijelo poslijepodne nakon posla.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam jutros ovo:http://www.lovingfit.com/exercises-w...itude-workout/

Cure, dobrodosle

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod mene vladaju bolestine pa sam neispavana i ne vjezbam i bas mi nedostaje.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer C2, danas bi opet trebala w7 ali sve me strah i početi
    Mrzim sklekove

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

curke, dobro došle

evo ja sam počela u ovo doba prošle godine (ponovno) vježbati i nisam prestajala (osim malo usporavanja) cijelu godinu

super se osjećam i super izgledam

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja danas w7 prvi puta i moram reci da mi je manji šok nego onomad w5. Nije lakše naravno, ali ona u ovome predlaže dosta modifikacija s kojima se može bas lijepo raditi, dok ih u w5 uopće ne spominje.

i ja mrzim sklekove. Al bas.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Petak: setnja/brzi hod, 2h

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Krećem od ponedjeljka

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer sam odvježbala 25 min i stala, ova me želučana viroza toliko iscrpila da odustajem na dan dva dok ne dođem sebi.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jučer samo bajk 40 min, nakon 3 dana virozne pauze i jedva sam ga odvozila, nikako da ozdravim do kraja

danas samo w4, za više od pola sata nisam sposobna

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zuska, i ja bih ti preporučila od Jillian Michaels 30day shred za početak. To je 20 minuta dnevno, učinak je i više nego vidljiv, bit ćeš luda i znojna.. Ali obavezno si pripremi aspirin i popij ga netom prije ili poslije vježbanja, inače nećeš moći maknuti rukom od upale mišića. I probaj ubaciti uz to malo brzog hodanja i korigirane prehrane.. mislim da bi uz takav režim mogla izgubiti svoje kilograme za cca mjesec i pol dana.

P.S. Ljubomorno vas čitam i čekam da se priključim...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

meni se, od Jillinih vježbi, 30ds najmanje dopao, br mi je mnogo bolji za početnike, a možda sam samo bila u prelošoj kondiciji :hm:

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala na savjetima, bitno je da počnem i da budem redovita.
    Koliko vidim na yogi (kad odem), nisam baš bez kondicije, još uvijek sam dosta čvrsta i snažna (ne kod nekad), mogu npr. napraviti nekoliko muških sklekova Ne dobivam lako upalu mišića, ali poslušat ću savjet
    U ponedjeljak počinjem s nečim što mi je Kavofob preporučila (one brojke, 1w 2 w 1c i sl.)
    Uopće me ne zanima hoće li mi viroza do tada proći.
    Javim

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je super bilo raditi i ripped in 30.
    Ja danas sigurno necu vjezbati, hocu odmoriti nakon temperature bar dva dana. Ja kao dijete
    Sutra mozda nastavim.

Ugodan vikend, cure

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Predobro

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jucer: zwow 14, vrijeme 20:44
    Danas: zwow 58, vrijeme 20:00

Oba dana utezi od 5kg.

I oba dana sam vjezbala u toku dana, nakon dugo vremena. I oba dana sam imala osjecaj da mi se sve bucka po zelucu. I onda kad sam legla sam bila u petoj brzini i trebalo mi je da mi se organizam umiri.

Svaka cast koje vjezbate tako popodne. Meni je ujutro najjednostavnije. Odmah sam sve rijesila i vec sam ujutro fit... ne moram vise misliti hocu li i kada uspjeti ubaciti vjezbanje, dan mi je nekako od pocetka nabrijan.... i nije mi zlo dok vjezbam

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja ti namjerno Vjezbam popodne jer onda imam manji apetit navečer . Ali u pravu si, razmišljam da pomaknem na prije ručka, jer nekad teško zaspem, a nije da mi ne treba sna s dojecom bebom.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Danas sam planinarila nekih 15-20km, ne znam točno koliko, al bilo je opakih uspona i sve skupa je trajalo više od 9 sati sa pauzama
    Tješim se da sam time nadoknadila skoro cjelotjedno zabušavanje a vodič nas uvjerava da ćemo idući tjedan bit u još boljoj formi iako ja ne mogu vjerovat kako sam ovo s lakoćom izgurala!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Subota: dan odmora (ciklus, zesci grcevi)
    Nedjelja: brza setnja, 3h

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo, zhabs!

Zhang, super! Utezi su ti opako teski
    Ja se razmisljam nagraditi tezim utezima pa ne znam koje da uzmem. Ove koje koristim sam uzela davno za jillian, svaki je 1.5 kg.
    5 kg mi se cini previse, razmisljam uzeti 2.5 kg.

Danas prvi dan nakon viroze, kratki zwow, sutra nesto teze

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mislim da su tu negdje teski i oni s kojima je zuzana radila u 58-ici.

Ja ih ima od 2kg (te skoro uopce vise ne koristim - njih stariji nateze, ali mislim da cu njemu morati kupiti malen strah me da se ne ozlijedi s ovima), od 3kg i od 5kg. Nikako da kupim od 4kg.

A imam i one koji se mogu namontirati razmontirati, njih drzim na vecim kilazama, trenutno su na 10. Ali njih koristim samo za neke vjezbe iz P90X2.
    Posljednje uređivanje od zhang : 10.03.2013. at 22:02

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Maloprije zwow 59, vrijeme 17,35, uteg 5kg.

Anchi, htjela sam ti samo reci, nemoj odmah na 5kg. Odi na 2,5 ili 3kg. Pa kad ti oni postanu malo, onda idi na 5kg. Stvar je u tome da ako je kilaza prevelika, nesvjesno kvarimo formu, krivimo se i sl. pa moze doci do ozljeda...
    Ali, znam da ti to znas

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće me ne zanima hoće li mi viroza do tada proći.
    Ah, gripa je Odgađam početak vježbanja...

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Totalno zabušavala cijeli vikend i sa jelom (iako mizerne količine) i sa vježbanjem, danas popodne ću w8 BR.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Maloprije zwow 59, vrijeme 17,35, uteg 5kg.

Anchi, htjela sam ti samo reci, nemoj odmah na 5kg. Odi na 2,5 ili 3kg. Pa kad ti oni postanu malo, onda idi na 5kg. Stvar je u tome da ako je kilaza prevelika, nesvjesno kvarimo formu, krivimo se i sl. pa moze doci do ozljeda...
    Ali, znam da ti to znas
    nikako ne bih ad uzela 5 kg
    stvar je u tome da ja mislim da imam široka ramena, kao veslačica, a nisam pa me uvijek strah da se ne proširim previše

pogledat ću danas 2.5 kg ili 3 kg u intersportu

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

za vikend samo 1x chalene 20 min a jutros callanetics

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Totalno zabušavala cijeli vikend i sa jelom (iako mizerne količine) i sa vježbanjem, danas popodne ću w8 BR.
    Od rijeci do rijeci potpisujem.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Danas zwow 3.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja jutros krenula na jogging, al' su me susjedicini psi susreli na pol' puta i krenuli zamnom, i hoce za nogu... Sad se smijem, ali nije bas bila neka scena tamo na licu mjesta. .
    Tako da sam pola rute otrcala, pola rute brzo prohodala .

Sad idem i u setnju, barem 1h. Ako ne bude free-range pasa oko mene , mozda i otrcim.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jutros sam vježbala lagano, vježbe od fizioterapeutkinje. Ne boli me ništa od jučerašnjeg penjanja, malo samo osjećam gluteuse al to je dobro

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ni mene nije išao ovaj vikend, nikako da ozdravim do kraja

jučer samo bajk 40 min, danas konačno puni trening; pola sata bajka + c2

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jutros krenula na jogging, al' su me susjedicini psi susreli na pol' puta i krenuli zamnom, i hoce za nogu... Sad se smijem, ali nije bas bila neka scena tamo na licu mjesta. .
    Tako da sam pola rute otrcala, pola rute brzo prohodala .

Sad idem i u setnju, barem 1h. Ako ne bude free-range pasa oko mene , mozda i otrcim.
    Jedan 100% efektivan recept za pse:
    nosi sa sobom bocu vode sa onom špricom (kako se već zove -ono iz čega se pije, ne čep).
    I kada se približe, špricni ih vodom u facu (možeš i strogo viknuti NE). Sigurno će odustati.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Elly

Ja se još uvijek osjećam neozdravljeno pa sam si birala kraći trening. Napravila sam nešto što sam već radila prošli tjedan, zwow 6.

Zhang, koje vježbe zagrijavanja radiš?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prvo zagrijem zglobove polaganom rotacijom (vrat, ramena, kukove, koljena), a nakon toga: trcanje u mjestu, jumping jacks, butt kicks, high knees, jump rope bez uzeta, jump lunges (samo ne duboki)...
    I nakon toga probam svaku vjezbu koju cu izvesti, ali manjim intenzitetom - bez utega, sklekovi na koljenima i sl - tako malo ugrijem bas misice koje cu raditi, a i isprobam pokret tako da kada pocne vjezba da ne moram tada gruntati nego da glatko ide..

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Divim vam se kako vam ide i kako napredujete.
    Napokon me kičma popustila.
    Tu sam.
    Pijem kavu nakon vježbanja

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer zumba. Još uvijek osjećam neke ostatke prehlade i slabosti, ali odradila sam. Jedva čekam da se konačno vratim u normalu s vježbanjem bez tih osjećaja bolesti.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam jutros odvjezbala vjezbe od fiziterapeutice i dobila novi set pa cu do sutra to vjezbat, malo su intezivnije vjezbe.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo me među živima. Jučer odradila stott pilates. Baš volem taj pilates, dobar mi je skoro kao i callanetics.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •