Miki, čestitam ti ovim putem na plusiću iz kućne radinosti.
Ajme što volim ovakve vijesti...ma baš si me raznježila.
Želim jednu mirnu i sretnu trudnoću
Miki, čestitam ti ovim putem na plusiću iz kućne radinosti.
Ajme što volim ovakve vijesti...ma baš si me raznježila.
Želim jednu mirnu i sretnu trudnoću
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo da bebice što duže budu kod tebe u pupi i ojačaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury draga puno vibrica za tebe i tvoje bebice da što duže izdržite, mislim na vas
Mury~~~~~~~~~~~~drži se
sejla i BB čestitke od![]()
dobro jutro..
mury, kako si danas, ima li kakvih (lijepih) novosti?
mi smo jucer bili na savjetovanju sto uciniti, da li punkciju korionzoten ili amnio. u okviru toga su radili i UZ gdje mi lezi placenta. bebolino je u tjedan dana porastao 1cm..dakle rast je ravnomjeran..nema nikakvih hematoma i slicno..a velika seka je po prvi put vidjela bebu na UZ. bila je jako uzbudjena
ne smijem jos glasno reci, ali kao da se pomalo opustam..mada se jos ne usudim napraviti ticker (9+5)![]()
Myru mislim na vas i molimo se za tvoje bebice da što duže ostanu kod mamice. Drži se draga biće dobro.
Mury draga i ja vibram da sve bude OK
ostalim curama veliko mahanje , evo nama danas 16 punih tjedana , a da mi nije ove trbušine ja i dalje ne bi vjerovala da sam TTTTTTTT![]()
Samo zelim uputiti vibrice za Mury i njene bebice...ima li ko vjesti o njima...Poz svima...
[QUOTE=Mia Lilly;2365412]Lupocet ne smiješ piti ako koristiš heparin. Pročitaj..
Ajme ja dobila amoxicilin antibiotik jučer (jedva mi je i to dala jer sam trudna) i sad čitam da se ne smije ni to sa antikoagulantima koristiti a ja isto na fragminu i sad ne znam što da radim.
Ma ne bi ni ja to znala da mi nije počeo rasti umnjak u 6 mj. trudnoće. Boljelo je za poluditi pa sam otišla na hitnu da mi kao razrežu meso da lakše izađe. Nisu ni to htjeli zbog fragmina. Čak su zvali magistru u ljekarnu da vide šta smijem popiti protiv bolova i rekla je ništa bez liječničkog nadzora. Isto zbog fragmina.
A inhalacije ne pomažu?
Ne čak mi je rekla da toplo širi krvne žile i da mi bude još gore, mogu samo ispiranje rinohornom...
Evo mene cure moje,rasplakale ste me kad vidim koliko vibri za nas,pa moramo uspjeti.Evo stanje je stabilno,nema grceva,stolica normalna...ali je kriticno,i tu se nista ne moze promijeniti,samo da ostane sto duze ovako.Dr.se bore antibioticima da ne dodje do infekcije,a ja lezanjem,svaki pokret ulijeva strah,posebno odlazak na wc.Da nam izdrzat bar jos 6tj.Danas smo 21+4.
Velika pusa svima!PS, moram pohvalit osoblje na SD,fenomenalni su i strucnost i ljubaznost!
mury draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što duže ostanete 3u1
Mia Lily, thanks (ne čitam nikad upute za ništa pa ni recepte)
Mury moja mila, ljubim!
Mury draga da izdržite što duže ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok, da još tjednima ostanete skupa i onda svi zajedno i fit krenete kući! drži se!
Mury, za minimum 6 tjedana, hrabru mamu i male borce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim duže izdržite 3 u 1Sretnoooooooooooooooooooooo
![]()
![]()
![]()
Draga Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mury ~~~~~~~ od srca, svako malo si mi u mislima s dobrim željama.![]()
Mury bas sam danas mislila i brojila u kojem si tt...izgurajte ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dva mala hrabra borca i mamu i tatu
muryyyyyyyyyyyyyyy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 13.03.2013. at 23:05
mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, hrabra naša mamice, naravno da svi mislimo na vas i vaša mala blaga...
Šaljem bezbroj pozitivnih misli i molitava, da mali borci rastu i jačaju i da mama lavica što dulje izdrži![]()
![]()
![]()
Mury draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdrzite sto duze zajedno.
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma na lupocetu ne piše kao na lekadolu da se ne smije, dapače piše da ga se u trudnoći smije naravno uz preporuku liječnika. I znam sanda da je najbolje ništa ne piti, popila sam u 25 tjedana dvije tablete zbog jakih bolova u glavi. I ista me sad rastura zbog jake upale sinusa.
anddu ali dalje piše da se o uzimanju ljekova posavjetujemo sa svojim doktorom (znači ako je meni dr. rekla da se smije onda se valjda može korisiti) a svi će se manje više ograditi o korištenju ljekova u trudnoći, no postoje oni koji se nikako ne smiju koristiti i onih koji ipak mogu kad "zagusti"
Ma da, znam MM, i treba se posavjetovati s liječnikom što ću i učiniti, ali eto samo me zateklo ovo s lekadolom
Mislim da se nemas kaj brinut radi toga. To druga stvar da ga pijes svaki dan, onda mozda moze naskoditi. Ja sam nedavno spekla cijeli dlan na kamin i peklo je uzasno. Doktorica mi je rekla da smijem lupocet ili lekadol. To je u slucaju nuzde. Ta jedna ne moze nist. Slijedeci put bus uzela lupocet i sve ok![]()
Posljednje uređivanje od beilana : 14.03.2013. at 13:20
Mury, morala sam ti doći malo zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mury,da što duže izdržite u jednom paketu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj cure moje,opet ste me rasplakale,pa jednostavno moramo izgurat zbog svih vas kojima je toliko stalo!Stanje je i dalje stabilno,ponekad malo sukrvice...ali guramo.
Lubim vas sve!!!!
Tikica69![]()