Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ma nije samo stvar dobre volje, to je ono o čemu pišem, osoblje ima dobre volje ako ima vremena za dobru volju, u nedostatku vremena i prostora porodi se odrađuju rutinski.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije samo stvar dobre volje, to je ono o čemu pišem, osoblje ima dobre volje ako ima vremena za dobru volju, u nedostatku vremena i prostora porodi se odrađuju rutinski.
    Ne, sve se odradjuje rutinski, osim u rijetkim slucajevima dobre volje. A ti koji imaju dobru volju UVIJEK nadju i vrijeme.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, sve se odradjuje rutinski, osim u rijetkim slucajevima dobre volje. A ti koji imaju dobru volju UVIJEK nadju i vrijeme.
    U tom slučaju sam ja i više njih koje poznajem slučaj dobre volje (moj drugi porod). U drugom slučaju, ovdje na forumu su se skupile žene koje imaju zaista mučna iskustva što ostavlja dojam kako je svaki porod u hrvatskom rodilištu trauma za cijeli život (moj prvi porod). Istina je negdje između, što bi se reklo na pola puta.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    U tom slučaju sam ja i više njih koje poznajem slučaj dobre volje (moj drugi porod). U drugom slučaju, ovdje na forumu su se skupile žene koje imaju zaista mučna iskustva što ostavlja dojam kako je svaki porod u hrvatskom rodilištu trauma za cijeli život (moj prvi porod). Istina je negdje između, što bi se reklo na pola puta.
    osim svog drugog poroda, ne znam ni jednu zenu (a mnoge uopce nisu tu na forumu) koje se mogu pohvaliti da im je porod bio "posljedica" dobre volje.
    dapace, vecina ih ne zeli nikad vise biti trudna!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •