Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Znamo kako izgledaju rodilista i porodjaji u rodilistima.
    Znamo koje smo rodile u rodilištu, znamo kako izgleda ono u kojem smo rodile, ali mnoge koje porod tek čeka, ne znaju. Nemaju pojma kako u rodilištu imati fiziološki porod ili nemati ako ne žele.

A ne pišemo radi sebe, nego radi onih koje tek čeka sve što smo mi prošle.

I dobra ili loša iskustva su bitna. I savjet što učiniti da ti u rodilištu bude dobro iako želiš od poroda nešto drugo nego je uobičajeno.

I možeš mi ponovo reći da nisam u pravu, ja ću i dalje ostati fina i pristojna i neću to tebi reći.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Znamo koje smo rodile u rodilištu, znamo kako izgleda ono u kojem smo rodile, ali mnoge koje porod tek čeka, ne znaju. Nemaju pojma kako u rodilištu imati fiziološki porod ili nemati ako ne žele.

A ne pišemo radi sebe, nego radi onih koje tek čeka sve što smo mi prošle.

I dobra ili loša iskustva su bitna. I savjet što učiniti da ti u rodilištu bude dobro iako želiš od poroda nešto drugo nego je uobičajeno.

I možeš mi ponovo reći da nisam u pravu, ja ću i dalje ostati fina i pristojna i neću to tebi reći.
    Nenenene, postoji HRPETINA topica o rodilistima u Hrvatskoj, a i drugdje, u kojima se detaljno opisuje rutina koju provode. Medjutim ne postoji, osim ove, tema o fiziologiji poroda.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Odgovarala sam na martin post 394, ali dok ja postam i obavim po kući, tu je gomila novih postova.

A što se tiče rodilišta koja bi morala plaćati, nema šanse (imam čime platiti, ali iz principa ne želim. Ne plaćam ni privatne liječnike, ni zubare za sebe.).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •