Pokazuje rezultate 1 do 50 od 570

Tema: baka ili jaslice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    ina, ja umrem od smijeha kad čujem da dvoje ljudi s jednim djetetom i poslom gotovim u 17 h ne bi imali kad uzvratit nešto svojoj obitelji. Mislim stvarno...pretjera ga!
    Vertex, mislim da ne pretjerujem. Zamisli da jedan od roditelja 3x tjedno vozi dijete na aktivnost i doma su u 20 h, a da baka živi na drugom kraju grada, znači to su relacije Split - Trogir i veće.

Mislim... jedna firma u Trogiru nije mogla naći ljude jer... ko će do Trogira putovat.

Tako da... svako zna svoj kontekst... na Braču bi mogli, u Splitu još i kako, u ZG-u teže, u Londonu nikako.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Vertex, mislim da ne pretjerujem. Zamisli da jedan od roditelja 3x tjedno vozi dijete na aktivnost i doma su u 20 h, a da baka živi na drugom kraju grada, znači to su relacije Split - Trogir i veće.

Mislim... jedna firma u Trogiru nije mogla naći ljude jer... ko će do Trogira putovat.

Tako da... svako zna svoj kontekst... na Braču bi mogli, u Splitu još i kako, u ZG-u teže, u Londonu nikako.
    A s druge strane, ja sam radila u Sinju. Pa šta. I dok je jedan roditelj u autu i razvozi na aktivnosti, drugi prevodi.
    I u pravi si, svako zna svoj kontekst. Pa ako ti ne bi, ne želiš i misliš da ne možeš, nema potrebe da misliš da svi tako. Neki žele i mogu.
    Eto vidiš, ti imaš baku koja želi i može.
    Ja iman dida koji mi parkira svaki dan pred ulaz, i ne pita može li donit šta s pazara na koji ide (a ja doma s bebom od 5 dana, recimo, kako je i bilo). Lino mu, ina, ništa drugo nego lino. Ne želi pa time i ne može.

Ma ja uopće ne kužim, sad te čitam, zašto misliš da ti nama trebaš nešto predočavat. Mi smo tebe jako dobro skužile i svi znamo da toga ima. Ti si ta koja ne priznaje da ima i drugačijih konstelacija.
    Posljednje uređivanje od vertex : 27.03.2013. at 16:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •