-
Osoblje foruma
Uf, Kaae to je često slučaj kod mojih prijateljica u Kanadi - to je to i točka. ne razmišljaju ni o ono malo izbora koje mogu imati (a stopa CR je 34% :&). ALi barem imaju ono malo ljdusko, privatnost kako takvu, voljenu osobu-dvije uz sebe CIJELO VRIJEME, bez prigovora, bez negodovanja, bez "odite doma mi ćemo vas nazvati na izgon".
Neobično je kako se promjene tipo naprednija dijagnostika (recimo ovaj novi test za downov sindrom sa uzrokom krvi umjesto amniosinteze) i farmakološke intervencije (epiduralna, analgetici) kod nas utabane dosta brzo, dok recimo dokazane prakse nikako ne mogu iskorjeniti naše kulturološke prakse (klistir, brijanje), čak i kad su dokazano štetne (npr naljeganje na trbuh).
Kad čujem što to kažu na trudničkom tečaju dođe mi da... ma ne znam što bi uopće rekla :/ Osim da bi bilo bolje da žene upute na web Cochrane Hrvatska, gdje genijalna domaća ekipa želi korisnicima zdravstvene usluge u Hrvatskoj približiti strana istraživanja kroz prijevode za laike na hrvatskom jeziku. Isprintajte, razmislite, i vidjet ćete zapravo koliko se kod nas radi jer se tako radi oduvijek a ne jer je tako dokazano najbolje.
Uostalom, na konferenciji sljedeći tjedan imat ćete priliku čuti puno o tome. Još tri dana imate za se prijaviti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma