Evo da se javim sa novostima! Ribice su stigle,akvarij...sve kako i sto treba biti! Zapravo jos je sve u fazi pripreme,trenutno su dva akvarija u kuci! Jedan u kojem su ribice dok se drugi pravi priprema! Djeca su odusevljena,M samo vice mamaaa "Kit" pliva L sa fotelje ih strasno ljubi
Od silnih razmisljanja kojeg kucnog ljubimca uz ribice,odlucila sam se na zeku! Draga tigrical,preporucila mi je forum,kojeg citam i ucim vezano uz zeceke! Odlucila sam da zeko ude u nas doma,nakon ljeta!
M ce biti tada 3god., a L cca 20mj! Nakon citanja foruma,vasih savjeta,sto zbog stresa zeke,a uzbudenosti djece,bolje neka djeca tj.L malo jos poraste! Naime sjecam se M,sa 14mj smo komunicirali da bih on zacvilio, a ja mu pruzila ono sto zeli! Sa 20mj,vec smo super suradivali! Isto je sa L sada u ovoj dobi,pa se nadam da za koji mjeces ce biti lakse objasniti kako pravilno postupati sa zekom!

Preostaje nam vazno pitanje "gazda"! Naime muz kaze da nije on kriumcar kao njegova zena,pa da svakako moramo pitati za dopustenje! Aaah, a ja vec skovala plan kako brzo i gdje zeku pospremiti ako gazda naide

Za sada toliko,a javljat cu se sa novostima!