Uh, ja sam ko mala imala mačke, pse, zamorce, ribe, zećeve...Sve što hoda sam dovukla doma(hvala bogu moji klinci (još ) nisu takvi. Skupljala bi mace po šumi (mrzim kada bace male mačiče u šumu!!!), svake toliko dovukla doma nekog psa lutalicu (vjerujem da je mama bila već pomalo luda od toga)...

Meni su najdraže mace i maleni psi. Trenutno imamo jednog velikog samojeda (našli smo ga ne cesti, uletio nam u auto - he,he zna pas gdje mora) i vlastnik nije (naravno) nikada pronađen, tako da je pas ostao kod nas. Pas ima traumi jako puno ali šta je tu je... Prihvatili smo ga sa svim njegovim traumama. Kod nas je cca 10g, star je cca 13g. Trenutno je baš pravi starac samo jede i spava...

Imamo i maleno štene, njega smo uzeli iz uzgoja, i to je skroz druga priča. Pas socializiran skroz, ponoći ne cvili, ne laje, ne grize,... Istina da smo birali pasminu koja je mirnija po prirodi (čitaj lijena ) i da voli klince..i našli smo

Ali opet..ja najviše volim mace, s njim je najmanje posla. Nju smo uzeli iz azila ( bilo me je malo strah da će grebat, puhat, itd) ali nismo mogli nać bolje mace. Ne grebe, ne puše, ne grize...Djeca je maze, nose, igraju se s njom i u 2g još nikoga nije ogrebala. Jedino što ne voli konkurenciju - uzeli smo još jednu malenu macu i ne ide , nikako...Pala je u depresiju, nije tjela jest, mazit se..

Zec - imali smo jednog predivnog ali nam je pobjegao (skočio s terase) i više ga nismo pronašli. Drugog smo kupili u pet shopu i taj je divlji. Grize, ne da se mazit,...baš koma. i nikako nije pohvatao gdje se kaka, izgrizao je sve što je mogao - kablove, namještaj, vrata, igračke...Udobili smo je kod dide i baš su super par - ona se tako ili onako ne voli maziti,a didi je isto ok malo je nahrani, popricaju i eto ga...

E, sada, mislim da je kod nas sledeći na redu konj ..