Mi smo kupili biver yorki terijera svekrvi! Otisla je u mirovinu,bez ljudi,psiha...! Od kad ga ima druga osoba! A inace je bila veeeliko protivnik pasa u stanu,a sad joj sjedi u krilu 24h na dan!
Uzeli smo ga 5tj.star,i imao je 30dag

! Odgojila ga je tako da je kao najumilatija maca koja samo prede! U pocetku je pokusao piskiti bilo gdje,al smo odmah uz psa kupili nj."wc"! Tamo je obavljao nuzdu,dok nije skroz naucio na neki ritam! A to da je zadnja setnja oko 22h i prva u 09 ujutro! Ponekad ako mu svekar koji ne slusa da se pas ne hrani nasom zacinjenom hranom,podvali ispod stola takvu hranu! I onda mu bude zlo po noci,tada ju budi da ga izvede! Mi se nismo usudili iz azila uzeti psa,jer je sveki psihicki osjetljiva pa smo isli na varijantu malog psa,koji evo sad ima 5kg! Kojeg ce ona od malih mogu odgojiti kako to njoj odgovara! Inace osobno volim velike pse,ali ne u stanu! Mislim da za njih treba biti prostor tipa dvorista,lijepa kucica...!
Nadam se jednog dana nasoj kuci sa veliki dvoristem,i jednim lijepim velikim dresiranim psom