Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
Jesmo spremni! Mislim znam da oni tu nemaju ama nikakvu obvezu! Zeko ovo sto kazes se meni svida jako! Skroz mi je zanimljiv i simpa ! Poznavajuci svoju djecu njima vise ce se on svidjeti jer je veci nego zamorac npr.! Hmmm,jedino ovo sto kazes da bi mogao ugrisiti i mene malo brine! I jucer o danas smo bili u zoo, definitvno cu malo prespavati,procitati jos malo oko uzdrzavanja... Ali da sam se zagrijala ufff jesam
zekani su divni ljubimci,potpuno odgojivi-ne samo za wc nego i za grickanje zabranjenih stvari.problem uz malu djecu je sto im treba posvetiti paznje,vremena i sto trebaju svoj mir kad odmaraju.mogu uginuti od stresa /ako se ne bavi njima jer su stvarno njezne naravi.ciscenje gajbe uzima 5 min dnevno,ali odgoj traje bar prvih mj dana i prilicno je zahtjevan

mislim da su djeca premala za zeku.evo link http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=143

osim toga,kad se linjaju dlakica im je jako pahuljasta i cim ih se dira)vole se dragati/dijete moze udahnuti dlaku sto za jednogodisnjaka bas nije dobro
ne prenose bolesti,uredni su i cisti i to jako.ne grizu ako su voljeni i odgojeni

ja bih ipak pricekala da djeca porastu,postoji zoo,mjesta gdje si klinci mogu pomaziti zivotinice-u toj dobi,osim ako ste spremni kao odrasli brinuti o zivotinjici.sretno