-
Ja bih potpisala jen.
Meni se čini da i se potvrđuje da nešto nije uredu s ireligioznošću budući da je svima normalno da muslimansko dijete ne ide na katolički vjeronauk, a ireligioznim roditeljima se sugerira da djeci daju pravo na izbor. Meni je mama dala pravo na izbor da idem na balet sa 6 godina, iako je bilo duboko protiv toga (nemojte me pitati zašto, ni meni nije jasan taj neki otpor, nije me trebalo vozati, već sam prije škole išla sama na svoje aktivnosti). Sjećam se toga jako dobro.
Nisam ja potpuno protiv toga da se djetetu da pravo na izbor, al mislim da dijete može razumijeti neku argumentaciju i da neće biti problem što je u manjini. Možda će čak i razviti bolju toleranciju prema manjinama.
Ako bi dijete inzistiralo, ja bih ga pustila, iskreno, al ono bi se barem dobro sjećalo da roditelj nije bio suglasan tome, kao i ja svog baleta. S time da ja stvarno još uvijek ne razumijem što je moja mama mislila zbilja. Možda joj se učiteljica nije sviđala. Meni je rekla da ću imati mišićave noge. O da se barem to ispunilo
Falilo mi je argumenata kod mame, nisu me te mišićave noge nešto posebno zabrinjavale.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma