zelimo_bebu za veliku betu![]()
![]()
Jedno pitanje za vas u stimuliranim, jel vam gonali/decapeptyl rade kakve probleme s probavom? Meni je stalno muka, wc mi je mjesto di provodim hrpu vremena sjedeci... Vise ne znam sta da napravim.. ne znam kako li cu sutra cekat folikulometriju 2 sata bez wc-a![]()
Jejja i ja sam na toj terapiji, bude mi muka ali ne strasno i s probavom je ok sve mislim u granicama, a sve ovisi svi smo razliciti pa na svakog drukcije reagira, bit ce to sve super, sretno i zelim ti uspjeh.
Hvala tonkica, sretno i tebinalijevam se cajem od mente mozda pomogne jer zaista ne mogu pola sata bit bezbrizma
![]()
sandra1971 ljepo ćeš se ti ovaj put nenadano iznenaditi i bit ce to sve ok....
molim negativne misli van iz glave
sretno ti sutra
savrseno duplanje!![]()
Cure moje sretno svima !!!! Majo BRAVOOO!!!
sandrice ne misli negativno ,svu sreću svijeta ti želim s ovim postupkom!!!!!!!
želimo_bebu .... fige za beturinu!!!!!!
jejjo figeeee!!
neznam jesam li preskočila koga..nema me često ,od posla ne stignem pratit svoje rodice al mislim na vas sve i želim vam/nam svima sreću !!!!!!!
Malo sam se pogubila jer sam počela radit pa nisam po cijele dane tu, al sretno svima![]()
Želimo_bebu za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čini se da su se i moji jajnici odlučili odmoriti ili štrajkajuEndometrij je tanak, nema cista i dobila sam duphastone za narednih 10 dana. Nadam se da se nakon toga pridružujem pikalicama
Svima držim fige i dalje za čim veće bete i za puno pozitive u ovim proljetnim i ljetnim mjesecima
MajaPOP čestitke!!!!!
Pozdrav svima i puno ~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, oprostite, molim vas, na ovakvom upadu
frka, molim te, isprazni inbox!
MajaPOP, čestitke!!!
CorinaII ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo tvoj plusić!!!
I ostalim za sve, lijepe folikule, lijepe embrije, pozitivne bete, kuckajuća srca...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~!!!
MajaPOP,čestitam na lijepom duplanju!
Sandra1971,želim ti svu sreću ovog svijeta!
Svim curama u bilo kojoj fazi postupka,evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
Ja dogovorila pretrage za trombofiliju,štitnjaču i ako ti nalazi plus brisevi budu ok,dogovorit ćemo FET![]()
Morgen komadi
Ginger....rekla sam ti ja za svoju ludost hihihih...još da ti kažem da je bio 2stanični kad je bio ET :/
Lotta81..hvala draga...tebi ~~~ za uspjeh nadalje....
MajaPOP....suuuper duplanje...ostati će tako...
Sandra1971..šutim i ~~~~~~~~~~~
Svim damama ovdje puuuuno snage želim.....
Jedino što ja sad osjetim u svom stomačiću (uf što mu tepam) je da sam gladna i da cvili...niiiišta drugo.....pih!
e, ovako:
kleopatra, piki, jejja, vatra86, kismet, žužy, paty, Frćka, orhideja. Kjara, Snekica, tina29, ljubilica, corinaII, mima32 i zelimo_bebu
drage moje hvala Vam
na tome što ste me podržavale i hrabrile i ŠTO STE BILE U PRAVU!!!!!!
Imamo 2JS! Transfer bi trebao biti u subotu!!!! Svima hvala što ste tu i što postojite, uz Vas je ovo lakše!!!!
corinaII, zelimo_bebu ima li kakvih +????
broculla mila
hvala ti!!!
Kakvo je kod tebe stanje?
Vidiš mi betu iz potpisa, u ponedjeljak idem na ultrazvuk pa ću vidjeti jel mola, jedno ili dva komada. Nadam se jedno,ali vrijedno.
ma nema veze koliko ih je, samo da ste dobro
i da imaš školsku i dosadnu trudnoću![]()
SANDRA1971.......braaavooooo....
Sutra test , a ipak u subotu beta...upalit će mi aparat u labu hahhahahahah....rješila sam si....![]()
sandra
mostarka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
zelimo_bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plus!
sonja29
svim tuznicama zagrljaj!
cekam par vas da se javi s lijepim vijestima i onda keljim listu!
Sandra vibram da se oplode,sretno!!! zelimo bebu da test pokaže veliki + a u subotu beta to potvrdi
Sandra1971 super i sretno neka bude uspjesno.
Sandra da ti i ovdje poskočim, prije nego se preseliš na temu "Nakon transfera"Bravo!
corinaII, zelimo_bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliki plus!
evo da i ovdje prijavim svoju beticu, zbog liste...1 ko kuća
svim ženama u postupku, želim da postupke prođu što bezbolnije i da ih na kraju dočeka lijepa beta...
ja odmaram 2-3 mjeseca i u nove pobjede.
sandra, želim bebu, corina, navijam, jakoooo za vas ~~~~~~~~~~~~~~~
p.s.corina, eto mene u cito opet![]()
mostarka hrabro dalje i nek ti vrijeme sto brze prodje!
evo samo da javim da imam na čuvanju dvije mrve,šestostaničnu i četverostaničnu
transfer mi je opet prošal u suzama pa idem ležat,pa ću poslije ići čitat tko je u kojoj fazi
Muma, Bubekica, Sonja29, tonkica... i sve druge prekrasne, hrabre žene, hvala vam... stvarno bi bez vas ovo bilo teško
mostarka86 draga odmori pa u nove pobjede![]()
Iberc bravo!!! Odmaraj samo, ~~~~~~~~~~~ da što prije i lakše prođe čekanje i za veliku betu![]()
Sandra, nek se lijepo oplode i podijele ...
Sandra super za js !!! Sad dooobar tulum u labu i odlican transfer nek bude!!
Ja sam u subotu opet na pregledu, za sad je endo 8 , ima puno folikula, profesorica me pitala zelim li anesteziju na punkciji a s obzirom da me prosli put nisu pitali pretpostavljam da ih je zaista puno..razmisljam da pristanem jer me strah kako cu izdrzat..savjeti??? I da moram se cuvat i nema hopa cupa s muzemmislim da je ozbiljna situacija...
Sandra1971 odti želim da se oplode i neka bude zadnji i dobitni!!!
Mostarka86 žao mi je draganadalaIberc sam se da će možda biti kod tebe nešto kad si napisala da je prestalo krvarit, al idemo dalje!
Iberc bravoželim da ti što prijeprođe narednih 12 dana i da nam objaviš veliku betu!!!
Jejja za puno JS-ai traži anesteziju, zašto ne! I nemoj hopa cupa s mm, pa biće vremena zato, cili život....
Svima sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala cure na dobrim željama
jejja pristani na anesteziju.... ja sam imala samo 3 folikula pa iako nisam baš neka pekmezasta, boljelo me za poludit, najviše do sada....
jejja, slažem se sa sandrom...ja sam prva dva postupka radila bez, a druga dva sa anestezijom...ma to je ljepota, odspavaš 15-tak minuta, kada se ustaneš, ma ništa, divota, bez patnje..
Mostarka zao mi je, sad se lipo odmori pa u nove pobjede, uspjet ces samo hrabro naprid.
Iberc navijam za veliku betu.
Jejja sretni draga, uf pa ja sam mislila da se anestezija dade uvijek nisam znala da moras to pitati, dobro da znam iako neznam šta me ceka sutra druga fm a kad sam bila na prvoj nije baš nesto posebno govorija niti znam velicinu endometrija, a valjda će sutra reci.
Sretno svima
Tonkica, pitaj dr. sve šta te zanima, debljinu endometrija...sve jer neće ti to oni sami reć, samo pitaj!!!
Mostarka86 ali su ti u Cita radili punkciju bez anestezijeKoliko vidim u tvom potpisu prva dva postupka su bila u Cita.
Sandraaaa!!! Jupiiiiiiiii!))))))Želim sav uspjeh ovog svjeta,da napokon zagrliš svoju bebu!
![]()
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nezaboravni tulum u labu!!!
mostarka86![]()