Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Očito je teta čistačica i dalje oduševljena čudom poroda, i svako novo biće na svijetu joj uljepša dan . Da li je i tebi ona uljepšala, e to znaš ti. I, čestitam ti na bebi!

Tanči, ovo što se tebi dogodilo i nema veze s privatnošću, to je čisto srozavanje dostojanstva čovjeka. Ni u najcrnjim scenarijima ne bih mogla pomisliti da će se netko tako ponašati prema drugome. Između ostalog, da gola golcata moraš hodati. Nikad na nešto takvo, ma ni približno, nisam naišla u mojim čestim boravcima na ginekologiji i u rodilištu.
Nadam se da su proširili ta vrata. A jako se nadam da su i svoje ponašanje popravili.
Hvala na čestitkama!

Bila sam u stanju takvom da me ne bi smetalo ni prisustvo samog Pape na mom porodu (iako ne znam što bi on radio na mom porodu ), ali kad sam ju usred završnog stiska ugledala kako bulji u moje širom otvoreno tijelo, osjetila sam se na trenutak kao na show izložbi i glavom mi je protutnjalo wtf - što ona radi tu?! Mislim da je teta čistačica ipak trebala poštivati tuđi integritet i pravo na privatnost, bez obzira na opčinjenost snagom rađanja života, barem meni nikad ne bi palo napamet tako stajati i gledati a nemam po službenoj dužnosti što raditi tamo u tom trenutku, imala bih veći respekt prema toj ženi od svoje znatiželje i potrebe da to gledam. Uostalom, htjedoh komentirati kako sam na oba svoja poroda ne svojom željom vidjela žene rastvorenih nogu kako krvare i uvijek mi je bilo žao što nisu zaklonjene od tuđih pogleda. Ali eto, šta je tu je.