orhideja draga zao mi je, ja isto vjerujem testovima, do sada me nisu razocarali. Naravno, betu svakako idi vaditi.
orhideja draga zao mi je, ja isto vjerujem testovima, do sada me nisu razocarali. Naravno, betu svakako idi vaditi.
Hvala Karla, tebi kao i svim čekalicama želim strpljenja i naravnoza veliku betu!
Valiana, zao mi je jako
Meni danas 7.dan sa mojim eskimicem.. Grudi i dalje bolne, kriza od neaktivnosti, u maternici pravi house party.. Nista definirano niti posebno.. Jos 4 dana do bete
Deamar tvoji simptomi mirisu na dobro! Drzim fige za lijepu betu.
Meni danas 4 dnt. Muci me glavobolja, sta smijem popiti?
Karla samo paracetamol, znaci lekadol, lupocet itd..
) ne znam na sta mirisu, nadam se da si u pravu.. Hvala ti, mila.. Jos sam poprilicno nova tu pa vas pola nisam pohvatala.. Jel imas ti kakvih simptoma??
beta 23,9 .....toliko od mene za prvi put :/
ima li bar netko danas s dobrim vijestima??
orhideja zao mi je![]()
Orhideja( bas mi je zao..
Karla, tako mi je i samoj.. Vec tri dana planiram u setnjicu ali je po ovom vremenu nemoguce.. Sve je naopako.. Jos 4 dana, da.. Prezivjet cu.. Koji dan ti vadis?
Ja sam zadnji put vadila 12.dan a sad vadim 11. Kako bilo do petka treba izdurati![]()
Orhideja, žao mi je, ali biokemijska za prvi pokušaj nije loš znak, od srca ti želim da drugi put bude bingo
Bubi, čestitam na pišonji, biti će zetova na izbor za moju udavaču![]()
Kvragu.....Orhideja žao mi je....
Valiana se nije javila ....ona bi mogla donijeti dobre vijesti ~~~~~~~~~~
Evo moja beta 1,20 kao i zadnji put.Ali idemo dalje!
Orhideja i valiana žao mi je , za nove pobjede!
valianasamo zadrzi optimizam, to mi se cini najteze nakon losih vijesti..
valiana tako mi je zao, bila Sam uvjerena da ce biti lijepa beta. Drzi se!![]()
Hvala vam cure bit če treća sreća!Evo več povadila svu papirologiju nalaze i td kaj mi terba za pisanje novog zahtjeva.Nadam se sam da če odobrit i to malo brže nego prošli!Cure sretno
Valiana i orhidejažao mi je cure
![]()
Orhideja i Valiana jako mi je zao
Hvala Vam curke.......
Valianabitno da je tu volja i snaga za dalje
mislila sam da ću biti koma (MM jei još je na terenu)...
a,ja... ja sam sretna-bar sam došla do T......nekad možda i ostane-nada je tu
sad čekam srijedu-valjda se beta bude spuštala i bude sve oki mengu....pa onda po 2smrzlića
Tako je mi smo prave ninđa ratnice!Ma ne brine mene više niš nego ova glupa papirologija to mi sada zadaje duševnu bol
.Ajmo cure sam hrabro naprijed i bit če sve superiška!
valiana a baš sam vjerovala u tvoju betu da će bit velika žao mi je jako!vidim da si ti puna optimizma super samo hrabro i doći češ do cilja!
orhideja![]()
Valiana, žao mi je! Orhideja, kako znaš da neće rast beta? Mislim, nemam iskustva s betom, ali šta nije sve iznad 5 T? Koji iznos bete je onda onoaj koji čekamo?![]()
Ja držim fige da si prerano vadila i da će nastavit pravilno rast!![]()
orhideja, valiana zao mi je cure
clematis, mima32 jako mi je zao sto to sve prolazite, nadam se da ce proci sa sti manje komplikacija
Cure nakon koliko ste dobile mengu nakon što ste prestale s terapijom?![]()
drage moje, evo i ja sam nova ovdje.htjela sam s vama podijelit moje simptome.
danas je 11dnt 2 dvodnevne mrvice koje su prema riječima biologa odlične i bez fragmentacije.
nikakvih posebnih simptoma osim malo težih ali ne bolnih (.)(.) i 8dnt nekoliko laganih probadanja.
ali noćas užasni bolovi,grčevi u stomaku (nisam se mogla ispruzit koliko je bolilo)skoro otišla na hitnu,al smirilo se
nakon nekih pola sata.sad me strah da su moje mrve odustale.
Lara dobro nam dosla i nadam se da ces ugledati super betu, a za propadanja neke od cura će ti se vec javiti koje su iskusnije, sretno.
Jejja kako si jeli danas vadis betu?
Kiki, PetraP.... i ostale cure kako ste?
evo da i tu javim svoju 0 ... mrvica je odustala, valjda si nismo ovaj put bili sudjeni..
lara dobrodosla
jejja grlim te, dobro kaze orhideja imas eskimice, vjeruj u njih!![]()