Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne može se baš tako odokativno preporučiti instrument koji najbolje leži (najčešće to završi na tome da među neodlučnima gudači pokupe dobre sluhiste, a deficitarni instrumenti sami traže i mame kandidate . Za puhače je ključno da djeca imaju friško izrasle prednje trajne zubiće. Za klavir je poželjno već imati instrument ili se nekako usmeno obavezati na kupnju.

Podsjećam da su za školu V. Lisinskog prijave još samo sutra, a audicija prekosutra (i da nečujno prišapnem da je osigurano iznimno puno mjesta za klaviriste, ove se godine tako sa satnicama poklopilo).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ne može se baš tako odokativno preporučiti instrument koji najbolje leži (najčešće to završi na tome da među neodlučnima gudači pokupe dobre sluhiste, a deficitarni instrumenti sami traže i mame kandidate . Za puhače je ključno da djeca imaju friško izrasle prednje trajne zubiće. Za klavir je poželjno već imati instrument ili se nekako usmeno obavezati na kupnju.

Podsjećam da su za školu V. Lisinskog prijave još samo sutra, a audicija prekosutra (i da nečujno prišapnem da je osigurano iznimno puno mjesta za klaviriste, ove se godine tako sa satnicama poklopilo).
    Nadam se da ce i mog sluhista pokupiti gudači, kad mu je to već jedina želja.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Za puhače je ključno da djeca imaju friško izrasle prednje trajne zubiće. Za klavir je poželjno već imati instrument ili se nekako usmeno obavezati na kupnju.

).
    ahhhh, stvarno? ja bi da moj D ide na flautu, a jos nema zube, tek mu se 1 gornji klima

druga opcija je klavir, bas zato sto ga imamo doma

ja to ne pitam, hoce li ili nece, nego ja smatram da je glazbeno obrazovanje i bavljenje glazbom vazno za cjelokupni razvoj i hocu da bude muzicki pismen i gotova priča

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    ahhhh, stvarno? ja bi da moj D ide na flautu, a jos nema zube, tek mu se 1 gornji klima

ja to ne pitam, hoce li ili nece, nego ja smatram da je glazbeno obrazovanje i bavljenje glazbom vazno za cjelokupni razvoj i hocu da bude muzicki pismen i gotova priča
    Pa da, slažem se, tako je kod većine ljudi koji žele svojoj djeci pružiti glazbeno obrazovanje. Dijete jednostavno raste s tim, pogotovo ako netko u obitelji svira ili se bavi glazbom na bilo koji način. Ne u vidu prisile, nego u vidu poticanja interesa za to i prije nego dijete doraste za glazbenu, pa onda to sve prođe nekako prirodno. Offt. isto je i sa učenjem drugog stranog jezika - o tome se u obitelji priča "oduvijek" i kad dođe vrijeme, jednostavno se krene. Naravno, može se dogoditi da tako ne ispadne, ali to je drugo pitanje... Pokušati treba svakako.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku

Ok da želiš od njega da stekne glazbeno obrazovanje, ali što ako poželi neki treći instrument?
    Mojem su nakon glazbenog vrtića nudili kao opciju godinu dana blok-flaute, da smo pristali na to, glazbeno obrazovanje bi mu završilo prije nego što je i počelo. Jer on blok-flautu jednostavno nije htio svirati. Ne znam iz kojeg razloga, ali bio je decidiran u odluci.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ok da želiš od njega da stekne glazbeno obrazovanje, ali što ako poželi neki treći instrument?
    Mojem su nakon glazbenog vrtića nudili kao opciju godinu dana blok-flaute, da smo pristali na to, glazbeno obrazovanje bi mu završilo prije nego što je i počelo. Jer on blok-flautu jednostavno nije htio svirati. Ne znam iz kojeg razloga, ali bio je decidiran u odluci.
    ma krivo sam se izrazila, ne pitam ga jel zeli glazbenu ili ne, to sam mislila reci. kod izbora instrumenata dopustam varijacijena temu kod ekstremnih slucajeva, ali mislim da vecina djece nema ekstremnu odbojnost ili privlacnost prema nekom instrumentu, nego je njihov izbor pod utjecajem nekog trenda ili vrsnjaka ili neceg treceg, ne previse relevantnog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •