Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Eto kod nas je ovako: trebam platiti V i VI mjesec i donjeti uplatnicu u računovodstvo, tamo potpisati zahtjev za ispis. Glede "bandićevog duga" nemaju još nikakve upute ...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto kod nas je ovako: trebam platiti V i VI mjesec i donjeti uplatnicu u računovodstvo, tamo potpisati zahtjev za ispis. Glede "bandićevog duga" nemaju još nikakve upute ...
    Ovako je i kod nas, zvala sam računovodstvo.
    S tim da ja plaćam od početka po skupštini, nemam drugih dugova i sa VI mjesecom namjeravam zatvoriti ovo lijepo druženje.
    Bandićev dug ne namjeravam podmirivati.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo ja upravo podmirila V i dio VI mjeseca (iako uplatnice još nisam dobila obično budu sredinom mjeseca), odnijela isprint sa internet bankinga u računovodstvo i potpisala zahtjev za ispis... I kaže teta u rač. to je to ...

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja upravo podmirila V i dio VI mjeseca (iako uplatnice još nisam dobila obično budu sredinom mjeseca), odnijela isprint sa internet bankinga u računovodstvo i potpisala zahtjev za ispis... I kaže teta u rač. to je to ...
    Super.
    Nadam se da će do 8. mjeseca iduće godine (kad d izlazi iz vrtića) riješiti taj problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •