Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ima li ikavog smisla upisivati dijete od 10 godina, odn. dijete koje će krenuti u 4. razred osnovne, u 1. razred glazbene?
    nije li to prekasno?
    a kakva je mogućnost da dijete, ako mu ide, završi prva dva razreda glazbene u 1. godini?
    Nije prekasno (iako to koji put ovisi o instrumentu). Vidjela sam ja na audiciji djecu koja su prošla tek iz drugog ili trećeg pokušaja.

Razredna kolegica mog mlađeg sina ovako je krenula lani na flautu - imala je punih deset godina. Sin moje kolegice s posla krenuo je na klavir u 12. godini i isto se pokazalo da je darovit - završio je osnovnu glazbenu školu zajedno osnovnom školom i s djecom koja su krenula 2 godine ranije. I moja susjeda harmonikašica tak je prašila 2 po 2 godine u jednoj. Nije to rijetkost.

Ne znam kako ide solfeggio kad djeca imaju akceleraciju - solfeggio imaju zajedno i ima ih raznih dobi. Vjerojatno polažu ispit. Moj E. je bio najmlađi u svom razredu u glazbenoj. Uvjet je da dijete zna čitati i pisati obična slova, iako i tu rade iznimke za darovite. Najstariji je imao cca 12 godina.

Pitaj - ne škodi...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako ide solfeggio kad djeca imaju akceleraciju - solfeggio imaju zajedno i ima ih raznih dobi. Vjerojatno polažu ispit.
    točno
    pohađaju nastavu višeg razreda i na kraju godine polažu ispit iz dva razreda, tako je bilo u mojoj školi
    iako ja ne bih preporučila akceleraciju u početku, već kasnije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •