Stranica 16 od 33 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1639

Tema: Lchf/ paleo/primal - prehrana

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja planiram naručiti kuharicu kad bude malo više novčića za trošenje.

Već duže vrijeme nisam na lchf-u, odgovara mi zimi, ali nema šanse kraj trešanja, malina, krušaka, dinja, lubenica, smokava, nektarina, šljiva i marelica. Ok, malo sam se zanijela s nabrajanjem, ali obožavam svo spomenuto voće

Duma, čestitam na trudnoći, ako već nisam
    (netko je na vježbačima objavio neplaniranu trudnoću, nisam sigurna jesi ti ili netko drugi)

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj duma prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ostala bez po muke trudna taman u pol lchf-a - čitaj: neplanirana trudnoća Više nisam na pravom lchfu,ali planiram se vratiti.
    Cestitam !!! Kod mene je to malo specificno jer vec tri godine pokusavamo napravit bebu al ne ide anemamo nikakvu dijagnozu
    Meni je lcfh pomaknuo ovulaciju. Al vec neko vrijeme nisam,jedem sve .

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da sam trudna, još više bih se trudila biti na LCHF-u, gluten i njegov utjecaj na organizam sigurna sam da ne trebaju djetetu, kao niti isprazne kalorije. Samo krajnje kvalitetne namirnice

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije striktno LCHF, ali je u skladu s našom "vizijom"

pre pre prestrašno mi je ovo

http://www.glasistre.hr/vijesti/moza...odisnje-414883

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uf, Anchie, nemrem sad tipkati, ali baš sam htjela pisati nešto na ovu temu... budem kasnije kad stignem.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zaboravila sam se vratiti na ovaj članak.

Sjećate li se ekipe iz Wall-Ea? Za vikend sam bila u King Crossu i nisam vidjela niti jednu fit osobu; zero, nula, nada. To je prestrašno. Svi imaju špeka na struku, a većina i svugde drugdje, počevši od djece već od 7-8 godina Bilo je par mršavih osoba, ali su obješeni.

Takva tijela su nezdrava, doslovno bolest. Pitam se što si to činimo? Što trpamo u kolica i zašto ne vidimo kuda sve to vodi.

Md me zeza da sam postala kao pušač koji se riješio ovisnosti pa mu sad svaki dim smeta i sve pušače bi preobratio... vjerojatno i jesam, ali samo zato što su mi još jako svježa sjećanja kakav mi je bio život bio s 20+ viška, a kakav je sada. Voljela bih da se i drugi osvijeste i žive kvalitetnije.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam se vratiti na ovaj članak.

Sjećate li se ekipe iz Wall-Ea? Za vikend sam bila u King Crossu i nisam vidjela niti jednu fit osobu; zero, nula, nada. To je prestrašno. Svi imaju špeka na struku, a većina i svugde drugdje, počevši od djece već od 7-8 godina Bilo je par mršavih osoba, ali su obješeni.

Takva tijela su nezdrava, doslovno bolest. Pitam se što si to činimo? Što trpamo u kolica i zašto ne vidimo kuda sve to vodi.

Md me zeza da sam postala kao pušač koji se riješio ovisnosti pa mu sad svaki dim smeta i sve pušače bi preobratio... vjerojatno i jesam, ali samo zato što su mi još jako svježa sjećanja kakav mi je bio život bio s 20+ viška, a kakav je sada. Voljela bih da se i drugi osvijeste i žive kvalitetnije.
    Apsolutno te kužim. Ja na plažama padam u čistu depresiju. Ne možeš vidjeti fit osobu, ono zdravo zgodnu. 99% njih guraju nekakvu stomačinu pred sobom, tu i tamo zabljesne neko mlado dijete iz teretane, al ono starija osoba a da je fit, ko igla u plastu sijena. I za djecu dobro kažeš, gledam djetetove frendove, hrpa njih se u zadnjih 4 god zaokružila.. nevjerojatno je kud to sve ide

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

malo sam lijena puno se informirati, ali me please prosvijetlite na 2 stvari:
    - low carb znači izbaciti ugljikohidrate što je više moguće. šta je sa npr. kupovnim kobasicama, sirevima itd? u svemu tome ima UH.
    i tu sam čitala da nekima mlijeko i mliječni proizvodi usporavaju mršavljenje, zašto je to tako?

- da li ima neko "pravilo" o količini hrane i vremenu jela?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ltfish, ne budi lijena informirati se jer je zdrava prehrana najbolja stvar koju možeš učiniti za sebe

Što se low carb high fat prehrane tiče ne jedu se NIKAKVE industrijske mesne prerađevine, osim zbog UH, najviše zbog konzervansa, pojačivača okusa, regulatora kiselosti i drugih gadarija koja uništavaju zdravlje, a na tijelu se nakupljaju u masnim stanicama (celulit).

Mlijeko i mliječni proizvodi sadrže proteine, masti i UH. Netko je inzulinski rezistentan do mjere da mu i vrlo male količine UH blokiraju mršvljenje, netko nije. Ja sam jedna od sretnica, ali ne postoji univerzalno pravilo, probaš pa vidiš.

O količini i vremenu nema pravila, jedeš do sita kad god poželiš

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ltfish, ne budi lijena informirati se jer je zdrava prehrana najbolja stvar koju možeš učiniti za sebe

Mlijeko i mliječni proizvodi sadrže proteine, masti i UH. Netko je inzulinski rezistentan do mjere da mu i vrlo male količine UH blokiraju mršvljenje, netko nije. Ja sam jedna od sretnica, ali ne postoji univerzalno pravilo, probaš pa vidiš.
    ma informiram se, ali tako da pitam eksperte umjesto da kopam po (poluprovjerenim) informacijama na webu
    može još par pitanja:
    - što je sa jajima, koliko se njih smije tjedno jesti?
    - grah?
    - mekinje?
    - sir kupovni smije? samo da nije low fat?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U lchfu ti je sve high fat. Ja uvijek gledam da je sve što masnije (naravno, ne moram naglašavati da se mora raditi o zdravim masnoćama). -bez masti nema sitosti, a i onda to nije zdravi lchf nego za bubrege nezdravi high protein. Ne postoji low carb i low fat ishrana, a da ne bude high protein.

Dakle, jaja, koliko god hoćeš, ja sam znala i 20ak u tjednu.

Grah ne, osim što nije low carb, nije baš ni zdrav.

Mekinje, zobene ako baš moraš, ali izbjegavaj žitarice općenito.

Sir masni može, ali isto ima i UH pa pripazi količine ako zablokira mršavljenje.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

littletunafish, baci oko tu na tekstove . Lijepo kad si na stranici stisneš CTRL+F i ukucaš riječ koja te zanima, velike su šanse da baš o tvojoj dilemi već postoji savršen tekst koji sve objašnjava

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I također ti je tu lista namirnica koje se (ne)jedu, pa se samo time vodi i to je to

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jel bio tko na onim testovima intolerancije na hranu.
    Čula sam jednu ženu da je išla i da se pridržava njihovih uputa kaj smije kaj ne smije i da super mršavi

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, znam mnoge koji su to napravili i smršavili su.

ALI, moje mišljenje je da su svi oni prije tih testova jeli "smeće", a onda nakon testova konačno krenuli jesti hranu, i to (bez obzira na intoleranciju) zasigurno dovodit do gubljenja kilograma (pogotovo još u kombinaciji s izbjegavanjem namirnica za koje onda pouzdano znaš da ti smetaju)

Onako odokativno, ja bih rekla da većini ljudi ti testovi pokažu neki problem sa pšenicom. Da ljudi samo izbace šećer i pšenicu iz prehrane, smršavili bi zagarantirano.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni testovi nisu pokazali nikakvu intoleranciju , osim na - vegetu ! Koju i tako ne konzumiram. ( e , da , i na poriluk i kadulju )
    Šteta potrosenih novaca.

i koliko volim LCHF moram reci da nakon nekog vremena na njemu ( i gubitka 8 kg) , važna je i - kolicina pojedenog nekim ljudima . A ja nažalost spadam u tu kategoriju.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni testovi nisu pokazali nikakvu intoleranciju , osim na - vegetu ! Koju i tako ne konzumiram. ( e , da , i na poriluk i kadulju )
    Šteta potrosenih novaca.
    mogla si pitati prije, ja bih ti to na daljinu za džabe rekla

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i koliko volim LCHF moram reci da nakon nekog vremena na njemu ( i gubitka 8 kg) , važna je i - kolicina pojedenog nekim ljudima . A ja nažalost spadam u tu kategoriju.
    De pojasni, ne kužim. Meni je to naravno vrlo bitno. Ja baš zato volim lchf jer tu većinom jedem bez kočnica, ono baš kad mi se jede i koliko mi se jede (do sitosti, tu ne pričam o prejedanju).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    De pojasni, ne kužim. Meni je to naravno vrlo bitno. Ja baš zato volim lchf jer tu većinom jedem bez kočnica, ono baš kad mi se jede i koliko mi se jede (do sitosti, tu ne pričam o prejedanju).
    A sto da ti kažem , osim da ja definitivno jedem previše , unosim previše kalorija pa makar one bile i LCHF.
    sad ćeš to reci : kalorija se ne broje . Ali kod mene se broje ( pa makar one bile i LCHF ).
    Ako hoću smrsaviti , naravno. Za održavanje postignutog , mogu i na tvom režimu biti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    mogla si pitati prije, ja bih ti to na daljinu za džabe rekla
    Netko na vlastitim grešakama voli učiti .

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A sto da ti kažem , osim da ja definitivno jedem previše , unosim previše kalorija pa makar one bile i LCHF.
    sad ćeš to reci : kalorija se ne broje . Ali kod mene se broje ( pa makar one bile i LCHF ).
    Ako hoću smrsaviti , naravno. Za održavanje postignutog , mogu i na tvom režimu biti.
    ma broje se, ak se ne varam Mark ih broji.. al većina ljudi vjerojatno ne mora brojati. Žao mi je što nisi među njima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se pogubila u šumi informacija,ispisanih stranica i svega.... samo iščitavam, a nikako konkretno da složim menu....

je l bio netko na individualnom savjetovanju kod A.Š.?
    je l se isplati?! ipak košta...
    Meni treba da mi netko napiše točne recepte, kombinacije po danima, nešto što je prihvatljivo i za cijelu obitelj jer ne bih mogla spremati dvije vrste jela za svaki obrok....

pitam je l bih to mogla dobiti kod nje jer za jednog nutricionistu sam čula da u svojoj školi ljudima prodaje šejkiće h..... šejkove ne priznajem i ne mogu obitelj hraniti šejkovima ....

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vrijeska nije to toliko komplicirano kako izgleda.
    Ok, kuhanje je kod mene malo kompliciranije jel imam alergičare ali recimo imamo mesnu juhu koju si ja izgrabim prije nego ubacim tjesteninu njima, meso, povrće, salatu i ostatku skuham prilog koji ja ne jedem i to je to
    sad kada je najbolja ponuda svježeg povrća je idealno za lchf ishranu.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Potpis na Kosjenku, ja sam tu nova - samo dva tjedna a kuham za dva alergicara djece od kojih jedna beba 13 mj plus muz koji jede klasicnu hranu s ugljikohidratima i siromasnu masnocama (i usput mene strasi kolesterolom). Pa to je stvarno puno lakse nego sto moze zvucati. Kad njemu dam pastu ili nesto slicno sebi napravim npr.pire od karfiola i gorgonzole (njam) uz meso koje i muz jede. A karfiol usput posluzi njemu ko salata a i djeci takoder.
    A kad mi se cini preslabo ovo sto ja dobijem kad izbacim njihove ugljikohidrate tada samo dodam putra i zlicu vrhnja to se razmrlji u ukusni preljev koji podeblja obrok da nisam gladna ni za veceru

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

a kako ste se uspjele održati na tome? ja evo par dana ne jedem slatko - a jučer sam MORALA pojesti 3-4 kolačića jer bih umrla da nisam. strašno me nervira što nisam karakter, volim jesti, puno i često, a ono što mi je zabranjeno mi je najdraže kako ste vi sebe usmjeravale?

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Prestanes osjecati potrebu. Ja sam nekad bila u stanju isprazniti nutellu cijelu odjednom a jucer sam pojela mali komadic banane koju vise nije htjela moja curica pa sam se skoro ispovrcala koliko mi je to bilo preslatko. I bas me sokirao taj osjecaj!
    Ako te vuce na slatko, mozda nisi uspjela izbaciti dovoljno ugljikohidrata?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam kretala nekoliko puta i odustajala, a onda je ocito ideja sazrela i evo, 5 mjeseci traje. Dobra je stvar sto nakon prva 3-4 tjedna se tijelo privikne i ipak trazi manje hrane, nema navale gladi. Meni je dovoljna puno manja kolicina hrane da utazi glad, tako da ja generalno jedem puno manje kolicine hrane nego prije (osim sto je i drugacije vrste).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gdje vam je glavni izvor recepata i ideja za kuhanje i obroke?

(zasigurno je bio već negdje link, ali toliko toga se izvrtilo da više ne znam gdje da tražim...)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E zaboravila sam ti reći... ti si možda postigla svoj plato, možda je to idealna težina za tebe, i da bi PROBILA taj stakleni strop, MORAŠ vježbati Znam da to nisi htjela čuti, al svi spominju važnost kretanja, vježbe (pa čak i gospon dukan stavlja kretanje pod obavezno ). Dakle, mora se tijelo trošiti, ne može se bez toga. Ne samo u svjetlu trošenja kalorija, nego trošenja tijela jer je zato napravljeno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se pogubila u šumi informacija,ispisanih stranica i svega.... samo iščitavam, a nikako konkretno da složim menu....

je l bio netko na individualnom savjetovanju kod A.Š.?
    je l se isplati?! ipak košta...
    Meni treba da mi netko napiše točne recepte, kombinacije po danima, nešto što je prihvatljivo i za cijelu obitelj jer ne bih mogla spremati dvije vrste jela za svaki obrok....

pitam je l bih to mogla dobiti kod nje jer za jednog nutricionistu sam čula da u svojoj školi ljudima prodaje šejkiće h..... šejkove ne priznajem i ne mogu obitelj hraniti šejkovima ....
    Stvarno nije teško, puno je lakše nego se čini. Samo povrće kao prilog i to je to

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

(zasigurno je bio već negdje link, ali toliko toga se izvrtilo da više ne znam gdje da tražim...)
    Meni recimo tu https://www.facebook.com/JustEatingRealFood?fref=ts

Ali kad skužiš foru, onda samo ubaciš povrće umjesto priloga i to je to, sva mudrost.

Tipa ja uvijek kad radim tijesto, moji jedu tijesto, ja jedem tikvice sitno nasjeckane u istom tom umaku.

kad njima radim lazanje, dio tepsije napravim s tikvicama (ili nekim drugim povrćem), još stavim sira gore, pa slanine i da vidiš

Samo maaaalo kreativnosti zahtjeva

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Candida je još jedna beštija koja nas sili da tamanimo slatko. Ltfish, probaj tjedan dana jesti samo meso i povrće, ako i dalje postoji neizdrživa potreba za slatkim, možda je candida uzrok.
    Posljednje uređivanje od kavofob : 11.07.2013. at 11:49

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ja očito moram dobro razmisliti i "opet" početi, jer sad samo mislim što bih jela
    ali nije problem samo slatko, nego i slano.
    OMG!!!
    Posljednje uređivanje od littletunafish : 11.07.2013. at 11:50

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ok, jedi kad ti se jede, ali pazi ŠTO jedeš. Bitno je da je na listi dozvoljenih, pogotovo idealno da je na listi osnovnih namirnica

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    ja očito moram dobro razmisliti i "opet" početi, jer sad samo mislim što bih jela
    ali nije problem samo slatko, nego i slano.
    OMG!!!
    Možda onda ne jedeš dovoljno masno (zdrave masnoće!)

Ispeci 3 jaja na maslacu ii svinjskoj masti pa klopni s 1 paprikom i kojim redom špeka pa onda vidi do kad ćeš biti sita i žudiš li za UH. Mene ovakav doručak zna držati sitom i po 6-7 sati.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Našla sam na ovoj stranici brdo recepata - http://genaw.com/lowcarb/recipes.html. Iako, moram priznati da nisam još nijedan probala.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Wow, evey, odlično, baš mi je trebalo obilje recepata. Bacam se u pretraživanje, strašno sam zapostavila kuhanje, u zadnje vrijeme sve nešto plain jedem.

Danas sam se aktivirala pa radim banana muffins i slane krekere sa sjemenkama.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    a kako ste se uspjele održati na tome? ja evo par dana ne jedem slatko - a jučer sam MORALA pojesti 3-4 kolačića jer bih umrla da nisam. strašno me nervira što nisam karakter, volim jesti, puno i često, a ono što mi je zabranjeno mi je najdraže kako ste vi sebe usmjeravale?
    Probaj ove kuglice napraviti i imati ih za takve slučajeve http://istineilaziohrani.blogspot.co...e-kuglice.html
    Stvarno su odlične.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Admin u meni nikad ne miruje, please se sa receptima selite TU http://forum.roda.hr/threads/78156-L...17#post2445217

Inače nikad više ništa nećemo uspjeti poloviti gdje se šta nalazi...

Da se nadovežem na kavofob, da ne budemo na temi o vježbanju

Anchie, ne mogu se više složiti s tobom. LCHF mi je grozno grozan naziv za prirodnu, pravu hranu.

Baš sam danas u dućanu ostavila preko 400 kn za vrećicu hrane (kupovala orašaste i sjemenke), prodavačica išla provjeravati račun...ne znam zašto je dobila dojam da je nešto krivo kucala
    Ja bih to najradije zvala PRAVA HRANA LOL

A za orašaste ti vjerujem, kein problem natući cifru

Samo pazite sa orašastima, i u ovoj prehrani ih ne treba biti više od šaka dnevno. Imaju oni i puno fitinske kiseline itd.

zato je loše obično brašno zamijeniti sa orašastim, tipa peći svaki dan taj "kruh" itd. Orašasti plodovi moraju biti dodatak kao i sve drugo, vrlo umjereno. Nisu baza prehrane, a to je lako zaboraviti kad ih se krene jesti (ja prva )

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Imam pitanje. U Dm-u nabavila laneno sjeme - cijelo. Da li ga meljete, namačete.... šta s njim radite? Meni je bilo fora jesti u ga jogurtu, takvo kakvo je.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja ga čitavog stavljam u zobene pogačice iako sam u više navrata čitala ovdje da je nekorisno čitavo i da ga treba samljeti neposredno prije upotrebe. Također, radim krekere s njim i drugim sjemenkama (šalica lanenih, po pola šalice sezama, bučinih i suncokretovih sjemenki, malo soli i sve namakati preko noći, ocijediti, raširiti na papir za pečenje i peći/sušiti u pećnici).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anchie, u pravu si! Nikad dovoljno naglasiti da je BALANS u prehrani jednako bitan kao i jesti prave namirnice. Paleo slastice su toliko njami da se nije teško navući na njih.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Paleo slastice su toliko njami da se nije teško navući na njih.
    jedno milion puta bolje

Imam pitanje. U Dm-u nabavila laneno sjeme - cijelo. Da li ga meljete, namačete.... šta s njim radite? Meni je bilo fora jesti u ga jogurtu, takvo kakvo je.
    Idealno bi bilo namakati svo sjemenje i orašaste... nekad to radim, nekad ne... rijeđe ne, nego da. Gledam da što više lan konzumiram mljeven i SIROV, jer on ima omega3 koje baš ne podnose dobro visoke temp bla bla bla (kao i maslinovo ulje). Al dodajem ga u pogačice itd, ono neću sad past mrtva na pod od pečenog lana

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

melješ u mlincu za kavu?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aha

Imam ovu sjeckalicu i ovaj mlinac, pa kombiniram već što treba samljeti. Sve radim s njima.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ove kuglice zvuče super, tnx Evey!

danas sam jela ovako:
    doručak: komad svinjskog šnicela od sinoć i malo sira i paprike. i nakon toga kruh sa maslacem ali barem je bio onaj kruh raženi tanki kiseli
    ručak: pljeskavica (sama radila, ubacila sam malo sezama, njam) i dinstani kupus
    večera: tuna iz konzerve i još malo tog kupusa
    piće voda i kava bez šećera.

zgriješila sam sa jednom bananom i malo lubenice

sutra neću griješiti. moram nabaviti domaću pancetu

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

littletunafish, ja griješim nešto barem jednom u dva dana, i ipak gubim cm svaki mjesec (doduše brže bi bilo da se više držim ali ja sam zadovoljna i ovako). meni je pravo otkriće kava bez šećera i sa sirovim miljekom ajme mljac.

Kavofob javi mi recept za krekere pliz i kako je uspio. Dobili smo jednu teglu slanih srdela i njih ne mogu jesti same treba mi nešto krekerasto

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

e, a dosta se spominju slatko vrhnje, vrhnje, sir, koje kupujete? sve domaće ili i nešto iz dućana? koji jogurt?

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

littletunafish mozda lubenica i nije grijeh jer ona ima samo 5 gr secera na 100 grama. Bas me zanima sta ce reci ove iskusnije cure. Ja sam kopala po nekim tablicama pa mi se cini da su najmanji grijesi jagoda, sumsko voce, dinja, lubenica, tresnje. Grijesim li?

Ja imam do cilja jos 4 kg a onda cu se najesti marelica ko nenormalna!!! Hocu li se od toga opet uprasiti? Za10 dana pocinjem more i morske aktivnosti pa se nadam pivanju kao nekakvoj fizickoj aktivnosti koja ce valjda pripomoci
    Posljednje uređivanje od Tiziana : 11.07.2013. at 21:50

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danči, radila sam po Anitinom receptu na blogu samo sam još i bučinih dodala. Ispalo je odlično, baš krekerasto, md je oduševljen.

Danas sam pravila i genijalnu slasticu od mljevenih badema 2 šake, 2 zrele smrznute banane, žlica kakaa, šaka borovnica i žlica meda. Sve sam smiksala u blenderu. Gotovo za 5 min, okus predobar

Ltfish, prije sam kupovala Veronikino, sad sam našla kravu u susjedstvu pa uzimam domaće vrhnje i svježi sir, sl.vrhnje kupujem Pilos u Lidlu, a kozje mlijeko i sir radim sama.

Ja imam sreće s voćem, ne usporava mi mršavljenje jako pa klopam sve odreda, ali na početku sam se suzdržavala. Najmanje štetno (za mršavljenje) je najmanje slatko; limun, grejp, šumsko.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    onda cu se najesti marelica ko nenormalna!!!
    taman ih tada više neće biti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •