-
Ma, velim ti da je to LCHF unfriendly. Inače, nemam ništa protiv kukuruza kao takvog, niti protiv kokica.
I slijedim, kako vidim, većinu ovdje, u tome da ne kupujem čipseve i slično, ali u gostima i kad mu je ponuđeno uvijek smije što želi (i koliko želi).
Ne smatram sladoled junkom (nevezano za E-ove, to niti ne gledam na namirnicama tog tipa), kao ni čokoladu ili štapiće. To mu i sama kupujem
Duboko suosjećam s Jen, ali moj nije baš tako ekstreman slučaj, njegov jelovnik uključuje ipak nešto više različitih jela: ribice (inćune), pohano bijelo meso, ćevape, luk, krastavce, zelenu salatu, kukuruz (u svim pojavnim oblicima osim žganaca), lubenicu, jabuke, tijesto sa saftom, rižu, punooo čokolade i sladoleda. Mislim da je to to.
Ja bih bila sretna da hoće ABC sir ili bilo koje drugo jelo osim ovdje nabrojanih.
E da, njegov ispražnjen tanjur, ili makar dvije pojedene žlice, neće nahraniti gladnu djecu u Africi, ali kad razmaženo premeće super fin obrok (još k tome skuhan prema njegovoj želji), jer bi on sad radije kokice, e pa onda se zajedno prisjetimo kako bi ta gladna djeca bila sretna da mogu dobiti makar griz onoga što on neeeeeee biiiiiii jeooooooooooo.
Možda sam bully, a možda ga upoznajem sa životnim istinama.
U svakom slučaju, tako je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma