-
Ovo što ti pišeš masal upravo jeste najveći problem u borbi protiv lošeg Milinovićevog zakona i za bolji Ostojićev zakon- sjednem doma pred televizor, pogledam par emisija, napišem par postova na forumu i kritiziram one koji se bore za mene i moja prava. Ne bi se sjetila da se sama probam izboriti za svoja prava. Bude netko drugi to za mene, ja ću zabiti glavu u pijesak i neću zaboraviti još malo popljuvati one koji se bore za mene. Uopće ne poznavajući rad novinara koji isjeku sve što im nije zanimljivo ni bitno.
I sama sam članica udruge Roda i znam koliko sebe dajemo ja i ostale članice za poboljšanje MPO-a u Hrvata. To je jedna mala grupa žena koje troše svoje slobodno vrijeme za dobrobit svih neplodnih parova, neke imaju djecu pa ih se zakon ne tiče, neke su mlađe od 30 pa ih se ne tiču one od 42+, neke same privatno plaćaju liječenje pa ih se ne tiče broj postupaka na teret HZZO-a niti količina lijekova koji se daju u bolnici, neke odaju svoju intimu pred cijelom nacijom, nastavi niz.....
Stoga te pozivam masal da se uključiš u rad udruge Roda pa da možda i ti daš koju izjavu za TV ili da barem doprineseš radu udruge na temu neplodnosti. E onda ćeš imati pravo prozivati one koji se bore za TEBE a ne za sebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma