Gitara je instrument kao i svaki drugi i ima istu zastupljenost u satnici OGŠ kao i svaki drugi. Uz nju imaš i obavezni solfeggio i zbor/skupno muziciranje-ovisno o izboru instrumenta.
Logistika se svodi na već odavno rečeno: zahtjeva dobru organizaciju vremena djeteta i roditelja i ponekad veću žrtvu nego da dijete ne ide u GŠ (ili bilo koju dodatnu aktivnost). Pokušaj se raspitati u baletnoj ako ima instrument kao obavezni predmet. Na taj način vam stvari mogu postati jednostavnije.
Ovako izgleda program školovanja u HR: (idi na str. 14)
http://www.skolazaklasicnibalet.hr/d...-2012-2013.pdf
Priznata škola bi morala imati nešto slično.
Alex, pusti dijete i ne paničari. Ako neće željeti-ispišeš je i sve je ok. Neka proba. Kad ćete ići po raspored u GŠ dođi na početku termina dogovora, prepiši prije toga termin solfeggia i odmah idi kod prof.gitare da ti pokuša uskladiti termine za oba predmeta. Iz iskustva znam da se termini oko onog iz solfeggia razgrabe u startu pa zaato budi prva. I nastoj ili da dio predmeta ima odmah nakon satova u osnovnoj ili joj ostavi dovoljno vremena za ručak, zadaću i odmor. I prije nego idete na dogovor u GŠ moraš znati raspored u osnovnoj. Grdo zvuči, znam
. S godinama razviješ vještinu hendlanja rasporeda. Iz iskustva nekog tko je išao u GŠ i majke djeteta iz iste škole mogu ti samo reći da ne uzimaš prekasne večernje termine i kloni se petka poslijepodne ako možeš. Meni se najbolje pokazalo povezati termine dopodnevnog turnusa u OŠ s dijelom poslijepodnevne nastave GŠ jer smo tako štedjeli vrijeme na prijevozu budući da smo vezani za bus ili auto.
Ako kupuješ gitaru-javi.

. Ako neće željeti-ispišeš je i sve je ok. Neka proba. Kad ćete ići po raspored u GŠ dođi na početku termina dogovora, prepiši prije toga termin solfeggia i odmah idi kod prof.gitare da ti pokuša uskladiti termine za oba predmeta. Iz iskustva znam da se termini oko onog iz solfeggia razgrabe u startu pa zaato budi prva. I nastoj ili da dio predmeta ima odmah nakon satova u osnovnoj ili joj ostavi dovoljno vremena za ručak, zadaću i odmor. I prije nego idete na dogovor u GŠ moraš znati raspored u osnovnoj. Grdo zvuči, znam
. S godinama razviješ vještinu hendlanja rasporeda. Iz iskustva nekog tko je išao u GŠ i majke djeteta iz iste škole mogu ti samo reći da ne uzimaš prekasne večernje termine i kloni se petka poslijepodne ako možeš. Meni se najbolje pokazalo povezati termine dopodnevnog turnusa u OŠ s dijelom poslijepodnevne nastave GŠ jer smo tako štedjeli vrijeme na prijevozu budući da smo vezani za bus ili auto.
.
Odgovori s citatom