-
Osoblje foruma
opet si krivo shvatila, dugo te nije bilo 
vanja sada kreće i sa gitarom i sa plesom
Elly, nema pravila.
mi smo od onih roditelja koji jesu u mogućnosti doći prvi na dijeljenje rasporeda u glazbenoj
i imamo mogućnost i prije svih imati raspored iz škole (jer sam ja u vijeću roditelja pa već krajem kolovoza mogu na ploči u zbornici škicnuti na raspored)
pa nas je opet zapalo da imamo glazbenu SVAKI dan
ponedjeljkom i četvrtkom solfeggio, ponedjeljkom i srijevom gitaru, a utorkom i petkom zbor
dakle, nijedan dan nije slobodan
drugi imaju više sreće jer mogu vezati jedan predmet uz drugi; mi ne možemo jer naš profesor radi samo tri dana u tjednu na toj lokaciji
e, sad... opet sve ovisi o djetetu, udaljenosti škole od kuće, udaljenosti glazbene od kuće, spremnosti roditelja da prekidaju sve svoje obaveze i razvažaju...
na početku prošle godine mi se činilo nemogućim sve to uspladiti (jer je utorkom i četvrtkom još i odbojka, a petkom njemački)
ali se na kraju uspostavilo da nije bio nikakvih problema što se djeteta tiče, nego je trpio moj posao
kako će biti sada, u višim razredima, ne znam
i ne usudim se još ni razmlišljati
ima djece i roditelja koji sve savršeno hendlaju
mislim da mi nismo jedni od tih, ali ćemo se truditi
ako ne bude išlo... ha, nismo potpisali ugovor s đavlom
možda se može koji put i izostati?
mi smo glazbenu shvatili jednako ozbiljno kao i osnosvnu, pa ima samo po dva sata izostanka sa sva tri predmeta, ona kad smo bili na skijanju
inače, nema šanse da se ne ide, pa čak i na zbor koji mnogi shvaćaju prilično neobavezno
eto, može se čak i ako živiš daleko i od jedne i od druge škole
ali, da je žrtva - jest
Posljednje uređivanje od apricot : 06.08.2013. at 07:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma