Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Slažem se majčinstvo je zahtjevno i dobro je da je tako jer i mi rastemo s djetetom i sazrijevamo na načine na koje se nismo uopće nadale, a to je prekrasno. Mnogi ljudi nađu načina da izbjegnu zahtjevne uloge, ne samo roditeljske, ili periode u životu i ostanu zauvijek neki nedorasli petar pani (bez obzira na spol) i koliko god oni misle kako ih ostali zavidno promatraju jer se ludo zabavljaju, naravno da to nije istina jer oni ne znaju što propuštaju. I iskreno mislim da su sva djeca zahtjevna, a ovi koji te prekale dok su mali zapravo samo ranije suoče roditelje sa stvarnim životom, oni traže odmah sve, bilo zbog zdravlja, bilo zbog kombinacije karaktera ili nečeg trećeg, ali kad dođete do puberteta i većih životnih prekretnica, ma već ste kuhani i pečeni. Sve ima svoje dobre i loše strane,a najbolji dio je da ne možemo birati.
    Safran ti stvarno imaš malog kinestetika, znači prvo trampolin pa u vrtić LOL

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Safran ti stvarno imaš malog kinestetika, znači prvo trampolin pa u vrtić LOL
    Ha, ha živa istina, majke mi, evo a tu sam ispričala samo crticu iz naše svakodnevnice. A tek da vidiš kako nam izgledaju odlasci u park, nema, ful total u pogonu i ona i ja, hoću neću. I tako to od njene prve godine. Nakon jednom, nitko više sa mnom nije htio u park. Mame hoće sjedit piti kavicu i čavrljati i tu i tamo bacit pogled, ja bi nekad časna riječ, ali tko me pita. Nedavno kada sam se našala u parku sa njenom prijateljicom iz vrtića i njenom mamom, naša žena iz Splita, ona fino ponijela kavicu, cigarete, dekicu. Nakon jedno dva sata, kaže ona meni, majko moja pa šta je ovo, ja očekivala sad ćemo se mi fino odmoriti i iščakulati kad ono šipak. Pred kraj žena već postala nervozna, ništa mi jadna nije mogla ispričati do kraja. I njena curka već posustala, a moja ni da bi, njoj kuku meni još svi motori na maksimumu A sad kad još bacim pogled na malog, sve si nešto mislim, pečena sam pečena

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    I iskreno mislim da su sva djeca zahtjevna
    Jesu, jesu, i ja si isto tako nešto mislim, svako na svoj način. Moja je evo iz priloženog stvarno fizički mega zahtjevno dijete, i ima težak karakter u smislu kad nešto utuvi u glavu tako je i nikako drugačije (jadan njen muž ), sklona naglim promjena raspoloženja (opet jadan njen muž ) i mega joj fali strpljenja (jao meni škole), ali s druge strane recimo nije komplicirana, jednostavna je, prihvača život takvim kakav je, jako osjećajna iako još ponekad fizički gruba, ali ima strašno urođen osjećaj za empatiju i pravdu, ali neda se drugima zezati, zna se obraniti, nije baš da pošto poto mora dominirati, ono da ima poriv dominirati samo dominacije radi, ali ne dopušta da se nad njom dominira pa to opet olakšava neke druge i naše doma situacije i neke životne koje nas tek očekuju. itd..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •