Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Život u Beču

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Beti, što bi tek rekla da znaš koliko tjedno maslaca, maslinovog ulja i svinjske masti pojedem

Evo zanimljiv tekst koga zanima mišljenje o jajima iz druge perspektive
    Ne možeš usporediti masnoće i jaja. No, nema veze, očito te ne zanima. Kao ni pušače štetnost cigareta. Samo, možda, ako želiš, razmisli koliko ćeš jaja davati djeci. Jetre radi, ako ničeg drugog.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne možeš usporediti masnoće i jaja. No, nema veze, očito te ne zanima. Kao ni pušače štetnost cigareta. Samo, možda, ako želiš, razmisli koliko ćeš jaja davati djeci. Jetre radi, ako ničeg drugog.
    Otkud ti zaključak da me ne zanima... i što konkretno?

Ne uspoređujem masnoće i jaja, ali je nevjerojatno da ti mene uspoređuješ s pušačima i mislim da ti je primjedba bezobrazna

Zdrava prehrana me itekako zanima, a posebno čime hranim svoju djecu. Mnogo jaja jedem jer mislim da su jedna od najzdravijih namirnica do koje imam pristup.

I vrlo rado ću usporediti svoju krvnu sliku s bilo kim tko jede low fat namirnice i 4-7 jaja tjedno

A da ne bismo otišli u offtopic, jer Beč zaista nema veze s prehranom, raspravu možemo nastaviti na LCHF temi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •