Stranica 202 od 288 PrviPrvi ... 102152192200201202203204212252 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,051 do 10,100 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

joj koje zatišje ovdje,pa di ste sve nestale!!????
    butterfly drago mi je da te ne boli valjda će se sama povuć!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Izgleda da danas svi odmaraju i uživaju negdje
    Moje smeđarenje prestalo samo od sebe

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sybylle prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da danas svi odmaraju i uživaju negdje
    Moje smeđarenje prestalo samo od sebe
    super,vjerovatno ti je neka žilica pukla tako je bilo i meni malo više miruj i sve će bit ok!
    ja se spremam za noćno kupanje!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I dok nam se željkica bućka ja se vratila na kontinent . Željki ništ ne brini, evo neće biti više zatišja na forumu
    sybylle super, nek nema više nikakvih boja od sad na dalje!
    Idem se sad maziti sa svojim frajerom jer smo se iscrpili putujući od krajnjeg juga, bunio se pa me čak i zabrinuo a sad je i standardno vrijeme da se javi mami

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ejla cure...spavate? Joj ja ne mogu,sad pocela osjecat i kontrakcije,kao da beba stalno lupa...zbog toga nemogu zaspati. Ufa

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo mene ,jos zujim...neznam dali je to normalno ali cim se dignem na wc odma se pojacaju...izgleda da nema mrdanja

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Oj leptiricu, a da mi skuhamo i jutarnju kavicu?
    Ajde popij magnezij i odmaraj samo

Mene muci ova fu*king ambrozija, ne mogu disati kak spada, sve svrbi, kisem...uzas
    Idem se inhalirati, mozda malo olaksa

Muma welcome back!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro!! Moze jedna friska kava? I moj sok od iscijedjenih naranci i limuna.. To mi je hit pice u zadnje vrijeme..

Butterfly nadam se da si ipak malo zaspala, i da to nije nista strasno...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nadam se da je kava još topla da ne moram kuhati
    Ja sam malo popričala sa svojim malim frajerom koji je budan oko 6.30-7.00. butterfly nadam se da si u dubokom snu
    Ginger hvala na dobrodošlici Kak je lijepo dočekati jedno svježe jutro za razliku od morskih preko 20°C (a dobra mi je utjeha, a ja bih još mora ). Ja ti od srca želim jednu dobru kišu da se sve malo slegne i pročisti zrak! Znam kako je to, mama mi je u ideničnoj situaciji.
    Kod mene danas pranje hrpetina veša i kod starca na kotlovinu (oni valjda misle da se na moru ne jede - samo kaj je moj strukić par cm veći nego prije mora, he he )
    Svima kiss's & hug's!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Butterfly i meni je beba bila dosta pokretna oko 11 navečer i onda oko 4,5 ujutro opet, ja se budim minimalno 2 put po noći na WC i onda ne mogu spavati jedno vrijeme ali dobro valjda nas to već sad trenira za ubuduće
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 18.08.2013. at 09:21

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jutro cure, hvala za kavu...
    Ovo nocas bilo je ludilo,popila sam mg negdje oko tri mislim,malo se umirilo ali kad se dignem za wc i opet umirim te kontrakcije kao da se probude. Nasla sam na netu da treba piti dosta vode

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej kako ste, ja sam ok i vise ne rugam i moje izgubljene cetri kile brzo su dosle natrag!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

snupi, hvala Bogu da se to umirilo, stvarno te dugo nije puštalo na miru. Sad uživaj i čuvaj se!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    joj koje zatišje ovdje,pa di ste sve nestale!!????
    butterfly drago mi je da te ne boli valjda će se sama povuć!
    samo da javim da se povuklo, stavljala sam obloge rivanola i nako svakog piš-piš prala se u mlakoj vodi.Ovo je stvarno drugo stanje, jedno ode drugo dodje!
    Jedva čekam 12.mj.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Butterfly nadam se da je i kod tebe sve ok? drzi se i ti draga , odoh kuhati rucak i cujemo se popodne!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala na raaanojutarnjoj kavici, stvarno ste uranile

I mi smo se sinoc vratili s mora, peruckam po kuci od pola 8, ajme sto se nakotilo paukova i kojecega dok nas nije bilo, a obavila generalku prije puta...

Nas malisa je na moru bio hiper aktivan, prekrasan osjecaj... Mogla bih stalno gledati u trbuh i maziti ga
    Eh da, jeste i vi sebi u trudnoci posebne? Ja sam sebi bas nekako prekrasna ovako, mogla bih spavati pred ogledalom, ego narastao do neba

Pozdravljamo vas moj malisa i ja....

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

curke evo samo da javim, ipak sam bila dosta tu u cijelom postupku,,,,,,,,u ponedjeljak 12.08 je rođena moja ljubav Lea!!!!!!!!!!!
    rođena je na 37+5, ja išla na redovnu kontrolu, ništa me nije bolilo, kad tamo otvorena 5cm, odmah na odjel i hitno carski jer je beba bila na zadak
    hvala bogu sve je prošlo ok, već smo doma, mazimo se, al i muku mučimo s početcima, al nadam se da će brzo doći sve na svoje

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Deni ... Čestitam na maloj curici
    i <3<3<3<3

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bubimitka ne pretjeruj sa ciscenjem,ja se jucer preforsirala pa danas moram lezati.

Deniii cestitam na curki,nadam se da ste sad super i uzivate u mazenju! Stvarno se pozurila!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

deniii čestitke na curici,mazite se i uživajte!
    bubimitka i ja sam sebi sva super,baš mi je lijepi moj trbuh i stalno ga gledam i mazim i sve mi je super osim onda kad nije

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Denii čestitam

Jel ima tu koja cura koja pije Elevit i Euthyrox? Znam da ima nekih priča da li Elevit smanjuje apsorbciju Euthyroxa, ali mislim da je ok ako bude tipa 8 ili 12 sati pauze među njima?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Denii, pa cestitam, bas sam se pitala kako si !!!! Mi smo trebale na isti dan, a kad ono ti uranila. a ja čekam svaki dan, imam trudove već par dana polagano, ali nije jos to to.. vec smo svi nestrpljivi i čak mi je nestalo one euforije, ne spavam i samo sam u nekom iscekivanju. Lea, dobro nam dosla !!!!!!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Deni čestitam na curici!
    Vrci ja sam odustala od elevita upravo zato jer pijem euthyrox premda su mi rekli da on ništa ne smeta.
    Muma brzo si nam se vratila neka neka nadam se da si se iskupala i da se frajeru svidilo!

I moj frajer nekad po cijeli dan lupka ja bar mislim da je to on da nisu kontrakcije,premda ja i neznam baš puno o njima,kako ih prepoznat i koliko su štetne!?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je jedna gin rekla da ostanem na Folancinu, drugi rekao da je vrijeme za Elevit radi drugih vitamina...sad ne znam više...
    A tek za 2 i pol tjedna idem dr koji će mi voditi ostatak trudnoće

A što ti piješ?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja ti pijem od Solgara prenatal,to mi je preporučila prijateljica ona je to pila u trudnoći i bila je jako zadovoljna a i ja sam, nemam problema s probavom i stvarno mi da snage.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Deniii,cestitsm na dugo cekanoj princezi
    Uzivajtr

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ali opet, i Solgar ima željezo (a to se navodno "tuče" s Euthyroxom, pogledaj upute od E), tako da mislim da mi je onda svejedno... A ima i jod, jesi pitala endokrinologa oko toga?
    Drugo je ako ti je Elevit inače teško sjedao..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

a svi imaju željezo,čak mislim da će mi dr dat pit čisto željezo jer sam vadila krv i palo mi je na 123 a granica mu je 119.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja jutros obavila kupanac lagani u moru, sad odmaram...

Denii cestitke na maloj Lei!!

Butterfly super da se smirilo!

Snupi hvala bogu da je i to riganje proslo, nadam se da ce nam sad biti zabavnije razdoblje..

Jedva cekam da mi pocne trbuh rasti i lupkanje bebice!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je mpo rekla da držim razmak među lijekovima i da ne bi trebalo biti problema. Ionako često kontroliram tsh... Možda ubacim još jedno vađenje prije kraja 9.mj (kad imam kontrolu) da vidim jel frka

Ipak mi je draže piti nešto što sadrži još dodatne vitamine i minerale

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja upravo došla s kupanca ,more je savršeno i mislila sam na sve vas koje ste daleko od mora!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Željkice baš mi je drago da si spomenula ovaj Solgarov prenatal. Ja za sad pijem samo folnu kiselinu (Solgarovu)-nju su mi preporučili u ljekarni i zadovoljna sam-ne padaju teško na želudac, male su i lako mi ih je bilo progutat i uz mučnine. Uskoro mislim prijeći na neke vitamine i mislila sam uzeti Elevit jer su mi oni nekako najpoznatiji (svuda njihove reklame ), ali sad kad znam za ove Solgarove i da si zadovoljna-uzet ću njih

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Danas punim 38tt.
    Kada bih svoju MPO trudnoću nakon svega trebala sažeti u jednu rečenicu, ta bi glasila: "Ako mi se majčinstvo svidi upola koliko trudnoća, za godinu dana vraćam se na Odbrojavanje."
    Ali neću - umjesto toga ću vam priuštiti jednu malu retrospektivu na samom ulasku u finiš.

Ne da sam pokupovala i pripremila sve, 3x prepakirala (naravno, novu) torbu za rodilište, sredila sobicu, nego se na oopće oduševljenje MD-a nesting pretvorio u omanju adaptaciju stana

Ono što me se najviše dojmilo jest to koliko je cijeli taj proces transformacije moje osobe iz živčane radnice sklone neumjerenoj zabavi u zen buduću majku koja skviči nad robicom s uzorkom kravice prošao glatko i prirodno - nijednom se nisam zapitala jesam li dorasla novoj ulozi. E sad, teško je procijeniti je li to zasluga oksitocina i endorfina, ili prethodne petoljetke u kojoj je bilo vremena za razmišljanje i razrješavanje tog pitanja.

Nakon početnog opreza prve polovine trudnoće u kojem me duboko uznemiravalo kovanje planova previše unaprijed, punim sam plućima počela uživati u svakom trenutku onda kada se mali počeo javljati, kad sam dobila dobre nalaze AC i kad sam prestala raditi.
    E, tu je započela renesansa: ništa me nije moglo izbaciti iz takta. Nisu mi bili tlaka ni pregledi ni čekanja, ni bilo koja trudnička tegoba koju sam imala - doduše, sve su bile u prilično blagom obliku, tek toliko da ne zaboravim da sam trudna...i nisam zaboravila, nijedne sekunde. Sve sam druge razgovore, obaveze, aktivnosti obavljala korektno ali ipak preko sporednog kolosijeka; stalno je sve poput velikog jastučastog oblaka obavijala svijest i misao o novom životu koji počinje. Dječja soba više nije skladište. Konačno više ne sjedim u čekaonici.

Baš sam postala prava trudnica - debela, kul, nasmiješena. Nije da su me baš svi perom gladili, ali uglavnom sam osjećala emisiju pozitivnih vibri u svom smjeru...jela sam neumjereno, spavala, radila što mi je odgovaralo i nitko mi nije prigovarao nizašto...Naravno da je u pred-životu sve bilo obrnuto i nešto što me se iznimno neugodno dojmilo; uvijek sam se pitala da li se to meni samo čini da Majke imaju neki svoj krug u koji ne puštaju one koje to još nisu. Nažalost, istina je - otkako sam trudna, na nekim širim druženjima te neke žene odjednom imaju puno više zajedničkih tema sa mnom a ja se svaki dan - i to kako trudnoća odmiče, sve više - sjetim svojih suborki koje još nisu dočekale svoju sreću, i bolno sam svjesna koliko sam privilegirana u odnosu na njih...drage moje

No, dakle...još unatrag tjedan dana trčkarala sam uokolo, smetale su me povremene BH jer bih morala povremeno zastati, imala plan za svaki dan, križala spiskove, šoping-kava-trač-kupanje i htjela biti trudna zauvijek.
    Ali priroda me opet demantirala - točno vidim kako dozrijevam kao kruška za nove pobjede. Prijelaz je tako gladak - smirila sam se duhom i tijelom, usporila, postala troma...osjećam se, izgledam i krećem kao sredozemna medvjedica, natečena se gegam od kauča do kreveta sa svojim jastukom za dojenje u zagrljaju.
    Spremna sam. Ničega me nije strah.

Znam da neće svakoj biti kao meni, da će mnoge od vas svoje dugo i jako željene trudnoće provesti u grču i zbog toga mi je iskreno žao, ja eto opisah svoj doživljaj i nadam se da će ipak većini vas grah pasti ovako.
    Evo, i mali vas pozdravlja, gura me nogom.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dobro jutro!

Argente draga, ništa lijepše nisam mogla jutros pročitati, i hormoni su suzama dodali točku!
    Drago mi je da si imala tako lijepo iskustvo trudnoće i moje je bilo vrlo slično i nekako mi dođe žao da je došao kraj tom prekrasnom razdoblju.

Nemoj zamjeriti, malo ću prisvojiti tvoj post i na sve skupa mogu staviti samo jedan veliki POTPIS, i od srca HVALA, jer osim sličnog iskustva trudnoće, stvarno je ne moguće da bih pročitala ili sama napisala bolji "zaključak" u ovo jutro: pijem kavu, torba je u hodniku, samo još tuširanje i idem na prijem u bolnicu jer moje srečice su odlučile biti tvrdoglavije od svih, pa danas punimo termin, 40tt, a oni ne pokazuju ni najmanji interes za vanjski svijet! Ne krivim ih, vjerujem da je i njima ova "trudnoća" bila jednako lijepa i savršena i izgleda da bi nas 3 mogli ovako do Božića!

Argente draga, tebi želim jednako lijep, lagan i uredan porod kao što ti je bila i trudnoća
    Svim trudnicama također uredne školske trudnoće i bezbrižnost, a svim ostalim MPO suborkama koje još vode tu nepravednu bitku, želim čim skorije lijepe vijesti i ulazak u "klub trbušastih"!

svima od nas troje!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure drage prekrasni su vam postovi! Bas ste mi uljepsale jutro. želim vam nakon svega lijep porod i da što prije postanete mame...sretno

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Stvarno cure baš ste mi pale ko sinoć krastavci na čokolino. Neka vam porod i majčinstvo bude isto tako predivno iskustvo

i naravno dobro jutro

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Argente, gušt te je čitati, i suze ću pripisati isključivo hormonima, pogotovo na dio o našim dragim suborkama kojima od srca želim ovaj isti osjećaj čim prije!
    Svim curama u finišu želim miran i brz porod, i nezaboravno razdoblje poslije!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja placem...kakvi su to postovi rano ujutro...
    Argente draga mislila sam da ce bit jos koja kavica prije tvog poroda..ali i ako ne bude nek ti porod bude kao i trudnoca a onda novi list, novi roman ispocetka.

Medonija zelim ti srecu i tebi i curama da sve prodje u najboljem redu i da se uskoro mazite..jedva cekam tvoj raport..

I ja zelim svim mojm suborkama, pogotovo "maratonkama" a i onim koje su krenule u mpo u vrijeme kad i ja da sto prije osjete cari trudnoce..doduse sam ja osjetila samo one pocetne, a sad zeljno iscekujem nove...

Pusa svima i.... Kava je kuhana...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Argente potpuno te razumijem i ja se tako osjećam, iako je onaj period prije trudnoće bio dug i stresan, svi mi se čude kako prolazim trudnoću bez nekih većih problema, valjda su očekivali da ću se i tu dobro izmučiti ali evo ja sam još pokretna, kupam se u moru, čistim po kući, kuham, šetam pse, iako sam i ja sve sporija i teža.
    Mislim da smo konačno sve pripremili i sad svaki dan čekamo jedno novo biće za koje i dalje ne mogu vjerovati da će biti naše .

Medonija tebi sretno na porodu da sve prođe bez problema, javi se iz bolnice ako možeš...

Gdje nam je kismet?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ajme ajme...
    Iako više nisam trudna, ne mogu ne poviriti na ovu temu!

Argente gađa "u sridu".
    Dok prekrasno biće spava u susjednoj sobi, ja ovdje cmoljim jer ne mogu vjerovati da imam privilegiju biti majka. Cijela trudnoća i sve vezano za nju mi je prošlo upravo kako Argente opisuje. Ništa bolje i ljepše u životu nisam proživjela! A tek sad je vrhunac divnoće u životu!
    Mali Mimi, Medonija, Argente, i sve ostale drage žene i buduće majke - neka vam je sretno do kraja trudnoće, kao i sam porod. Ono najnajljepše tek dolazi

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i da pohvalim, prije jedno mjesec dana sam poslala mail jedne firme Formasana koja proizvodi Mustelu, kremice za trudnice, da bi voljela isprobati njihove proizvode i danas sam dobila mali paketić pun probnih uzoraka, jedno 12 malih paketića kao kaj se dobije u drogeriji, 4 različita proizvoda. Joj baš se veselim, to je prva stvar kaj sam dobila ko trudnica, sada to moram isprobati i nadam se i korisititi jer su fakat dobro kaj su poslali

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Linalena- moja seka je koristila Mustelu ali ne na sebi nego na bebici i super su proizvodi...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

i ja bi takve stvarčice da sam dobila,baš sam skromna
    ja sam jutros bila vadit krv za štitnjaču i i još nešto za šećer i baš sam cila krepana možda zato šta sam se nakon duuuuuugo vremena ustala u 6 i 30!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

argentin teks je prekrasan.curke koje ste pri kraju za sto bezbolniji porod!Ja sam vadila krvnu sliku i urinokulturu u petak ne znam stanje jer je e uputnica a dr mi je na godisnjem a zanima me stanje!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i cestitam dennii na maloj Lei!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

uf,uf,uf plačem ko kišna godina,argentin i medonijin post me totalno rascmoljili,cure sretno na porodima,neka vam budu najljepši,najbezbolniji a oni trenutci koji slijede nakon poroda još lijepši!!!
    a svim suborkama koji još nisu okusile čari trudnoče želim da ima se to što prije ostvari!
    rasplakali me postovi,hormoni na vrhuncu i još k tome ostala sam sama jer mi mužek ode na posao nakon prekrasna tri tjedna koje smo proveli domeka,ko če se sad naviknuti da radi i još u tim glupim smjenama,do pola 11 dok ne dođe bum prošvikala!!! idem se utješit sa jednom čokoladom,baš me briga!!!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Argente, predivno si to sve sažela. Posebno mi se svidio onaj dio " Više nisam u čekaonici. Konačno sam prava trudnica." Sve smo mi započele trudnoću s nekim strahom i super je taj trenutak kad se opustiš i shvatiš "to je to".
    Medonija, držim ti fige-neka porod prođe čim lakše. Mislit ću na tebe i tvoje bebice sve dok nas ne razveseliš s izvještajem

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Vatra, cura i decko
    Pozdrav iz Petrove! <3

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

medo pusa!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lijepi postovi

Ja još čekam da shvatim da sam trudna...možda kad beba krene lupati
    Ali uživam gledati promjene trbuha, kako raste. I gledati baby stvari... Kao da time nadoknađujem sva ona googlanja oko postupaka i svega..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •