Stranica 12 od 259 PrviPrvi ... 210111213142262112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Betty jab tvoje fotke!!
    Odradila zwow 54 sa dodatkom od 10 jumping squats sa utezima, 10 sumo squats sa utezima, 10 mini squats sa utezima 12 jumping lunges i 2 kick something. Zaboravila sam kak se zove. Bas je dobar ovaj zwow, a i besplatan je, pa kog zanima neka pogleda!

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

betty, inesica i ja molim slikice

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja nisam vidjela nikakve slikice, ali maštam kako ste sve savršene

Povremeno zavirim ovdje kad mi zafali motivacije i inspiracije Naime, već neko vrijeme ponovo pazim na prehranu i vježbam BR, nakon sezone s dosta plivanja koje mi nije pomoglo mršaviti, ali sam se ipak malo utegla.
    Nisam se slikala, ali sam zapisala mjere.
    Nikad nisam bila odlučnija.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ova tema je definitivno preluda, prenevjerojatna, čovječe nema šanse da tu netko zaviri i ne bude inspiriran

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

poslala sam onima koje su tražile, valjda sam uspjela (mene ove poruke strašno zbunjuju)

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Naprosto je cudesno kako nase tijelo pamti. (samo mi je zao sto ce moje zapamtiti i sve moje zlocine u mladosti tipa izgladnjivanje, neskidanje sminke, itd.). Odvjezbala sam Jillian ko leptirica. Da, varala sam pred kraj runde prvog cardia (onaj jumping jacks i ko fol uze). Ostalo sve zenski odradila.
    I onda se zatopis u aromaticnu kupku i izmasiras bademovim uljem i osjetis kako te preplavljuje energija, a na ledjima ti je 10 tona manje. Kako sam ikada mogla zaboraviti taj osjecaj?!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Naprosto je cudesno kako nase tijelo pamti. (samo mi je zao sto ce moje zapamtiti i sve moje zlocine u mladosti tipa izgladnjivanje, neskidanje sminke, itd.). Odvjezbala sam Jillian ko leptirica. Da, varala sam pred kraj runde prvog cardia (onaj jumping jacks i ko fol uze). Ostalo sve zenski odradila.
    I onda se zatopis u aromaticnu kupku i izmasiras bademovim uljem i osjetis kako te preplavljuje energija, a na ledjima ti je 10 tona manje. Kako sam ikada mogla zaboraviti taj osjecaj?!
    Jelda

Sad ga sačuvaj negdje i izvadi za motivaciju kad god bude teško, kad nemaš volje ili vremena.

btw. odličan post za Shanti, da vidim sad tko će se usuditi javiti ovdje bez vježbačkog prijavka baš je dobro promijenjen naslov u novoj temi "bez izgovora"

Shanti, hvala

(dođe mi da svaki tjedan pišem novu transformacijsku priču koliko sam samo komplimenata pobrala )

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mamica, super te je citati! Bas mi je drago vidjeti kako tema raste!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš gledam reprizu 8 kata, gošća je žena koja je istrčala 24 satnu utrku, 202 km.
    U prosjeku trči 27 km dnevno, svaki dan (cca 11.000 km godišnje). Ima 50 kg.
    Fascinirana sam...

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Jelda

Sad ga sačuvaj negdje i izvadi za motivaciju kad god bude teško, kad nemaš volje ili vremena.
    Jelda. A to je bilo upravo danas, upravo onog trenutka kada sam dignula dupe od kompa i krenula upaliti Jillian. Plačući sam obukla grudnjak za vježbanje i dohvatila utege Usred vježbanja sam pomislila "dobro, koji k... ovo meni treba??" (isprike na prostotama), a onda "ma hajde, dosta mi je ovo za danas, idem pomalo". Pa sam samoj sebi rekla "dobro ti znaš da od onog pomalo nema ništa, nego odvježbaj ovih jadnih 20 min kako spada i onda idi pomalo".

Bilo je DI-VNO i jedva čekam sutra opet

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hej Shanti!! Kako ste? Pošaljem ti sms da ne zachatavam temu.
    Ima mene, ima. Samo kaj se oblačim tak da se ne vidi . Baš me mama jučer gleda, mislila je da sam trudna
    A što se tiče kondicije, nula bodova. Moram se dovest u red.
    Trenutno imam 59 kg, visoka sam 171. To ovak ne izgleda puno, ali je problem u raspodjeli kilaže.
    Posljednje uređivanje od Dragonfly : 28.08.2013. at 17:06

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dragonfly, tu smo negdje... Ja sam tako bila, sad sam na 55, 56. S vjezbama se to da lijepo utegnuti. Samo polako, ne ocekuj instant rezultate i bit ce odlicno.

Betty je fenomenalna!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dodala sam jos dvije fotke u album, u istoj robi jer je tako lakse :D

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Je, Betty je jaaako zgodna! Betty, puno ti hvala!

Citiraj Dragonfly prvotno napisa Vidi poruku
    Samo kaj se oblačim tak da se ne vidi.
    U tom slučaju (iako, kao što vidiš, ja to nisam vidjela), drago mi je što smo otprilike istovremeno počinjemo, iako su nam zadaci poprilično različiti.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Neeego... mamice, nisam stigla dok si ti završila sa svojom kupkom, ali smijem li prijaviti relativno uspješno odvježban L1 30DS (jel' se to tako ovdje kaže? ) ako sam ga odradila, recimo, 70tak posto (očekivala sam 20tak), a sklek, čak ni onu lakšu varijantu, nijedan kak treba, samo par kak ne treba. I bez utega jer ih nemam, a raspolagala sam samo bocama od 1,5 l. Dovoljno teške su mi, ovako neuvježbanoj, moje vlastite ruke. Znoj se cijedio, na mokroj majici se jasno i savršeno vidi suhi dio u obliku grudnjaka (za dojenje).
    I još ću prijaviti da me je mm, dok sam ga improvizirano odjevena za vježbanje obavijestila da bi se trebao baviti djecom jedno pola sata, pitao, s osmijehom (nadam se zbog simpatičnosti a ne tragikomičnosti prizora ) smije li me fotkati, a ja sam mu nabrijano odgovorila neka me samo zeza, za par mjeseci ću ga izazvati na dvoboj u vježbanju. Eto, sad ne smijem ni zbog njega odustati. Vidjet će on!

Znači, L1 deset dana. Šest dana vježbanja, pa jedan dan pauza, pa četiri dana vježbanja pa dva dana L2 pa pauza, pa dalje šest dana L2 ili je sistem nekakav drukčiji?

Iako, pitam se hoću li se sutra moći dići iz kreveta i kako ću uopće vježbati jer očekujem jaku upalu mišića, a Andole ne smijem piti zbog dojenja. Imate li kakav savjet?

Mojco moja, ako sam ja u ovakvim nikakvim uvjetima mogla, možeš i ti.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Shanti, bravo!

Evo kako *mamica* brzo spraši iz razmišljanja u instant akciju

Za muskulfiber čekam članak od Inesice pa da mogu samo linkati kad god netko počinje. Joj, ja sam skroz zaboravila kako je to na početku kad me muka lovila samo od pomisli da ću morati na wc sjesti. Kvadricepsi su plakali čim mi se počelo pi-pi

Nego, u vezi rasporeda vježbanja, napravi pauzu ako osjetiš da ne možeš izdržati bez odmora, a nemoj ni preći na idući level dok god na ovom umireš. Skokovi u težini su prilični pa si nemoj postavljati tempo koji će te ubiti u pojam.

Ako netko tek kreće i bude mu 30DS pretežak ili ga ubije monotonost svakodnevnog ponavljanja istog, workouti w1-w4 od BR su lakši pa možete i s tim krenuti (imam u dropboxu, samo mi pošaljite mail u pp da vas dodam)

Je, bettyine fotke izazivaju wow efekt

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Shanty L2 je ubitačan, probaj koliko možeš/želiš ostati na L1 jer mi se čini da je L2 gori od L3.
    Ja sam po njemu drilala dobrih mjesec ako ne i više.
    Probaj, vidi i ne odustaj.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Betty može i meni slikice

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mamica, evo mene si inspirisala da sad odem vježbati. Upravo sam kao ti prije vježbanja. Al odoh.
    A Roza je prava riba! Wow!
    Betty, mogu li dobiti tvoje sličice?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Betty, fotke!!!!!!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Poslala!

L2 30ds je i meni bio koma, neizmjerno tezi od L1. A ustvari se naplatilo svo zabusavanje iz L1. Moj savjet vam je da na l1 date sve od sebe pa i vise od toga, jer kad tad sve dodje na naplatu

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Wow shanti, bravo, ponosna sam na tebe!! Da, ocekuj tesku upalu misica. Kada sam prvi put vjezbala 30day shred, imala sam je 4 dana, a rijesavala sam je po principu klin se klinom izbija. Dakle, ponovnim vjezbanjem.
    Mislim da nijedna od nas ispocetka nije mogla sve perfektno odraditi. Vazno je istinski dati 100% svojih mogucnosti (i mrvu vise od toga).

Bravo i Sanja!!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure pomoć!
    ima li itko link na 30 ds level 3?
    ne mogu nište pronaći na netu, samo neki kratki od 6 min.
    ne kužimu čemu je kvaka...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i da betty hoću i ja tvoje slike!!

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

betty, slike
    meni je level 2 bio teži od 3. u 2 ima puno više vježbi u položaju za sklek.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

flopice, imaš na fm blogu http://www.fitmama.com.hr/vjezbe/

negdje na sredini

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

za sve koje brinu upaljeni misici.
    dobra pomoc je, luznata kupka. vjerojatno ima i u zagrebu, tih kupki - vecinim su u prahu. u kadi se ostaje oko pola sata. probajte te dane jesti jako luznato, dakle ne ono sto zakiseljava organizam.
    pomazu i oni guam oblozi.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

našla i odvježbala
    meni je 3 puno teži od level 2
    jedva sam pohvatal
    a sklekove sam sve odradila light

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kavofob

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Betty, salji!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Betty, i ja bi fotke

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jutros sam odvalila zwow 82 za 34:23 (zuzka je za 29 i nesto, a mislim da ju nasa insica sije).
    225 jump lunges. Dupe me vec danas boli, iducih 2 dana zeli prespavati jer me strah kako ce tek sutra izgledati.

Bety, salji fotke.

Shanti, jedan veeeelikiiii BRAVO!
    Prvi je trening najtezi, svi ostali su nista za taj prvi.
    Mojca, sad tebe cekamo...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kavofobica, drago mi je da si dobro

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Za muskulfiber čekam članak od Inesice pa da mogu samo linkati kad god netko počinje. Joj, ja sam skroz zaboravila kako je to na početku kad me muka lovila samo od pomisli da ću morati na wc sjesti. Kvadricepsi su plakali čim mi se počelo pi-pi

Nego, u vezi rasporeda vježbanja, napravi pauzu ako osjetiš da ne možeš izdržati bez odmora, a nemoj ni preći na idući level dok god na ovom umireš. Skokovi u težini su prilični pa si nemoj postavljati tempo koji će te ubiti u pojam.

Ako netko tek kreće i bude mu 30DS pretežak ili ga ubije monotonost svakodnevnog ponavljanja istog, workouti w1-w4 od BR su lakši pa možete i s tim krenuti (imam u dropboxu, samo mi pošaljite mail u pp da vas dodam)

Je, bettyine fotke izazivaju wow efekt
    Dobila sam još jedne fotke pa moram napisati da je wow efekt izazvala i summer, prekrasna, nemam riječi... Hvala vam na fotkama koje sam do sad vidjela (Betty i summer, i tebi na fotkama na blogu ), doista ste inspiracija za pokrenuti se!

Ja, bojim se, ne mogu čekati članak od Inesice, hitna pomoć će mi trebati već sutra... jedva sam se spustila niz štenge s drugog kata (zanimljivo, pri penjanju mi je bilo manje strašno?!), ali sada jedva ustajem iz sjedećeg položaja. I meni su problem kvadricepsi, nakon vježbanja sam koji sat hodala kao da su od kamena... Čini se da je premalo istezanja u L1, ili je problem samo moja neuvježbanost? Čini se da ću i u ovome poslušati mamicu (mamicu se ne usudim ne slušati ) i klin klinom izbijati, ali kad se sjetim kako je to prvih dana bolno, jako, jako bolno.. uf... ali što se mora, mora se. (sutra ću ovo pročitati prije nego što krenem, da se podsjetim kako sam bila odlučna i mudra dok je sljedeće vježbanje bilo satima daleko )
    Posljednje uređivanje od Shanti : 28.08.2013. at 23:12

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure, svima vam hvala na dobrodošlici i na savjetima! Ja sam onak štreberski zamislila da tri levela trebam doista odraditi za 30 dana... Bože...

Ako su sklekovi potrebni za preći na L2, ne nadam da ću ih uspjeti ni za godinu dana... Ja nikad, ali baš nikad nisam napravila pravi sklek u životu, čak ni kad sam najviše vježbala.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala i Evey, prekrasno! Hvala na fotkama još jedne inspirativne transformacije!

Dugo mi je trebalo da si osvijestim neke stvari, ali bolje ikad nego nikad... Nešto sam brljala, pisala pa brisala po svom prvom večerašnjem postu... htjedoh reći da mi je grozna spoznaja da sam daleko od onog najboljeg stanja (ne vizualnog samo, nego bitnije kondicijskog) vlastitog tijela... i da se prisjećam kako sam bila sretna i zadovoljna kad sam, prije puno godina, bila svjesna toga da sam blizu tog najboljeg stanja i voljela bih opet tako, barem donekle. Danas me usrećuje namjera i volja, odluka da prema tome krenem.

(iako mi je ovoga trenutka doslovno teško i bolno krenuti ikamo i dići se od laptopa, kvadricepsi me boleeeeee...; na stranu idealizam iz gornjeg odlomka )
    Posljednje uređivanje od Shanti : 28.08.2013. at 23:57

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Shanti, sklekove mozes raditi i na koljenima ili na necem povisenom, tipa na kaucu. Ne ocekuj da ce ti sklekovi uskoro postati laki, meni su oni i dan danas teski, to je vjezba gdje radi cijelo tijelo, ne samo ruke
    A sto se muskulfibera tice, nauci uzivat u njemu :D budi svjesna da je to prvi znak promjena, malo se cesce istezi i nemoj da ti to bude izgovor da prestanes vjezbati. I kod mene vazi ona da se klin klinom izbija, uvijek bi mi bili lakse kad bih odmah sutra nastavila vjezbati.

svi su jednom bili na pocetku i malo kome nije bilo tesko. Ali kako budes isla dalje iznenadit ces se za sto je sve tvoje tijelo sposobno, kolike promjene su moguce kad preuzmes kontrolu. Samo nastavi, samo hrabro!

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, svima vam hvala na dobrodošlici i na savjetima! Ja sam onak štreberski zamislila da tri levela trebam doista odraditi za 30 dana... Bože...

Ako su sklekovi potrebni za preći na L2, ne nadam da ću ih uspjeti ni za godinu dana... Ja nikad, ali baš nikad nisam napravila pravi sklek u životu, čak ni kad sam najviše vježbala.
    Shanti , hvala

Nisi jedina krivo shvatila tih 30 dana. Ja sam odradila skoro sve u komadu bez odmora 10-10-10. Mislim da sam preskočila 2 ili 3 dana i bila sam nesretna zbog toga Tek sam poslije skužila da treba i odmoriti.
    Što se tiče muskulfibera, ja sam se prvih 3-4 dana jedva kretala, silazak niz stepenice mi je bio strašan, nisam se smjela nasmijati ni nakašljati i sl. Nema neke velike pomoći, osim vježbati, jer zapravo dok se vježba ne osjeti se skoro ništa.

Danas odradila Max cardio conditioning. Ipak je nešto lakši nego jučerašnji plyometric trening. U biti, kad razmislim i u prvom mjesecu Plyometric mi je bila jedna od težih stvari.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hm, ja sam 30DS radila zaista u komadu, s tim da sam L1 radila jedno 17 dana (nikako nisam uspijevala savladati prvi kardio).

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram još nešto komentirati: priča mi frendica kako je krenula u teretanu i prosječno joj trening traje 2 sata. Od toga cardio dio 20 minuta, ostalo vrijeme provede na spravama.
    A ja si mislim: koji gubitak vremena!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja sam 30dayshred odrađivala sve u komadu. I isto mi se čini da je premalo istezanja, pa sam se ja na svoju ruku dodatno istezala prije i poslije. Shanti, nemoj se toliko bazirati na ono što ne možeš pa vječno radi sklekova zapeti na L1... trudi se, zamoli supruga da ti pomogne, da prati radiš li ih pravilno, pitaj nekog trenera trikove... Ako ih ne odradiš perfektno do kraja, a Bože moj, prijeđi ti mirne duše na L2.

Btw, ja kad sam prvi put to radila i dobila grooooznu upalu, radila sam, a na poslu more stepenica do ureda... Ko rak sam se penjala

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Betty i ja bi vidjela fotke.

Mamica i ja sam se neki dan nakon vježbanja uvalila u kupku, koji je to odličan osjećaj.

Shanti ,najmanje će te boljeti kad budeš vježbala.

Ja jučer počela week2 30 ripped in.Jučer sam cardio odradila bez nekog većeg napora, ali sve ostalo je bilo hvatanje kako da pravilno odradim vježbu.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja, bojim se, ne mogu čekati članak od Inesice, hitna pomoć će mi trebati već sutra... jedva sam se spustila niz štenge s drugog kata (zanimljivo, pri penjanju mi je bilo manje strašno?!), ali sada jedva ustajem iz sjedećeg položaja. I meni su problem kvadricepsi, nakon vježbanja sam koji sat hodala kao da su od kamena...
    sad ću ti ja prosipati zrnca mudrosti nakon što vježbam evo deveti dan
    prvi dan...boli sve, kvadricepsi neočekivano zatežu...mislila sam da su mi noge u boljoj formi...
    drugi dan...ne mogu dići ruke, ne mogu se počešljati, ne mogu sjesti na wc...a kad sjednem...ne mogu ustati!!
    treći dan...ozbiljno razmišljam da se odmaram jer me sve boli...onako luđački...ali cure tu nagovaraju, daju inspiraciju...i sad me sram ne odvježbati...pa ipak to traje samo 20tak minuta...pa ako su sve one to već odvježbale...pa nisam ni ja baš takva bačva da ne mogu...
    i zbilja, dođem doma, odradim ... i boli više nema zateže ali ne boli ko taj dan!
    tako da ... ne odustaj...može se!
    imaš full podršku!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Shanti, wtf?!?! Pred tri dana si me preklinjala da ne počnem bez tebe.... kao mi ćemo skupa... ja čekam da se vratiš.
    Alo, mogla si bar nazvati...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mojca, LOL,
    Shanti, Mamica(tebi prvo da čestitam) dobrodošle
    Ja uživam sa BR i dalje...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Shanti, wtf?!?! Pred tri dana si me preklinjala da ne počnem bez tebe.... kao mi ćemo skupa... ja čekam da se vratiš.
    Alo, mogla si bar nazvati...
    Pa jesi vidjela što mi je mamica napisala:

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Sada se idem počastiti mirisnom kupkom dok mi se bebač nije probudio, a kada se vratim na ovaj forum, hoću da vidim kako si prijavila level 1.
    Nisam se usudila ne početi i to doslovno - smjesta. Kako mi je napisala. Imala sam pola sata i nisam stigla kontemplirati o tome kako, s čime, gdje... Nisam ništa još napravila bez tebe, osim dobila upalu kvadricepsa. Hajde, kreni danas ako ikako možeš

Cure, još jednom puno hvala na podršci!
    Jeste li i mojoj Mojci poslale fotke? One doista motiviraju

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam jutros prespavala vježbanje uopće nisam čula sat, probudila sam se u pola 8 (radim od 8)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa jesi vidjela što mi je mamica napisala:

Nisam se usudila ne početi i to doslovno - smjesta. Kako mi je napisala. Imala sam pola sata i nisam stigla kontemplirati o tome kako, s čime, gdje... Nisam ništa još napravila bez tebe, osim dobila upalu kvadricepsa. Hajde, kreni danas ako ikako možeš

Cure, još jednom puno hvala na podršci!
    Jeste li i mojoj Mojci poslale fotke? One doista motiviraju

Vidim ja da s tobom treba oštro... ja krenula nježno, osigurala ti stručnjaka za prehranu, poslala stotinu linkova, pa sve u rukavicama da se ne uvrijediš... sve si se nešto nečkala... a ova dreknula i ti krenula. Dobar je strah ko ga ima!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jučer navečer ja skačem i vidim kako se ovaj moj sprema spavat. I bila sam u nekoj vježbačkoj krizi, baš sam se uzstenjala, i kažem ja njemu neka ne ide, bit će mi lakše ako nisam sama (to sam mu rekla i dok sam rađala , onda možete znati kakvu sam krizu imala). Čovjek sjdne na kauč i gleda malo tv malo mene. I ja završim plus rundu čučnjeva s utezima i kaže on meni:" Znaš, ne zam kako je tebi dok tako vježbaš, ali mene boli gledati." Nikad od njega sportiste. Imat će pivski trbuh do smrti.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

E da, summer ima odličnu transformaciju, ne znam kako sam na nju zaboravila. Summer, premalo se javljaš na temu

Roza, baš da, ta 2 sata su bacanje vremena... ali sigurno u ta 2 sata sve ide laganini i s pauzama. Bolje se ubiti pola sata i miran si za cijeli dan, nego se 2 sata cmrljiti po malo. Ali sto ljudi... valjda joj tako odgovara

pepi, je, lvl2 od RIPin30 je bome težak, 3. nije toliki skok

ninik, odličan motivirajući post za sve koji počinju

Mojca i Shanti LOL, baš ste me nasmijale

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •