ok, zanemarit cu zadnje 2 godine u kojima smo zajedno izasli na frendicinu svadbu :D jer je mladja vec duuugo u fazi da zaspe u pola 10 i probudi se nakon 2h i tad ju moze do moje sise dilejati jedino muztako da ni u kino ne stignemo
inace jednom tjedno bi isli u kino. zajedno ne bi isli van na nacin na koji ja idem s mojom ekipom, to bi bili vecinom neki dogadjaji ili izlasci na cugu u grad s frendovima i njihovim partnerima.
dok nisam ostala trudna i zasla u zadnje tjedne (zato kazem, ne racunam zadnje 2g), isla sam van jednom tjedno sama sa svojim frendicama, ponekad bi to bilo kucno druzenje uz veceru, ponekad pice, ponekad koncert, ponekad (a ponekad i cesto :mrgreen) ruziona do jutarnjih sati.
cure su nastavile tim tempom, ja sam postala dosadna majka koja moze dok mob ne zazvoni van sto je izlaske svelo na kucna druzenja i pokoje pice. al necu jos dugo, tako mi mlijeka u prahu
mene pune odvojeni izlasci i potrebni su mi. takodjer moji imaju prednost nad njegovim jer mi je teze organizirati vecernji izlazak nego njemu.
u fazi kad nisam trudna i djeca nisu ful mala obicno se to svede na 1:1 (u jednoj fazi je bilo i 2:1 za mene) dok u fazi kad jesam i jesu ne brojim i normalno mi je da on nastavi istim tempom. nisam ljubomorna. no cesto i on uspori i vecernji izlasci se prtvore u poslovne sastanke nakon posla.
btw. meni izlazak podrazumijeva izlazak, izbivanje iz kuce nakon sto djeca zaspu. pod njih ne racunam dnevne kave s muzem ili bez njega, s djecom ili bez njih.