Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da Trinu zanimaju noćni izlasci i to ne poneki radi punjenja baterija koji se toleriraju i podrazumijevsju već oni malo prečesti s obzirom na ženu, broj djece itd.
    A što bi bili prečesti izalsci, i kako broj djece utječe na broj izlazaka ? Stvarno me zanima. Jer, ako imam ok muža koji radi svoj posao i na poslu i u kući, sve ok, sve šteka, zašto bih mu branila nešto što mu je ispušni ventil ? Kako bi se ti ponijela da on tebi zabrani nešto što stvarno voliš (npr Rodin forum ) ?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    A što bi bili prečesti izalsci, i kako broj djece utječe na broj izlazaka ? Stvarno me zanima. Jer, ako imam ok muža koji radi svoj posao i na poslu i u kući, sve ok, sve šteka, zašto bih mu branila nešto što mu je ispušni ventil ? Kako bi se ti ponijela da on tebi zabrani nešto što stvarno voliš (npr Rodin forum ) ?
    A da je njegov ispušni ventil oblokavanje npr tri puta tjedno..i to mu je baš, ali stvarno baš gušt? Imate troje, četvero djece, što zahtjeva oogroman fizički i mentalni napor i jednostavno ne možeš i ne smiješ sebi priuštiti ispišne ventile u vidu bančenja...bi li onda to bilo ok? Rehab..izađem vani..a za nešto drugo ja nemam snage, nije me volja

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A da je njegov ispušni ventil oblokavanje npr tri puta tjedno..i to mu je baš, ali stvarno baš gušt? Imate troje, četvero djece, što zahtjeva oogroman fizički i mentalni napor i jednostavno ne možeš i ne smiješ sebi priuštiti ispišne ventile u vidu bančenja...bi li onda to bilo ok? Rehab..izađem vani..a za nešto drugo ja nemam snage, nije me volja
    Ček, ako sam dobro skužila on se napije nekoliko puta tjedno i takav dolazi kući ? To je sasvim druga stvar. To ne bih tolerirala, ne radi samog izlaska, nego zato što to utječe na obiteljski život. Ako izlasci ozbiljno narušavaju obiteljsku dinamiku, onda to treba mijenjati.
    Što se tiče tvoje volje za izlaske, znam kako ti je. Ustala sam jutros u 5 sa djetetom, imam hrpetinu posla u kući koje trebam obaviti jer sljedeći tjedan neću moći zbog posla, i baš sam krepana. Ali, večeras je koncert koji sam dugo isčekivala, i nema šanse da ga propustim jer znam da će nakon toga moja psiha živnuti, jednostavno ću se osjećati puno bolje i imat ću snage za rutinu kojoj se vraćam. Ne da mi se prati kosu, šminkati, depilirati, lickati, ali kad se ujutro probudim, znam da će mi biti drago. Uvjerena sam da svakoj od nas treba nešto što će nas odmaknuti od uloge žene - majke - kraljice.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ček, ako sam dobro skužila on se napije nekoliko puta tjedno i takav dolazi kući ? To je sasvim druga stvar. To ne bih tolerirala, ne radi samog izlaska, nego zato .
    Ne moj muž, nego oni drugi o kojima sam pisala. zato i kažem da su njihove žene za mene jako tolerantne, meni neshvatljive. jer to su sve redom ljudi sa suprugama i djecom

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moj muž, nego oni drugi o kojima sam pisala. zato i kažem da su njihove žene za mene jako tolerantne, meni neshvatljive. jer to su sve redom ljudi sa suprugama i djecom
    Nikad ne znaš što se događa iza 4 zida..možda i nisu tako jako tolerantne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •