Page 18 of 259 FirstFirst ... 816171819202868118 ... LastLast
Results 851 to 900 of 12933

Thread: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Willow's Avatar

kavofob, eto vidiš
    + shaun počeo skidati majicu na beti, ne znam što čekaš
    u boljoj si formi nego što misliš

da mi je netko pokazao betu prije mjesec i pol i rekao - možeš ti to, rekla bi da nije normalan, a kad ono - ja pratim skoro 100%

ali sam u užasnoj gužvi ovaj tjedan pa neću uspjeti vježbati svaki dan...

nema veze, ići ću koliko uspijem po redu, neću preskakati programe ali dane hoću, ubi me ovaj tempo na poslu + 1. vrtićki tjedan

Osoblje foruma apricot's Avatar

ja se još uvijek ne mogu odvažiti hvatati vaše skraćenice, šifre... vježbanje pomoću ekrana
    ali, od prošle subote radim čučnjeve i falšo sklekove
    i to je nešto
    za moje godine, jelte

Anci's Avatar

Kavofob, to je odlicno! Vidis kako ti je trebao odmor.

Willow, odlicno! Ja cu isto probati betu, ali ne jos. Bravo!

Mamica, da, ti si nedavno rodila jelda? Probaj jesti bolje i vise, ali ne sekiraj se za povremene izlete u svijet secera :D
    Svaka cast da si tako brzo i krenula vjezbati.

Ja sam danas pekla djeci palacinke i morala sam, morala probati mamin pekmez. Dva su pekmeza, dvije palacinke

Kosjenka's Avatar

Anci nikako nema smisla ne probati mamin pekmez, a i ne probanje bi mogla biti uvreda mami.
    Ja sam odrapila BRw4.
    Kavofob,Willow svaka čast.

Joj, curke, tak sam sretna, još ne mogu vjerovati... cvatem

Apri, odlično! Lako za kratice, ali i do njih dođeš ako ćirneš ovdje malo češće. Nego, sklekovi su meni duuugo vremena bili ubi bože. I nije bitno kakvi su, falš ili ne, teški su.

Mojca, Shanti, gdje su prijavci?

ja sam jučer pauzirala, imali goste predvečer, navečer.
    Sad se vratila s Hanžeka i škicnula ovdje po motivaciju za vježbanje nakon što još na brzinu odradim neke kućanske poslove.

summer's Avatar

odradjen focus speed, pratim anci
    zadovoljna, 99% uz njih, mokra poslije
    listovi me posteno zatezu

bravo svima, da ne izdvajam nikog posebno

klaudija's Avatar

Quote Originally Posted by Anci View Post
    Kako mozes jesti poslike treninga slatko?

Ako vec moras jesti, mislim da je bolje poslije nego prije. Ovo prije se odmah pohrani gdje ne zelimo :D
    Uvijek, ali baš uvijek mogu jesti slatko
    Mislim da sam stvarno ovisnica.. već se djeca žale da im uvijek pojedem sve čokolade.

klaudija's Avatar

Quote Originally Posted by Storma View Post
    Klaudija doji, mislim da u tom grmu leži zec
    Nadam se da je to

Prijavljujem 4 dan lvl1 30ds, sve mi je lakše i lakše, a radim vježbe kao Natalie, anita je za mene pis of kejk

Quote Originally Posted by klaudija View Post
    Nadam se da je to
    nije

sorry na lošim vijestima, ali to je ugljikohidratna ovisnost

been there, done that... i mogu ti reći da je život mnooogo lakši kad se riješiš slatke napasti

*mamica*'s Avatar

Ja nesto radim kao Natalie, nesto kao Anita i moram reci da nije stvar forme nego volje. Kada mi se da, odradim kao Natalie, inace se vucem kao prebijen zec.

ninik's Avatar

ja krenem ko Natalie...a završim ko Anita
    pa si mislim...kak ona ustvari super izgleda i njen tempo je skroz ok
    ali kad sam počela onda mi je cardio bio najlakši....sad mi je muka, najlakši su mi abs-i...snagu se trudim ali daleko je to bilo koje od njih...
    i još sam na level 1...strah me dvojke

i sad čestitke i pozdravi
    kavofob...super!
    sasa ... pistol squats...ja mislila da toga samo na jubito ima...svaka čast na bilo kakvom!
    trkačice bravo za svaki km!
    svi drugi prijavci...svaka čast!
    i cure početnice, prijateljice, supatnice...doći će dan kad ćemo i mi komentirati kako Jillian nije intenzivan trening

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by apricot View Post
    ja se još uvijek ne mogu odvažiti hvatati vaše skraćenice, šifre... vježbanje pomoću ekrana
    ali, od prošle subote radim čučnjeve i falšo sklekove
    i to je nešto
    za moje godine, jelte
    X

ja to nisam nikad mogla. Nabavila Leg Magic + video program za vježbanje, nula bodova (eno ga, skuplja prašinu na balkonu) jer mi nije odgovaralo gledanje bilo čega dok vježbam.

Audio mi je ok - to si znam ponekad pustiti kad mi se ne da misliti koju bih slijedeću vježbu trebala napraviti i kad imam pol sata u komadu.

Ont. danas mi počinje jesenski program joge.
    Last edited by Peterlin; 04.09.2013 at 09:00.

Willow's Avatar

prijavak speed 2.0, veselo, sviđa mi se što nema previše skakanja, više je skakutanje,
    a shaun je bez majice

ispast će skoro da mi je beta lakša od alfe
    iskreno, nije neki strašan prijelaz s alfe na betu (i bolje) tako da nije šok kao kad prvi put odvježbaš nešto iz alfe
    ali na beti znoj ide u potocima

u mom životu, alfa i beta su kutevi
    pa mi, molim vas, objasnite

ili to ima na prvoj stranici?

Willow's Avatar

apri, riječ je o programu koji vodi mladi gospon Shaun T a zove se Focus T 25 (ovo 25 znači da se vježba 25 minuta dnevno)

podijeljen je na alfu (5 tjedana), betu (5 tjedana) i gamu (4 tjedna)
    ali nije za početnike,
    počni radije s 30 day shred od Jillian

Mojca's Avatar

Quote Originally Posted by kavofob View Post
    nije

sorry na lošim vijestima, ali to je ugljikohidratna ovisnost

been there, done that... i mogu ti reći da je život mnooogo lakši kad se riješiš slatke napasti
    X!
    Sjetila sam te se u ponedjeljak... bio je drugi dan mog novog režima prehrane. Prvi dan sam prošla bez problema, ali drugi... koma. Smirila sam se tek kad sam pojela dva komada Monte kolača koji je čuvalica donijela. Strava. Kao zadnji junkie sam bila, nervozna, neuračunjiva, bilo me strah voziti jer sam sumnjala u svoju koncentraciju. Pojela kolačiće... totalni mir... kao da sam sedativ uzela.
    Strašno.
    Jučer sam bila ok, ali sam bila doma... bojim se da će me danas, kad sam na poslu, opet lupiti kriza. Mislim... inače dan na poslu nije prošao bez napolitanki ili tortice...
    Sorry na offu.

Kosjenka's Avatar

Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    X

ja to nisam nikad mogla. Nabavila Leg Magic + video program za vježbanje, nula bodova (eno ga, skuplja prašinu na balkonu) jer mi nije odgovaralo gledanje bilo čega dok vježbam.

Audio mi je ok - to si znam ponekad pustiti kad mi se ne da misliti koju bih slijedeću vježbu trebala napraviti i kad imam pol sata u komadu.

Ont. danas mi počinje jesenski program joge.
    ja sam problaa vježbat leg magic uz video, nisam uspjela.
    a jill mi je nešto sasvim drugačije.
    Apricot nemoj se zamarat alfama i omegama, probaj sa Jillian.
    Imaš sve na prvoj stranici.

*mamica*'s Avatar

Quote Originally Posted by Anci View Post
    Mamica, da, ti si nedavno rodila jelda? Probaj jesti bolje i vise, ali ne sekiraj se za povremene izlete u svijet secera :D
    Svaka cast da si tako brzo i krenula :
    Jesam, prije 2 mj. Nakon 10 dana sam krenula u laganu setnju, pa sam postupno produzavala rutu i pojacavala tempo, pa ubacila 2 setnje dnevno... Sa 7 tjedana pocela vjezbati Jillian.

Ne sekiram se ja radi tih secera, ali stvarno. Nakon poroda rapidno gubim kilograme - nakon prvog poroda u 3mj sam izgubila 20 kg, a samo sam vjezbala pola sata na orbitreku dnevno i izbacila veceru. Nista drugo se nisam pazila.

Sada sam u 2mj izgubila 24 kg, a jedem koliko hocu i sta hocu. Iako, startne pozicije mi nisu bile iste, ovaj put radi se o puuuno vode i vecem visku kilograma.

Jednostavno, u trudnoci imam napade gladi koje ne mogu obuzdati, pojela bih ne samo hranu pred sobom nego i stol .

Osim toga, intezivno i iskljucivo dojim, ne pada mi na pamet izgladnjivati se.

Ali slabo spavam, stalno negdje jurim, gotovo svaki dan imam goste oko kojih igram, pa oko bebe, pa ubacila vjezbanje... Cak me od jucer grlo i glava bole za poludit. Shvatila sam da jednostavno MORAM ubaciti veci broj kvalitetnih (ne junk!) obroka da mogu izdrzati ovaj tempo koji sam, istina, sama sebi nametnula.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Quote Originally Posted by apricot View Post
    u mom životu, alfa i beta su kutevi
    pa mi, molim vas, objasnite

ili to ima na prvoj stranici?

pored Jillian postoji i zgodani Shaun T
    ponosni vlasnik programa Insanity, o kakvom programu je rijec valjda mu i ime kaze. vjezba se isto 90 dana.
    ako zelite skakutati s istim onda navalite na hip hop workout
    a sad ima i program koji se zove Focus T25, trajanje je 25 min, ali ima jednu malu kvaku, jedan dan vjezba se 50. program je podjeljen u alfa fazu i beta fazu
    naravno da ima

zaboravih reci tu sam skakucem i svog novog ljepotana sam provozala. ljudi ja nikad takav bickil nisam imala, vrijedi svake lipice.

ninik's Avatar

pa kaj bicikliraš na posao?!?!?

Jadranka's Avatar

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    zaboravih reci tu sam skakucem i svog novog ljepotana sam provozala. ljudi ja nikad takav bickil nisam imala, vrijedi svake lipice.
    Koji? Koji?

I meni moj (KTM) super po ravnom (sa vjetrom u ledja) ide i sam

Ja isto biciklom na posao.

Quote Originally Posted by ninik View Post
    jos buniku nisam jela
    sama znas koliko imam do posla, pa brijeg dok savladam, a radim zdanje vrijeme od rane zore. da stignem biti sve po onoj pjesmici.

Quote Originally Posted by Jadranka View Post
    Koji? Koji?

I meni moj (KTM) super po ravnom (sa vjetrom u ledja) ide i sam
    i ja sam uzela neki KTM, lijepi na oko, a ispao i vauuuuuuuuuu u voznji. mislim da se zove Life once. ali moram pogledati kad dodjem doma.

Inesica's Avatar

Quote Originally Posted by ninik View Post
    a spajka? viš, mogla bi!
    mislim da ako bi u 5 krenula, taman bi stigla (1,5 sat ti treba al malo fore)

ja, ovaj tjedan i kraj prošlog brljavim i brljavim. malo se muvam na nekoliko strana. al iskoristim neke trenutke pa bez veze usred dana preskačem štrik, odtrčim od šk do doma i tak. možda mi i treninzi krenu ovaj tjedan, al još se dogovaram nešt. a ako ne ovaj onda slijedeći. i to jedva, jedva čekam.

sasa, danas ću neki zwow, zshred moram vidjet što sam fulala pa iskombinirat

sasa's Avatar

ja vozim treka- my bike is my car- obožavam ga. danas sam se jako jako veselila zwow 83, čini mi se genijalan, ali sam sinoć zakurila, opet mastitis. jako me boli . Uzimam rest day. Inače sam prije dva dana imala neki upper body- abs workout i radila sam puno puno sklekova i vježbi u planku- to ne može potencirati mastitis, zar ne?
    Nije mi jasno jer sam sa starijim dojila 3 godine bez ijedne komplikacije, a sad dva mastitisa u dva mjeseca..
    zwow 83
    10 scorpion push ups
    30 front back low lunges- svaka noga 30
    10 10-high knees to burpees
    10 3-point ab to toe touch combo

3 runde-time challenge

Quote Originally Posted by Inesica View Post
    a spajka? viš, mogla bi!
    mislim da ako bi u 5 krenula, taman bi stigla (1,5 sat ti treba al malo fore)
    u pon vec mjerila u 6
    a imam i brijeg njega si racunala?
    jos da kazes da ces mi djecu iz ustanova uzimati i cuvati mogla bi se i u tu avanturu upustiti. dizanje u 4, kretanje u 4.30 i eto me orna na poslu. srecom imam tus, pa mogu se i otusirati, bojler je onaj od 80L tako da ima i tople vode

povratak bi bio u ludjackoj kosulji i koji kilometar krace bi me vozili.

sasa
    drzi se.
    Last edited by spajalica; 04.09.2013 at 10:40.

možda previše vježbaš

ali, bez zezanja: ako si intenzivnije radila sklekove, moguće je da je od toga
    ili bilo koje druge vježbe za prsne mišiće

sasa's Avatar

pa da, to se i bojim. jer imam blagu upalu prsnih misica. osjećam ih. ali ovo.. katastrofa, jučer sam u sat vremena zakurila na 39. uzas.

*mamica*'s Avatar

Sasa, i ja s ovim bebacem imam mlijeka ko u prici i skuzila sam da ga je jos vise kad intezivnije vjezbam. Ako uz to pojedem juhu ili popijem zasladjen caj, odmah sam na rubu upale, kvrge mi se stvore.

sasa's Avatar

mamce, sve mi je jasno, alimoja mala ima 14 mjeseci. a ja sam idalje u takvoj hiperprodukciji da bi mogla omanju jaslicarsku grupu nahraniti.
    ali dobro, skroz smo ot.
    nadam se da ću sutra moći vježbai!

anchie76's Avatar

Quote Originally Posted by Mojca View Post
    X!
    Sjetila sam te se u ponedjeljak... bio je drugi dan mog novog režima prehrane. Prvi dan sam prošla bez problema, ali drugi... koma. Smirila sam se tek kad sam pojela dva komada Monte kolača koji je čuvalica donijela. Strava. Kao zadnji junkie sam bila, nervozna, neuračunjiva, bilo me strah voziti jer sam sumnjala u svoju koncentraciju. Pojela kolačiće... totalni mir... kao da sam sedativ uzela.
    Strašno.
    Jučer sam bila ok, ali sam bila doma... bojim se da će me danas, kad sam na poslu, opet lupiti kriza. Mislim... inače dan na poslu nije prošao bez napolitanki ili tortice...
    Sorry na offu.
    Nije isključeno da imaš candidu, candida se tako ponaša kad joj ne daš slatko - ono spreman si ubiti za slatko.

Isusek curke, ne stignem vas pročitati, vratim se kasnije.

Htjedoh samo reći da mi je toooliko nedostajalo vježbanje ovih 10 dana odmora, danas me SVE zateže i osjećam se fenomenalno.

Evo i jedan info za sve mame koje škicaju, ali se ne usude javiti jer ih je strah da ih ne ščepamo; osim srednje teških Storminih izazova, krenuli smo i s početničkim izazovima... za one totalno van forme (kakva sam ja bila prije cca 8 mjeseci) kojima je i 30ds pretežak... uglavnom, bit će svaki dan kod Mame na Fejsu novi izazov s fotkama i opisom pravilnog izvođenja vježbi, evo link na POČETNIČKI IZAZOV BR.1

Dijana's Avatar

Kako možeš znati da imaš candidu?

Quote Originally Posted by sasa View Post
    a ja sam idalje u takvoj hiperprodukciji da bi mogla omanju jaslicarsku grupu nahraniti.

sorry, ali skoro sam curku probudila koliko sam se tresla. srećom je zakačena na sisu pa samo malo intenzivije vuče

uspjela vas pročitati. može pitanje - koliko novčića mi treba za jedan solidan bajk. ok, znam da je raspon od 1-2 kkn pa do 5-6... ali koliko vaši koštaju?

Dijana's Avatar

Ja imam isto ktm, već tri godine, predivan je, lađa na asfaltu, tako lijepo klizi. Moj je koštao oko 4 i pol tisuće.

Anci's Avatar

Dijana
    Ima neki test s pljuvanjem u rano jutro pa ako so za...

Vjerujem da ima i neka lab.metoda? Mozda spajalica zna, koliko sam skuzila da se ona igra s epruvetama :D

Dijana's Avatar

anci
    Ma nešto mi zvoni da imaš nekakav svrab, šta li?

Anci's Avatar

Looool! Osjecam se sugava sad :D
    Imam problema s vlasistem, no nasrecu nasla sam sampon koji mi pase. Klorane. I ne jedem toliko peciva i slatkog kao prije pa mozda i to utjece.

anchie76's Avatar

Quote Originally Posted by Dijana View Post
    Kako možeš znati da imaš candidu?
    Nije baš jednostavno, poprilično je teško detektirati kandidu, sjećam se da nam je to uvijek bio veliki problem i kod mama koje doje (soor) a stvarala bi im puno problema.

Evo neke općenite smjernice

http://istineilaziohrani.blogspot.co...rnog-doba.html

Najučestaliji simptomi kod infekcije kvasnim gljivicama su: snažna želja za slatkom hranom, kruhom, tjesteninom i sl., loš zadah iz usta, bijele naslage na jeziku, vjetrovi i napuhanost u trbuhu za vrijeme i nakon jela, osjećaj prezasićenosti, infekcije i upale, česte prehlade, alergije ili preosjetljivost, suha sluznica, suha koža i ekcem, problemi s koncentracijom, kronični umor, česte glavobolje, poremećena razina šećera u krvi, psihička nestabilnost i promjene raspoloženja, pms, hladne ruke i stopala, hemoroidi, proljev ili zatvor, vaginalna infekcija/bol, svrbež, iscjedak iz rodnice.
    http://www.kandidalecenjeidetoksikac...d=53&Itemid=69
    Opšti simptomi:
    umor i nedostatak snage, depresija, glavobolje, bolovi u mišićima i zglobovima, gubitak pamćenja, izrazita osetljivost prema hemikalijama, ponavljane mokraćne infekcije, osećaj ošamućenosti.

Probavni simptomi:
    gasovi, nadutost, učestali zatvor ili prolivi, probavne smetnje, grčevi u crevima.

Respiratorni simptomi: hronični sekret iz nosne šupljine koji se cedi po zadnjem delu ždrela, čest kašalj, grlobolja, prehlada, astma, alergije.

Kožni simptomi: ekcem, peckanje, osip, infekcije drugim vrstama gljivica.

Hormonalne smetnje: neredovna menstruacija, menstrualni grčevi, predmenstrualni sindrom, promene raspoloženja, poremećaj rada žlezda s unutrašnjim lučenjem, hipotireoza, hipoglikemija.
    Probaj odraditi antikandida program, štetu ti neće napraviti, samo ćeš sigurno pročistiti sistem i riješiti se gamadi http://istineilaziohrani.blogspot.co...a-program.html

Dijana's Avatar

Ja sam već na nekoj verziji lchf-paleo prehrane, ne papam slatko (osim bobičastog voća), i nemam nikakvu žudnju za slatkim.
    Prije dok sam se sladila u velikim količinama, od svih ovih simptoma imala sam mislim jedino veliku žudnju za slatkim.
    A sada mi je zapravo apetit jako opao, skoro se moram tjerati jesti. Ne trebam gubiti kile, a ovaj način prehrane mi do sada najviše paše, volim kad nisam pospana nakon jela i da nemam težinu u želucu.
    Od vježbanja, idem trčati, kad stignem, mjera mi je 4 km. Malo me brine taj apetit, ja uopće nisam gladna, ne jede mi se.
    Last edited by Dijana; 04.09.2013 at 12:01.

seni's Avatar

ne mogu sad naci, pa molim pomoc:
    kako se zvala ona podloga za vjezbanje iz intersporta, koju je anchie 76 preporucila?
    nesto kao enetgetic, ili sam pobrkala?

Jadranka's Avatar

sorry, ali skoro sam curku probudila koliko sam se tresla. srećom je zakačena na sisu pa samo malo intenzivije vuče

uspjela vas pročitati. može pitanje - koliko novčića mi treba za jedan solidan bajk. ok, znam da je raspon od 1-2 kkn pa do 5-6... ali koliko vaši koštaju?
    Ja imam ovog (al model iz 2007), i fantastican je:
    http://www.bim-bike.hr/hr/ktm-bicikl...tm-life-cross/

Mojca's Avatar

Imam KHS i Konu, bili su ispod tri i jedan i drugi. Mislim da KHS čak i ispod dvije, jer sam ubola neki prestrašan popust. Ali, to je bilo pred 12 godina, tako da ti baš i nije neka referenca. Kona je stara 4 godine (mislim).

Quote Originally Posted by Jadranka View Post
    Ja imam ovog (al model iz 2007), i fantastican je:
    http://www.bim-bike.hr/hr/ktm-bicikl...tm-life-cross/
    Uuf, to mi je nedostižno skupo.

Seni, da, Energetic je anchie preporučala.

Dijana, koliko dugo jedeš paleo? Meni se to događalo nakon mjesec-dva, možda čak i 3, neka neobjašnjiva neglad, pomalo i odbojnost prema hrani... prošlo je.

Quote Originally Posted by seni View Post
    ne mogu sad naci, pa molim pomoc:
    kako se zvala ona podloga za vjezbanje iz intersporta, koju je anchie 76 preporucila?
    nesto kao enetgetic, ili sam pobrkala?
    znam da imaju ovakve: http://spck.imageg.net/graphics/prod...460542v275.jpg

Ispod 3 zvuči dobro... ispod 2 još bolje

Kad su popusti, odnosno kad je najbolje bajk kupovati? :neznalica:

Mojca's Avatar

Nemam pojma... ne sjećam se... valjda kao kod auta, kad izlaze novi modeli.
    Konu mi je MD kupio pred Božić... Moji su kupljeni u Ciklo centru, ali imaš puno mjesta. Nađi nekog tko će ispravno procijeniti tvoje potrebe, pa ti u skladu s tim preporučiti bajk.

E da, ako imaš koga da ti ga uzme na firmu, uštediš PDV. Nije zanemarivo.
    Last edited by Mojca; 04.09.2013 at 12:21.

kavofob, ja sam imala novce za nesto skroz drugo. ali sam zakljucila da s tim necu biti najsretnija na svijetu, sem mozda kratko kratko. pa se odlucih preusmjeriti ih na nseto srugo i tako kupih bicikl.

popuste trebas loviti, gledati. u WG imas tri ducana. u jednom imas neki reebok bicikl (nisam ni znala da oni imaju bicikle), koji ima najvise u ponudi dodatne opreme. http://reebokbikes.co.uk/Mountain/Fr...1S2150326.aspx
    ovaj je trenutno 1500 kn. a ima i nogicu, i svijetlo i sl.

u Intersportu imas NAkamura bicikle i meni se svidio jedan od 2200 kn.

no na kraju u Hervisu su imali ovaj, koji je aluminiski, predivnog izgelda, elegantno tankih guma, predivne antracit sive boje, sav je onako taman, i mrsav (kakva ja zelim biti :LOL i eto kupih njega. bio je na popustu 30%, a dan prije 40%