Stranica 97 od 116 PrviPrvi ... 47879596979899107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,801 do 4,850 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Loly sretno i neka se sad lijepo oplode ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Loly sretno! Da se sve oplode, lijepo razvijaju i zakace
    Bebi, Splicanka dokle ste vi?
    Ja bi trebala slijedeci ciklus u postupak. Sada 13tog imam zakazano za konsultacije i evtl. plan stimulacije. Sada me vec malo strah hvata kada vidim da punkcija boli
    Proslu sam imala pod opstom anestezijom. Naredna 2-3 dana sam lezala jer me bolio stomak, a bilo je 11 js... kako ce to ovaj put izgledati, bez opste....? Vidim pisete da se moze potrefiti da punkciju ne radi Dr Poljak?
    Pisete i to da se na klinici mogu kupiti svi lijekovi? Da li bi mi neko mogao (evt. na pp) poslati cijene lijekova, kako bih vidjela gdje mi je povoljnije da ih kupim.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zvala dr P, sutra u 4ipo idem na fm

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da javim i ode, punkcija malo bolila, sad je sve ok, ali dobili samo 3 js
    Loly draga, imala sam isti protokol kao i ti (puregoni i cetrotide) u zadnjem postupku i dobila 8 js-a od toga 5 oplođenih, pitaj ti isto dr. P na transferu zbog čega samo tri. Al to ne znači da ti neće uspjeti sada, nadam se da hoće i jer kod mene untaoč dobivenih 8 js nije ništa bilo. Javi nam za transfer i SRETNO TI!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj lara39+ prvotno napisa Vidi poruku
    pozz cure
    evo da se i ovdi malo javim
    i ja u ponediljak ujutro moram vadit estradiol
    mislim da će punkcija bit u četvrtak
    LARA39+ kada je punkcija? Neka ti je sa srećom i da ti bude zadnji i dobitni ovaj put!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bebi dobrodošla! Vidjet će ti se postovi, samo ti piši... jel nam možeš napisati kakva je dijagnoza u vas, na kakvoj si stimulaciji bila dosad, koliko je bilo embrija i sl..? Šta god te zanima, samo ti pitaj ovdje!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Loly draga, imala sam isti protokol kao i ti (puregoni i cetrotide) u zadnjem postupku i dobila 8 js-a od toga 5 oplođenih, pitaj ti isto dr. P na transferu zbog čega samo tri. Al to ne znači da ti neće uspjeti sada, nadam se da hoće i jer kod mene untaoč dobivenih 8 js nije ništa bilo. Javi nam za transfer i SRETNO TI!!!
    Fala draga! Pitat ću ga na transferu, ako dođe do transfera! I ja sam se začudila kad je dr. Š jutros reka 3 js, a sa femarom sam dobila 5! Sutra će me zvati, pa se javim!

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Draga Loly ma bit će to sve super vidit ces
    sretno draga

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    LARA39+ kada je punkcija? Neka ti je sa srećom i da ti bude zadnji i dobitni ovaj put!!
    draga Sara hvala ti.
    Danas mi je 9dc na uzv na lijevom jajniku 5-6 folikula,na desnom samo 2.i oko 15 mm i nešto su.endometrij super 11 mm.
    e sad jutros sam vadila estradiol i dr.je rekao da je 500 i nešto,da je moglo malo bolje al da je ok.malo sam sad zbunjena jer sam vidila
    da je kod Loly bio 5 tis.i nešto i samo 3 jajne stanice.Rekao mi je da ujutro opet dodjem vadit estradiol i popodne ponovo uzv.
    punkciju jos nije spominjao al mislim da bi mogla bit u četvrtak (uvik mi je bila na 12dc).
    inače dr.P nema u četvrtak i petak.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly draga ma sigurno će te tri bit dobitne baš mi je žao al nadajmo se najboljem!!!!!! za tulum u labu!!!!!!!!!
    lara i tebi sretno !!!!!ajde ti i loly pokrenite jesenski vlakić!
    first sunshine. kod kojeg si dr? ja sam imala 2 punkcije u prvoj 15 js u drugoj 12 i nije me bolilo stvarno inače sam velika kukavica al punkcija mi nije bila uopće bolna osjetiš da nešto rade ali bolilo nije! a šta se tiče ljekova ja ti neznam koliko dođe koji pojedinačno al mene su došli sve skupa oko 5000 kn.sretno!

ja danas opet bila kod dr.P. reka mi je da neće moć više zaspat ako me ne vidi ma noćas me strašno donji dio leđa bolija pa da ja budem mirna odem ja i sve je ok sa bebicom,zatvorena al leđa rasturaju!

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

lara i tebi sretno !!!!!ajde ti i loly pokrenite jesenski vlakić!

Hvala draga Željkice.nadam se i molim da je ovaj jesenski vlakić naš

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

evo mene ponovo da kažem nešto o mom slučaju i dg.
    naime kod muža je jako loš spermogram ono oligoastheno... a ja nazovi sve ok osim godišta 1975......ali se i dalje nadam
    obadva postupka su bila full stimulacija prvi gonal menopur cetrotide ,drugi menopur i decapeptil
    ovaj drugi je bio malo uspješniji 5 js 3 se oplodile jedna osmostanična za transfer beta 0
    prvi put sam imala 3 js ,2 se oplodile i obadvije došle do transfera i jedne male bete koja je bila 12 dan 18 i dalje ni makac
    tako su moji postupci završili neslavno ali sad idem opet treća sreća
    obadva transfera od poljaka i romca ocjenjena kao vrhunski embrij ali ...... na kraju
    i šta da vam pišem više sad na sljedećem ciklusu oko 24.9. idem u nove pobjede a prije toga idem na dogovor za stimulaciju pa vidjet ćemo

neko je pitao za cijene lijekova u citu ,mislim da su kod njih jako povoljne cijene a druga stvar imaš sve tu nigdje ne tražiš samo dođi i ponesi novce ako nekog zanima mogu napisat cijene znam ih sve šta sam primala

sretno cure a [FONT=Arial Black]loloy ne brini se treba ti samo jedna ali vrijedna

soryyy na dugom postu

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ajme Željkice skroz suosjećam s tobom šta se leđa tiče jer i ja muku mučim s leđima i to sa donjim dijelom, al u trudnoći mogu mislit kako je kad se masu toga ne može koristit od lijekova niti radit nikakve vježbe. Da li koristiš šta za leđa? Jesu ti dr. rekli šta se može u trudnoći koristit ako leđa uhvate, jesi i prije imala problema s tim ili ne?
    Nadam se da će ti proći što prije

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

first sunshine[/B]. kod kojeg si dr? ja sam imala 2 punkcije u prvoj 15 js u drugoj 12 i nije me bolilo stvarno inače sam velika kukavica al punkcija mi nije bila uopće bolna osjetiš da nešto rade ali bolilo nije! a šta se tiče ljekova ja ti neznam koliko dođe koji pojedinačno al mene su došli sve skupa oko 5000 kn.sretno!

Željkice, hvala ti mila na odgovoru! Ja sam prvu IVF i FET radila u BiH. Ovaj put idem kod Dr P. Nadam se da cu dijeliti tvoje iskustvo, i sto se tice boli i ishoda Prvi puta mi nazalost ni tih 11 js nije pomoglo, ali eto, mozda bude treca sreca

Sto se tice tvog bola, ako dobro racunam ti si u 6mj i to je kada se beba najvise razvija i raste (vidis to i po stomi) pa moguce da te zato i boli...

Laku noc svima, tipkamo se sutra
    Posljednje uređivanje od first sunshine : 02.09.2013. at 22:17

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara,da znala su me i prije bolit iednom mi se i živac uklještija i primala sam inekcije,al sad me baš nekako tupo bole kao da ću dobit svaki čas zato sam i otišla jučer do dr,i još je beba cijela na desnoj strani pa pritišče bubreg(koji isto boli bila sam na uz bubrega i baš se lipo mali montira na njega) i mjehur ,radila sam i uk i bakterija ima na granici pa sam dobila antibiotike jer je zbog toga svega otežano mokrenje pa je došlo do infekcije,to su sve čari trudnoće a za leđa nesmijem ništa koristit samo lagana masaža i šetnja!

firstsunshine,sad kad dođeš poljaku u ruke ništa se ne boj!

Loly da jave da je tulum u labu dobar!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Željkice znam kako ti je što se tiče leđa, ali mene su posli poroda bolila još i više, znam da nije utješno, ali onda bar možeš uzeti nešto od lijekova ili na masažu.
    Ja čekam da me zovu, ali mislim da će me zvati tek kad dr. P dođe u smjenu, mada ne nadam se previše.
    Svim curama sritno

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

firstsunshine,sad kad dođeš poljaku u ruke ništa se ne boj!

Loly da jave da je tulum u labu dobar![/QUOTE]

potpisujem......

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

još više,hvala šta si me utješila !
    oni obično zovu oko jedan, ma bit će to dobro ,sigurno su se oplodile!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Transfer u četvrtak, treći dan

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

aa superiška ...biće sve dobro loly

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Transfer u četvrtak, treći dan
    eto vidiš da će bit transfera jel ti sad lakše? jesu ti još šta rekli jesu se sve oplodile?

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Loly koliko si čekala na transfer, mislim koliko se čeka da dođeš na red?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Anitsirk 84 prvotno napisa Vidi poruku
    Loly koliko si čekala na transfer, mislim koliko se čeka da dođeš na red?
    valjda se loly neće ljutit šta ja odgovaram jel misliš koliko se čeka da kreneš u postupak?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mogu službeno objaviti da napokon i ja čekam svoj prvi ivf, sutra po ljekove pa nakon dolaska vištice startamo! loly pokreni vlakić pozitivnih vijesti pa da se i ja ukrcam

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

evo da javim, punkcija u petak

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mogu službeno objaviti da napokon i ja čekam svoj prvi ivf, sutra po ljekove pa nakon dolaska vištice startamo! loly pokreni vlakić pozitivnih vijesti pa da se i ja ukrcam
    jojo baš mi je drago da napokon krećete,puno puno sreće ti želim,da sve bude kako treba i da nam javiš veliku betu!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

:W

Da vam malo mahnem. Danas napokon dobila nalaz trombofilije ( ko bi reka da cu mu se veselit). Ima svasta nesto, uglsvnom bila u dr. Od transfera na heparinu, sada na andolu.

Sto se tice folikulica imamo ih 4 !!!!!!
    Doduse, dva su dobra 12 i 11, a dva losa 8 i 5. Endometrij jako tanak 2 mm. U cetvrtak ujutro vadim estradiol, pa cemo vidit dalje.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jojo sretno u postupku, nadam se da će nam se svima sreća osmjehniti.
    Lara sretno na punkciji, meni će dr. P biti na transferu u četvrtak.
    Papigice malo papaj cikle, ananasa, da sve bude ok.
    Željkice nije mi sr. L ništa rekla, samo da je transfer u četvratk u 8 ipo i da ću ostalo znati kad dođem.
    Anitsirk nisam razumila tvoje pitanje, ako misliš koliko se čeka na postupak, relativno malo, ako imaš sve nalaze, možeš odma. A ako misliš na transfer, on uglavnom bude treći ili peti, a ponekad i drugi dan od punkcije!

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Loly super ako će ti dr.P bit na transferu.
    meni je rekao kako ga nema u četvrtak i petak i da će mi dr.Š obavit punkciju
    al da će on transfer.
    onda će vjerojatno radit u četvrtak kroz jutro.
    danas na uzv 7 folikula a estradiol se poduplao od jučer i dr. kaže da je dobro al mi puno mali u odnosu na tvoj tek 1000 i nešto sit

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj lara39+ prvotno napisa Vidi poruku
    Loly super ako će ti dr.P bit na transferu.
    meni je rekao kako ga nema u četvrtak i petak i da će mi dr.Š obavit punkciju
    al da će on transfer.
    onda će vjerojatno radit u četvrtak kroz jutro.
    danas na uzv 7 folikula a estradiol se poduplao od jučer i dr. kaže da je dobro al mi puno mali u odnosu na tvoj tek 1000 i nešto sit
    Ja isto mislim da će radit samo kroz jutro. Neka te ne zabrinjava estradiol, ja sam po njemu tribala imati bar 7 js. Polako i sretno

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

loly ja sam danas bila u dr P, reka je da ga uopce nema u cetvrtak :nezna:, da ide na neki seminar na Brijune.
    Dobro si me sitila, sutra kupujem ciklu i ananas

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ja isto mislim da će radit samo kroz jutro. Neka te ne zabrinjava estradiol, ja sam po njemu tribala imati bar 7 js. Polako i sretno
    o joj...ako si ti dobila 3 js sa tolikim estradiolom šta će onda bit samnom
    a šta Bog da...

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

papiga pokušaj sa ciklom i ananasom kažu da stvarno djeluje.
    a kažu da ga i klomifen stanjuje

jedino šta mi ne stvara brigu je moj endometrij danas 12 i nešto ...bar nešto

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Lara, zato mene dr stavlja na femaru, ista stvar kao klomifen, al ne stanjuje endometrij

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Estradiol je pokazatelj zrelosti folikula, njihovog broja i broja oocita. Sretno draga!
    ja to nikad a nisam vadila.....zasto neki vade a neki ne ??

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretno curama u postupcima !!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure može mala pomoć ??? šta znači kad piše 3GF, jasno mi je da drudi dan ciklusa počinjem sa gonalima ali me buni ovo 3. znači li to tri kutijice ili.... prvi put mi je pa se nemojte čudit

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jojo to ti znaci 3 gonala F, znaci tri inekcije, ali mozes sve 3 smiksti s jednim otapalom.

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Loly sretno sutra

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Loly, kad si sutra na transferu? Ja sam vec u 7 ipo u dr

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly sretno sutra,ja vjerujem da će ti dr.P. bit sutra na transferu i da će onda otić na put.
    Papigice ti vadiš estradiol ujutro,jel da?
    lara kad bi tebi moga bit transfer?
    jojo sretno sa bockanjem!!!!!!!!!!

Cure puno puno vam sreće želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

loly hvala ti! ipak ću prvi put otić na hitnu ( jer mi je blizu kuće ) pa ću vidit kako se to radi!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    loly hvala ti! ipak ću prvi put otić na hitnu ( jer mi je blizu kuće ) pa ću vidit kako se to radi!
    i ja sam isto odlazila u bolnicu da me bockaju,al vidit ćeš jednostavno je al ja nisam imala hrabrosti davat sama sebi,a zašto ideš na hitnu?

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Loly sretno sutra,ja vjerujem da će ti dr.P. bit sutra na transferu i da će onda otić na put.
    Papigice ti vadiš estradiol ujutro,jel da?
    lara kad bi tebi moga bit transfer?
    jojo sretno sa bockanjem!!!!!!!!!!

Cure puno puno vam sreće želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Željkice draga nemam ti pojma.imala sam transfere i 2 i 3 dan. tako prepostavljam u nedilju ili ponediljak

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam isto odlazila u bolnicu da me bockaju,al vidit ćeš jednostavno je al ja nisam imala hrabrosti davat sama sebi,a zašto ideš na hitnu?
    moja dr. opće prakse mi je rekla da mogu dolazit i kod nje ali ona mi radi u smjenama pa će mi bit teško pogodit jer se moram bockat izmedju 2 i 3, a hitna mi je dvi ulice dalje od mene pa su mi rekli da mogu doć jer su i oni to često radili ( ali nisu bili baš oduševljeni mojim pitanjem)

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

ma jednostavno se bockat ,ja sam se sama bockala ,u prvom postupku mi je bilo ne zamislivo a u drugom sam odlučila da ću sama jer svaki dan na hitnoj ili u ambulanti nekom moram objašnjavat šta je to i onda kao pravim se ja pametna ,samo probaj prvi put i onda je ok ma bezbolno potpuno ja sam i menopur i decapeptil i štopericu
    ma jednstavno je skroz ......u svakom slučaju sretno s bockanjem

imam još jedno pitanje može li neko reć nešto više o cvekli i ananasu šta kako od kad treb ada se pije taj sok ili kako već se priprema

loly sretno sutra na transferu

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure sve vas Transfer mi je u 8,20
    Bebi što se tiče cikle i ananasa, oni pomažu debljanju endometrija, tako da iza punkcije, a moš i prije, kad ti padne napamet papaj cikle, svježeg ananasa. Nema tu nikakvog recepta ni pripreme

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jojo, a zašto ti sestra Zdenka neće davat gonale?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

željkice imaš pp

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

loly vidila sam P jutros , ipak ti je dosad vec bio na transferu.

Kod mene nista. Stanice stale, nisu se malke od zadnjeg puta . Mislim da nema vise sanse za nas. Dr. S je predlozio donaciju, al ja se jos ne mogu pomirit, bas sam tuzna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •