Sretno M@tt!
Matt to je super. Iako ispadne koma ako se mora prekinuti,bolje to nego da js nisu dobre i opet je sansa nikakva. Ako se prekine,drugi puta se zna kako bolje
Ali nadam se da ce vam sve ici po spagici i da cete se brzo veseliti![]()
M@tt sretno!!! ~~~~~~~~~~~~~~
drage moje, pozivam vas sve na ZG kavicu
http://forum.roda.hr/threads/81793-Post-GO-ZG-kavica
Transfer dva, po riječima dr. dobra, pravilna embrija! Nije rekao koliko stanični, ali po slikicama mi se čini 4. i 5. stanični
Loly, teško se to vidi na slikama, ne poslože se stanice kao dječica za razrednu fotografiju. Treći dan bi trebali biti 8-stanični, btw. Neka se oni samo čvrsto prime i dobro rastu.
![]()
Nama se od 6 Js oplodilo 5, transfer u ponedjeljak. Nadam se da budu miceki dobri... nama uvijek ok krenu ali ih od 3-5 dana nesto pokosi...
Tikki,M@tt,Loly i sve koje sam izostavila sretno!
I ja svim od srca želim puno puno sreće!
I naravno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro komadii puno puno **************************************** bejbi-prašinice za ljetne bebice 2014
cure i dečki, svima hrpa Altgr+1 za novu MPO sezonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (10)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (4)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
Lana77, PFC Prag, IVF (nakon 3xIVF)
KOLOVOZ 2013. (2)
Prag, Pronatal, FET (trudilica za drugu bebu)
m2b
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Ledamo, 1. IVF/ICSI 06.09.
Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 5xIVF) 13.09.
biska, PFC Prag, IVF/ICSI 15.09.
tina_julija, VV, IVF/ICSI/TESA (nakon 1x IVF/ICSI/TESA) 20.09.
Loly, Cito, IVF /ICSI (nakon 4xIVF/ICSI, 1xFET) 21.09.
valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET)
slonica tonica, IVF u prirodnom ciklusu
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
tikki, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 2xFET; 1xsekundarni IVF/ICSI); lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI); nina977, PFC Prag, IVF; monika2208, Pronatal, IVF (nakon 1xIVF,1xFET)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
žužy, Petrova, FET (nakon 2xIVF, 1xAIH)
ON-GO
9/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; arlena, VV, 1. IVF; bebi, Cito, IVF (nakon 2xIVF)
bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET);
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET);
kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET);
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET);
MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
M@tt, Betaplus, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
miny, PFC Prag, FET; mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); Noemi, VV, 1. IVF;
orhideja., VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
s_iva, IVF (nakon xxIVF); saan, VV, 1. IVF;
sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); sanjam, Vg, FET (nakon 1xIVF);
tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF);
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF; paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu); nova21, VV, 1. IVF; Dalmašica, VV, 1. IVF; jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF): Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu); sami_os, VV, IVF (nakon 1xIVF); marincezg, VV, IVF/ICSI (nakon 7xIVF/ICSI)
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, anica0508, Anna1, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, ljubilica, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, Sneki41, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, Stena, strijelac, sunasce, sunčeko71, suzy.s , taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, TinaB, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valii, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu![]()
Sretno svim curamaaa!!!!!!!!
Nikada ne gubite vjeru...cure drage prijavljem betu od 739,prirodan ciklus,a 19.7 smo trebali na konzultacije za ivf!![]()
![]()
Ajme DiDi prekrasno,čestitam!
bubek,lijepo se je vidjeti negdje u muvingu,a ne ko do sad na dnu dna.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za lijepe betice!
bubekica
DiDi prekrasno! Čestitam!
Sretno cure drage! Ne spuštajte se niže, nego samo hrabro korak po korak do trudničke liste!![]()
M@tt, tikki, loly i svi ostali - sretno!!! Didii bravo navijamo dalje!!
DiDi čestitam...
Bubekica mene si zaboravila, u 9/2013 prirodnjak prvi put, a u 2/2014 stimulirani postupak!!
željkica![]()
Tikki,Tasha,amazonka,snup...hvala vam svima!
Ponovno vadim betu u utorak,a pregled kod doktora je dogovoren za 17.9 !
DiDi čestitam od srca! Za školsku trudnocu ~~~~~~~~~~~~~~
Svaka cast za listu, fora je vidjeti se tamo negdje gore...didi cestitam!!
DiDi predivno
Svim curama i dečkima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim curAMA SRETNOO
DiDi pa to je prekrasno!!! Cestitam ti i nek bude skolski do kraja!
Betocekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim curama i dečkima u postupcima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
DiDi ajme prekrasno! Čestitke i nek sve bude školski do kraja! To je scenarij kojem se svatko od nas ovdje nada pa je lijepo vidjeti kad se nekome i dogodi!
Budući da sam trenutno vjerojatno najtrudnija na forumu (a i dosad još nikog nisam posula trudničkom prašinom), ovo je idealni trenutak: ********************************
Vibram svima za uspješnu sezonu jesen-zima '13./'14. i naravno, otvaram šank:![]()
eto me-prva na sanku! pridruzujem se zeljama
Argente biljezim se za malo prasine![]()
Znam da samo rijetkima uspije iz prve ali ... nadam se da cu biti jedna od njih
Sutra ponovo folikulimetrija , punkcija negdje u utorak ,srijedu
Nocas put zagreba
Sretno svim curama u postupcima
argente, sankerice moja, saljem veliku pusu i nazdravljam!
i ja sipam posipam ***********************************
sretno svima u postupcima, u svim fazama
i ja se pridružujem šankericama![]()
Drage trudnice,bilježim se za malo prašine,i zovem rundu!
Danas na prvoj fm smo izmjerili folikul od 19 x 17 mm i endić od 5.6 mm.Nije baš najbolji,nadam se da se bude malo zadebljal..
Sutra ponovo uzv,a nakon O brojimo tri dana do odmrzivanja našeg mrveka![]()
Evo i mene za šankom!i dok čekamo da nam Argente javi lijepe vijesti
...
Ajde malo te prašine i na mene, plz...!
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.09.2013. at 12:07