zna li netko gdje bi mogla kupiti nekakvu zastitu za dijete dok crta vodenim bojama ili temperama? 2 tajice i 2 majice samo ovaj tjedan
hvala
zna li netko gdje bi mogla kupiti nekakvu zastitu za dijete dok crta vodenim bojama ili temperama? 2 tajice i 2 majice samo ovaj tjedan
hvala
Je li netko vidio u zadnje vrijeme one Disneyeve slikovnice, plavih tvrdih korica? Trebaju nam Auti, Tarzan...
Ak ne nađeš po kioscima, imaju u pošti.
A ima i u u redakciji 24 sata, pretpostavljam.
Inače, cijela kolekcija knjiga je izašla po tjednima, pa nije ni čudo da ne nalaziš na kiosku, pošto novih više nema.
Sretno u potrazi.
tih slikovnica ima u Pošti! cini mi se da su oko 30 kn![]()
da, slikovnica ima u posti : )
gdje u centru zg kupiti teniske rekete? ne preskupe, uh...
Gdje kupiti samo donji dio muške pidžame broj 56-58?
kao pidžama baš nigdje, ali neke hlače-tajce koje bi to mogle glumiti na svakom placu.
Hvala cure, to je za dedu, nadam se da ćemo naći neki mirniji uzorak.
Jel uspio netko danas u Lidlu uhvatiti gumene čizmice 30/31 ..na Sveticama u ZG nema ...
Mislim da je najveci broj bio 28-29. Bila sam na Kneziji oko 9h i bila je vec dosta ispraznjena kutija. Ima li netko iskustva bas s takvim cizmicama?
(kupila sam,ali mi se cine jako teske)
Ja sam bila, mala isprobala i kaze da nece. Da je gore i sa strane zuljaju, a meni se cine jako krute.
Na Sveticam su bile ili male 24/25, 26/27 ili velike 32/33, 34/35 - tako nekako.. I meni su se činile prilično čvrste i teške i dosta široke gore...
Da li ste vidjele negdje kupaonske vage na popustu?
Ne mogu dati 350kn za digitalnuTefalovu,iako bi takvu neku pouzdanu..
znate li prodaje li netko u zagrebu dječje cipele "superfit" (ustvari nam treba br. 38) osim humanica u city centru i west gate-u?
netko je pitao za siroku ogradicu za stubiste ili nesto. vidjela sam ju u novom bubamarinom katalogu. pise od 75 do 114 cm.
http://katalozi.net/buba-mara-katalo...rujan-listopad
gdje ima za kupiti navlaka za školsku torbu, da se zaštiti od kiše?
ne znam jesam li negdje procitala ili umislila da je u mulleru jos danas neko snizenje od 20% na igracke?
cizmice za kisu? neke povoljnije?gledala u mani jer su prosle god imali prekrasne,ovu sezonu jos nisu dobili. u lidlu nismo nasli
da, muller CC1 west
http://www.citycenterone.hr/zg-west/...ti-u-muelleru/
Kaufland, brojevi 27-33, 60 kn
http://katalozi.net/kaufland-katalog...nd-katalog-189
gdje kupiti poklopac za staklenku za zimincu?
znam da u svakom dućanu ima promjer 8 i 10 cm
ali ja imam nekoliko velikih, lijepih staklenki na koje bi išao poklopac promjera nešto između, znači 9 cm
u super marketima nema, mm je išao u jedan dućan kao poljoprivredne zadruge, nema
gdje bi mogla to potražiti?
Aleks, moja baka je te za koje nema poklopca uvijek zatvarala najlončićem i gumicama. Nije idealno, znam, ali ako nigdje ne nađeš poklopac...
Možda u dućanima koji prodaju pčelarsku opremu ..ima jedan na placu na Trnju i jedan na Sigečici ...
televizor, velciina 82 i vise...
poklopci za staklenke znaju biti u plodinama.. ne znam veličine
zna netko di bi nasla povoljne vrece za spavanje vel za 1 god?
muller trenutno nema vece,u bubamari mi se ne svida materijal, u c&a je savrsena,ali 180 kn mi je malo previse.
ima gdje jeftinijih?