Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

littletunafish, nemoj se bedirati...ne znam kako da ti opišem, ali ja sam postala toliko zen po tom pitanju da me moji zeleni podočnjaci i baby brain kojeg posjedujem uopće ne diraju. Svi me tješe: do druge će sve biti lakše. Pa sam si i ja dala taj rok. Nekad će biti teže (kao što je vjerojatno tebi sad), a nekad lakše

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jarčica prvotno napisa Vidi poruku
    littletunafish, nemoj se bedirati...ne znam kako da ti opišem, ali ja sam postala toliko zen po tom pitanju da me moji zeleni podočnjaci i baby brain kojeg posjedujem uopće ne diraju. Svi me tješe: do druge će sve biti lakše. Pa sam si i ja dala taj rok. Nekad će biti teže (kao što je vjerojatno tebi sad), a nekad lakše
    Da upravo tako, samo što mene nitko ne tješi i ne treba me tješiti, tako je kako je . Samo se nadam da će se curka upristojiti kada se vratim na posao, neprospavane noći dizanje u 6 i akcija na poslu , e to bi mi teško padalo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Da upravo tako, samo što mene nitko ne tješi i ne treba me tješiti, tako je kako je . Samo se nadam da će se curka upristojiti kada se vratim na posao, neprospavane noći dizanje u 6 i akcija na poslu , e to bi mi teško padalo.
    mene tješite samo vi curke na forumu!
    da, posao.osim što mi je mozak spržen i zakržljao od roditeljstva, baš me zanima kako će to izgledati nespavanje + posao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •