ja sam prošle godine imala par seansi kod klinca alergičara, u zagrebu.
inače sam klinku kad je bila 3.5 godine i klinca s njegovih 4 mjeseca testirala u rijeci kod jelića putem krvi, poslala sam mu a on mei vratio alergene, maloj se poklopilo sve s ristevima, izbacili smo njeno zamjensko mlijeko i dematitis ošo, ali astma je tu.

moras bit upucen u sve nazalost.
Ona, naime, misli da dijete uopće nema dijagnozu astme, bez obzira što to lijepo crno na bijelo piše na specijalističkom nalazu iz bolnice, zato jer nije pokazana nikakva alergija??? I da čemu svi ti pregledi po bolnicama??? Da ona vjerojatno ima bronhitise koji će ionako kad-tad proći. Ko je ovdje lud?
otkazala ovaj termin 24.10 i uzela novi na proljece. kaj cu sad na kontrolu bezveze jer smo mi sada ok. mi cemo bit lose od 3 mj. uglavnom putem obrasca odmah dobila termin po izboru tocno kako sam htjela ( popodne -zadnji termin u danu ).
. Kad smo MM i ja išli na 4-dnevni put ostavili smo čitavu isprintanu čitabu za slučaj panike - dijagnoze, terapije itd. - ono.... ako hitna uleti da se ne gubi vrijeme. Budemo se i mi opustili, kod mene to već lagano ide... Plešemo s tom astmom neki valcer - malo mi se čini da ja nju, malo da ona mene, živimo nekako u suživotu.
a novi sam uzela u 3 mj. mislim..
) "my name is Luka, I live on the 2nd floor", pls hint - kako ste vi ovo izvele?