Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: zivot u neboderu s malom bebom

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Točka prvotno napisa Vidi poruku
    Iza 22:00 sata se mora poštovati javni red i mir. Imate pravo zvati policiju.
    joj, s tom policijom...
    kad imaš, kao zuska npr, bebu koja se budi na svaki šum, sve ti smeta. i psi i djeca i tulumi i auti i sve. i ljeto, kako kaže rehab.
    sve mrziš.
    a inače...što je 22 sata ljeti? život u 22 sata ljeti tek kreće.
    ne govorim o ekstremima, naravno. i nekim luđacima koji svaku noć puštaju cajke do jutra. ili svaku noć ruše zidove i buše rupe.
    al ljeti, u naselju, zgradi - sve se čuje.

moj primjer. imamo park u naselju.
    dječji park.
    ako je dječji park, tko u tom parku treba biti?
    djeca.
    imamo i susjede, bračni par bez djece, koji su kupili stan, na 1. katu zgrade uz park, s prozorima koji gledaju na park.

ja znam da su se oni kod kupnje stana vodili onom da su današnja djeca pred kompjuterima i da parkovi zjape prazni.

ali, to u našem parku nije tako.

park je pun djece, prvo one malene do nekih 20 sati, onda ostaju oni malo veći, koji ostaju i do 22 sata ljeti, e, a kad i oni odu doma, onda dolaze tinejđeri koji ostaju do ponoć, jedan.

uglavnom, ti susjedi vode rat protiv naše djece.

prvo su zvali policiju, pa kad to nije uspjelo, onda su zvali mjerače buke u stan. da provjere koja je razina buke kad djeca viču, psi laju, a ljuljačke škripe. pa ni to nije uspjelo, onda su zvali grad, komunalno redarstvo, you name it.

onda kad ni to nije pomoglo, počeli su presretati djecu i vrijeđati ih - da nisu djeca, nego stoka, da svi imaju psihološke poremećaje jer nije normalno da djeca urlaju i vrište jer je to kratka faza u razvoju djece koja prođe, a ako ne prođe onda moraju ići kod psihijatra, i nije normalno da im je jedini doseg u životu nabijanje lopte i roditelji su im stoka itd itd.

i tako. nimalo ugodno. visokoobrazovani, fini ljudi inače.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 26.09.2013. at 12:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •