Mislim, neka stoje, ali neka ne buče, iza 22 h bi trebalo stišat aktivnosti, nije cijelo ljeto radnim ljudima ferragosto.
Mislim, neka stoje, ali neka ne buče, iza 22 h bi trebalo stišat aktivnosti, nije cijelo ljeto radnim ljudima ferragosto.
Posljednje uređivanje od ina33 : 26.09.2013. at 13:54
joj, ina, kakve mallove. ježim se tih mallova kao mjesta za izlazak. po ljeti. parkić, plaža, bambus iz plastične boce koka kole i gitara. a ne mallovi.
pa na kraju ih policija i potjera, jer uvijek neko zove. ali nije to takva buka. možda 1-2 puta tijekom ljeta, i to vikendom.
a inače pričaju.
jednom su igrali košarku. bilo je oko pola noći.
u isto vrijeme, ja si mislim, ajme što ih je lijepo slušati, kako su super klinci (bilo je i cura i dečki, super su se zezali, baš ih je gušt bio slušati), a drugi zovu policiju. i stvarno je policija i došla za par minuta i potjerala ih.
Ajde, nije loše onda. A propos policije i mularije, mislim da je bitno kod mularije stvorit naviku da je neko okružje off limits u smislu noćnne buke, ako je stambeno naselje, s time da je vikend-tolerancija veća od radnog tjedna, iako ima dosta i ljudi koji vikendom rade (vjeroajtno više u turističkim mjestima). Tako da... neko tko npr. radi vikendom ziher ima manju toleranciju od tebe, a sigurno je to i karakterno. Predmnijevam da mene, npr., ne bi zabavljalo slušat super zekanje mularije. Mislim... za to postić trebali bi biti kandidati super turbo talent showa, pa da mi to bude bitnije od decibela.
Posljednje uređivanje od ina33 : 26.09.2013. at 14:08