-
Osoblje foruma
meni nije jasno, zivite u zgradi, imate malo djete i smeta vas niz "bucnih" stvari?
pa dobro da li ste bili svjesni sta ste kupovali kad se kupovali, ili ste bili mladi ludi i potrosili lovu koju izdvajate i dalje svaki mjesec?
postoje stvari koje su zbilja za ne tolerirati, ali pustaju vodu u WC, djeca se igraju ljeti vani, a moje najdraze i najmilije spava, ghrrrrrrrrrr, sviraju djeca instrument..................
ma dajte molim vas. kad vasi prvonsljednici krenu u skolu i kad pocnete razmisljati o upisu u srednju skolu i koji bodovi se dobiju na osnovu te muzicke ice i vasi i guditi po ko zna kojem instrumentu da bi stekli ili bodove ili radne navike, ali realno samo mali dio djece su talenti. tad vas to nece smetati. i recimo ne znam kako bi neko djete koje svira violinu moglo prikljuciti se digitalno, mozda na Wii i smisle do tad 
doce i vasa djeca u neko doba pa nece spamvati snom pravednika u 21 sat, vec ce tulumariti vani, i sta tad? ma ne znam, cini mi se kad predjemo iz jednog zivotnog perioda u drugi u glavnom sebe stavljamo u prvi plan.
zivot u zgradi je zivot koji nosi svoje. onom kome smeta lijepo ko flopica, prodajte i kupite kucu. ako ne zelite ili niste u mogucnosti, prilagodite se. jer zivic u bitni za vas nastavak zivota u toj zgradi.
potpisujem cvijetu, mimu i zusku cini mi se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma