Pokazuje rezultate 1 do 50 od 209

Tema: kraj jednog psa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A sad jdeno (nadam se) konstruktivno pitanje - sto vlasnik takvog psa koji vise ne moze izaci s njim na kraj moze uciniti? (Nije to po meni sramota, svi se mi nadjemo u situacijama kad vise ne mozemo izdrzati niti naci rjesenje koje je za sve zadovoljavajuce)
    - Pokloniti/udomiti? Nitko mislim ne zeli takvog psa, a ako se netko takav i nadje sumnjam da moze primiti sve takve slucajeve (kojih sigurno ima puno vise nego se prica)
    - Odvesti u azil? Koliko shvacam i tamo na kraju ti koji se ne mogu udomiti zavrse na uspavljivanju?
    - Pustiti na "slobodu" da terorizira ostale dok opet ne zavrsi u azilu?
    - Odustati jos x godina od normalnog zivota i svaki dan strepiti za zivot i zdravlje svog djeteta?

Ja se slazem da je odluka koju su donijeli teska, ruzna i da opterecuje savjest, ali zanima me koja je to alternativa kojoj bi netko u slicnoj situaciji trebao pribjeci? Mene grize savjest svaki put kad ubijem nekog pauka u kuci (jer ih se gadim) i znam da to nije bilo nuzno, no opet, ideja da zivim u stanu punom debelih crnih paukova koji mi hodaju po zidovima i iznad glave... Brrrr, ne hvala, pa ih ipak ubijem kolikogod mi bilo zao zbog toga jedno je svjest a drugo nuzda da se ostvari normalni zivot bez 24h muke.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A sad jdeno (nadam se) konstruktivno pitanje - sto vlasnik takvog psa koji vise ne moze izaci s njim na kraj moze uciniti? (Nije to po meni sramota, svi se mi nadjemo u situacijama kad vise ne mozemo izdrzati niti naci rjesenje koje je za sve zadovoljavajuce)
    - Pokloniti/udomiti? Nitko mislim ne zeli takvog psa, a ako se netko takav i nadje sumnjam da moze primiti sve takve slucajeve (kojih sigurno ima puno vise nego se prica)
    - Odvesti u azil? Koliko shvacam i tamo na kraju ti koji se ne mogu udomiti zavrse na uspavljivanju?
    - Odustati jos x godina od normalnog zivota i svaki dan strepiti za zivot i zdravlje svog djeteta?

Ja se slazem da je odluka koju su donijeli teska, ruzna i da opterecuje savjest, ali zanima me koja je to alternativa kojoj bi netko u slicnoj situaciji trebao pribjeci? Mene grize savjest svaki put kad ubijem nekog pauka u kuci (jer ih se gadim) i znam da to nije bilo nuzno, no opet, ideja da zivim u stanu punom debelih crnih paukova koji mi hodaju po zidovima i iznad glave... Brrrr, ne hvala, pa ih ipak ubijem kolikogod mi bilo zao zbog toga jedno je svjest a drugo nuzda da se ostvari normalni zivot bez 24h muke.
    Ja bih se složila s ovim... Taj pas je bio daleko od normalnog zdravog psa, kako je netko rekao - držao je obitelj kao taoce. To je psihički bolestan pas. Btw. kad daš takvog cucka u azil, to je samo odgoda neizbježnog jer nitko ga neće. Ne znam kako bih odlučila da sam se našla u tim cipelama, vjerojatno bih ga pokušala udomiti, ali to je jedan od razloga zašto nemamo nikakvu životinju i ne mislimo je imati, unatoč dječjem navaljivanju.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku

veliki X.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •