Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

također mislim da je pseća škola neophodna.
    kada je moj bio mali imala sam puno nedoumica, puno čitala, ali teško se to provodi u praksi, nije to to, a za školu nisam imala love tada.

ponavljam, meni se samo posrećilo na kraju, ali sjećam se prve dvije godine njegova života kada je bio ludi, mladi pas...
    nigdje s njime nisam mogla otići. nije on bio zločesta štetočina, neki agresivac, nešto... on je bio znatiželjan i do ludila zaigran... a brz kao metak! takvo što niste vidjeli, garantiram
    i onda on meni na nasipu zbriše, u malenu točkicu na horizontu se pretvori jer je skužio fazana...
    a ja čučim, vrištim za njim, bojim se da se neće znati vratiti i plačem

ok, nisam tako odgajala djecu, kunem se!

pas mora slušati gazdu i to je "jedino" što vi, novi vlasnici pasa, morate postići.
    psa možete voljeti kao dijete, ali morate znati da ga ne smijete odgajati kao dijete, samo voljeti... i mora se znati tko je gazda, a tko je pas.

njemu je sada 4,5 godine. evo, tek sada kada smo oboje onemoćali, sada me sve sluša

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ponavljam, meni se samo posrećilo na kraju, ali sjećam se prve dvije godine njegova života kada je bio ludi, mladi pas...
    nigdje s njime nisam mogla otići. nije on bio zločesta štetočina, neki agresivac, nešto... on je bio znatiželjan i do ludila zaigran... a brz kao metak! takvo što niste vidjeli, garantiram
    Pubertet Šteneća dob, znatiželjni, razigrani, blesavi, istražuju svijet oko sebe, traje do nekih 10 mj. plus minus zavisi od psa do psa, tada ulaze u pubertet koji traje negdje do dvije godine.

Mi nismo nikad išli službeno u školu, nije bilo potrebe, ali poznavali smo brdo instruktora, ali školicu bih također svima preporučila od šteneće dobi, jako dobra stvar.
    Također kada se radi o već starijem psu, pa čak i kada se radi o psu od 5 ili 6 godina, dobar instruktor čuda može postići u radu sa psom i vlasnikom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •