Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Imamo psa koji nije najodgojeniji, ali je drag i umiljat i meni je to ok.
    je, i meni je ovo čisto dosta. i sretna sam jer sam dobila jednog takvog dobroćudnog veseljaka i šašavca s kojim je suživot u većini bio pjesma.
    želim samo naglasiti (i mislim da ne mogu dovoljno, zato ću tu stati) da je ovo više iznimka nego pravilo.
    i da neki ljudi i neke pasmine moraju drugačije.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je. Manjem psu ili psu mirnijeg karaktera dovoljno je nekoliko naredbi tipa: sjedi, čekaj, ono osnovno i sasvim solidno funkcionira u društvu, dok je malo temperamentnijem psu potrebno mrvu više, i postoje različite situacije gdje se te naredbe koriste. (fuj mi je jedna od najdražih, jer kad mazne nešto, a lopov je pravi ili kad pokupi neku gnjusariju na livadi moram je nekako natjerati da pljune, a fizički je ne mogu savladati. Um caruje)
    Svi smo različiti i poanta je u tome koliko je nama dovoljno da pas zna.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    je, i meni je ovo čisto dosta. i sretna sam jer sam dobila jednog takvog dobroćudnog veseljaka i šašavca s kojim je suživot u većini bio pjesma.
    želim samo naglasiti (i mislim da ne mogu dovoljno, zato ću tu stati) da je ovo više iznimka nego pravilo.
    ma naravno, slazem se u potpunosti. Da nas nije bio tako suradljiv morali bi se ipak odluciti na neki ozbiljniji trening. Ja samo osjecam da mi ti strogi, bez iznimke dosljedni principi nisu u habitusu, meni ne pasu i nisam ih u stanju provoditi. Ali, vjerujem da nije samo jedan nacin ispravan vec da sve ovisi o nekoj kombinaciji karaktera i sit. u kojoj se obitelj i ljubimac nalaze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •