Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zašto nema šanse za produljenje, ako ti tražiš i dobiš po zakonu ti moraju dat.

inače i druga djeca se tak ponašaju kod jela ko vaša.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma da, znam da svima leti hrana po svud, i da je u toj dobi to savršeno normalno, al je moj malac samo sa hranom na Vi od rodjenja a ja se još učim nosit s tim.
    Mi smo ti s juga . I ja radim kod privatnika pa je prezivija bez mene, ko zna šta me čeka kad se vratim al nisam imala izbora jer malac tad nije pratio svoju krivulju i bilo je alarmantno.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da, znam da svima leti hrana po svud, i da je u toj dobi to savršeno normalno, al je moj malac samo sa hranom na Vi od rodjenja a ja se još učim nosit s tim.
    Mi smo ti s juga . I ja radim kod privatnika pa je prezivija bez mene, ko zna šta me čeka kad se vratim al nisam imala izbora jer malac tad nije pratio svoju krivulju i bilo je alarmantno.
    Tuga s jugaDobro,mi još uvijek pratimo krivulju,zahvaljujući mlijeku u snu,a šta dalje neću ni mislit....

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    zašto nema šanse za produljenje, ako ti tražiš i dobiš po zakonu ti moraju dat.

inače i druga djeca se tak ponašaju kod jela ko vaša.
    Ajoj,zakoni,naši predivni zakoni puni rupčaga,Inače znam kako se djeca ponašaju kad ne žele ili žele jesti.Gledam to svakodnevno na poslu.Isto tako i plaču kako i moja curica kad ne žele jesti ništa.Ništa im nije fino i nikad nisu gladni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •