-
Evo me, moj malac nije bio u bolnici zahvaljujuci super pedijatrici koja je svaki prirast pa i oni od 200g gledala kao napredak i davala mi maksimalnu podrsku da ja kuci dajem 500% od sebe. Tek kad je pao ispod svoje krivulje poslala nas je gastroenterologu. Po meni smo trebali i prije poci kod specjaliste, al eto, ja nisam pitala, njoj je mal prirast bio ok jer sam iskljucivo dojila/izdajala. Gastroenterologica je na temelju ultrazvuka abdomena i pregleda dala dijagnozu "tesko hranjivo djete" i nikom nista poslje toga. U medjuvremenu smo bili i malo na vjezbice isli radi blage hipotonije uzrokovane manjkom snage u misicima zbog nedovoljno hrane. Tako da sam ja predala papire 2 mjeseca prije kraja regularnog porodiljnog (tako i treba predat jer se ceka 60 dana (max) kao sto ti je i jelena.O napisala). Pod predajom papira mislim predala sam nalaz gastroenterologice i fizijatrice koja ga je isto pregledala i napisale su obe napomenu da se preporuca produljena njega majke... Pogledaj na ovoj drugoj temi sto jos treba, zaboravila sam vise...
Dobila sam odma godinu dana bez poziva i komisije. Poslije sam cula da je komisija postrozena da su mnogi s groznim dijagnozama odbijeni, al eto hrana je ipak preduvjet za bilo kakav napredak.
S obzirom da tvoja cura prati krivulju neznam jeli njena pedijatrica zna da ti muku mucis da bi ona i dalje pratila krivulju i rasla i sve. Ja isto drzim fige da i tvoja cura pocme jest kao i moj u jedan dan, klik i eto, al tesko je znat u kojem momentu ce se to dogodit. Uvik mozes prekinit produljenje i pocet radit ako pocme jesti i sve bude ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma