Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
Konacno sam procitala Amos Oz, A Tale of Love and Darkness! Ajme, cijeloljeto sam ju varila. Po danu bi mozda jednu ili dvije stranice, a na vecerprije spavanja ne bas puno vise. Zapravo sto sam ju duze citala to mi je cijelaatmosfera postajala stvarnija i jasnija i cijeli njegov zivot interesantniji.Nisam fan od nabrajanja stotina imena ljudi, zemalja, mjesta, ulica... jer mi sesva ta imena onda pomjesaju...pomoglo mi je da on ima stil ponavljanjanajglavnijih znacajki nekog lika kroz cijelu knjigu, ali me to u pocetku zbunilo jer mi se na parmjesta cinilo kao da sam to vec citala (jesam!), tj kao da sam se zabunomvratila natrag u knjizi (nisam).
Knjiga je jako lijepo napisana i jucer sam umjesto da zapocnem novu (kojusam kupila na kiosku jer je bila jeftina i jer sam mislila da ce mi trebati zacitanje na plazi. Nisam znala da ce me Oz zabavljati cijelo ljeto hehe) opetisla listati Tale of love and darkness i zapisivati neke pasose koji su me senajvise dojmili.
Svakako za preporuciti.

I hvala na preporuci koja je dosla s ovog topica!
I ja sam je jucer konacno procitala. A pocela sam na ljeto. I prvu polovicu knjige nikako procitat. A drugu nisam mogla stat citat. I totalno me deprimirala ta knjiga. Puno mi je zao i Amosa i roditelja i svih tamo.Al isto bih sad citala i Moj Michael, valjda da se jos malo deprimiram.