I ja sam odlucila da cu procitati Moj Michael, ali ne jos.
Nakon A tale of Love and Darkness, u par dana sam procitala Muz i Zena od Zeruya Shalev. To mi je nakon dugo dugo dugo vremena (godina) knjiga na hrvatskom. Bila je jeftinija od casopisa na kiosku pa sam ju kupila. Pristojno napisana,ali mi je cijela nekako neuvjerljiva. Nemojte me krivo shvatiti, mozda i postoje parovi koji su tako emotivni, burni, da ne velim na granici histerije i sa ucestalijim i snaznijim promjenama raspolozenja nego sto ih ima moja mama (u klimakteriju ), ali meni je tesko bilo povjerovati u puno toga. Mislim, kako netko danas moze imati oduzete noge a sutra biti slijep, a prekosutra otputovati na drugi kraj svijeta fizicki potpuno zdrav???
Onda sam u jednom danu (i noci) procitala totalno smece od knjige koju mi je dala nepoznata zena na plazi James Patterson i David Ellis Guilty Wives. Super za one koji vole krimice. Odlicna za odmor mozga.
Sada vec dva dana citam super tanasnu The Wawes of Virginie Woolf. To sam vec jednom prije par godina zapocela citati, ali nisam bila u pravom raspolozenju pa nikako da pohvatam konce. Sada mi se sve poslozilo od samog pocetka. Kad kazem sve, mislim, na "tko je tko". Vec sam jednom napisala, kad u knjizi ima odjednom vise likova, svi mi se ispremjesaju, a ovdje ih nema tako puno, ali su svi odmah zajedno od prve stranice. Ovo je knjiga u kojoj se nadam da cu uzivati slijedecih nekoliko tjedana.![]()