Pokazuje rezultate 1 do 50 od 386

Tema: alkoholizam ili ...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Trina moja ovo zvuči već sasvim drugačije, onda nemaš bojim se šta filozofirati jel je ili nije, je. Jbg. žao mi je i držim ti fige, rekla sam već neki pametan savijet nemam, osim potražit stručnu pomoć, ja bi to, netko drugi bi možda nešto drugo, ne znam.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Trina moja ovo zvuči već sasvim drugačije, onda nemaš bojim se šta filozofirati jel je ili nije, je. Jbg. žao mi je i držim ti fige, rekla sam već neki pametan savijet nemam, osim potražit stručnu pomoć, ja bi to, netko drugi bi možda nešto drugo, ne znam.
    Ne zvuči. Ti si točno opisala mog muža i rekla si da je to u redu, da to nije alkoholizam nego stil života kod većine ljudi. U ovom drugom dijelu, to je točno. Možda je to samo navika, ne mora ni biti alkoholizam, može biti samo ono nešto što mu pričinja zadovoljstvo. Ali ja se ne mirim s tim da je to nešto normalno, meni je to problem, meni je to izvor stresa i to je skoro pa i jedini loš utjecaj na naš brak. Tolika šteta za tolik odobrog čovjeka, toliko inteligentnog, emotivnog, svestranog..ja za njega mogu reći samo sve najbolje jer to i je. I onda usere sve sa staklenim očima i nervozom. A bez te dvije, tri, pet, ili pola pive, uopće nebitno, toga ničega nebi bilo. Može se to zvati i pjesmica, ako ta pjesmica meni para uši i izaziva toliko problema, onda bi trebalo prestati s tim. A svi znamo da ljudi u trenucima opuštanja trebaju ići za izvorom zadovoljstva, hobijem, muzikom, tv-om, šetnjom..a ne posezati za bocom. Eto taj dio je problem. Kad si jako sretan onda pleši sa djecom, skači s njima, uživaj sa ženom. Kad si bijesan odi trčati, odi izmori se, ispuši se nekako, kad si tužan slušaj dobru muziku, zagrli ženu, lezi, spavaj, nešto, bilo što. A ne zamagliti malo mozak da problemi nestanu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •